Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Selene, multumesc si tie de sfat!!! Mmmm, ce bun trebuie sa fie cu vin!!!!
Ramonagabri, felicitari pentru bebe cel maricel!!!
X_ggg, bine ai venit! Stai linistita ca nu are ce sa se vada mai mult la varsta asta a sarcinii!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE
lutoniana spune:
Salut fetele si burticile.
M-am amuzat copios cand am citit de fata care papa numai ardei copti...si acum cred ca m-a ajuns rasul...ca de cateva zile mananc numai icre
Am gasit unele foarte bune si probabil ca in curand mi se va face rau de la ele...dar pana atunci merg ....o nebunie
In rest nu prea mai am greturi ceea ce e cam ciudat...ca parca nu se mai intampla nimic ....ceea ce ma face sa tin pumnii fetelor carora le este rau ca le va trece asa cum se spune, aproape de 12 saptamani......Eu astazi am intrat in saptamana 11 si sunt fericita ca ma simt foarte bine. Cred ca ajuta si miscarea, plimbatul, aerul curat.....trebuie doar sa descoperim ce ne face bine. Eu cand ies dimineata si respir de doua ori aerul acela usor racoros, ma umplu de bine si optimism pentru toata ziua.
Am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni, mai incerc odata: pe voi va mananca pielea de pe burtica ? Poate incepe sa se intinda si sa creasca bebelusul. Eu ma dau cu deosebita incredere cu crema dupa dus dar sincera sa fiu cred ca e cam devreme, ce ziceti ?
O prietena mi-a spus sa ma dau si pe sani ca ajuta.
Astept si parerile fetelor care au nascut deja.....
Momente minunate cu burticile si bebelusii care cresc in ele !!!!
mimi200 spune:
Fetelor, intre timp am am citit si eu prin forum, desi mai am de citit, mi-a zis doctorita sa fac progesteron injectabil 100 mg pe zi timp de 7 zile si l-am facut deja o fi suficient?Astazi nu am mai avut nici un fel de probleme, dar mai am speranze ca o fie bine pe viitorul, e suficient daca stau in pat 4 zile?
creata2008 spune:
Oana, da, ai sarcina toxica, din pacate pentru tine. Nu pot decat sa iti tin pumnii, sa treaca repede starile nasoale si sa te obisnuiesti cu ideea ca asta e doar inceputul. Sincer, nu vreau sa te sperii, dar asta este realitatea. Va urma trimestrul 3, apoi nasterea, apoi urletele noaptea si dormit pe apucate, de dus si spalat pe dinti nu mai vorbesc, ca vor fi lucruri sfinte, colicii, dintii si cand crezi ca ai scapat de toate, vine ciclul!!! Daca vei avea fetita, evident! Ce vreau eu sa spun si sa fac este sa te incurajez. In stilul meu, putin amuzant, putin cinic si putin realist. Dar stii cum le vei privi pe toate cand puiul tau iti va surade pentru prima oara? Sau cand il vei auzi ca rade in hohote? Sau cand te va imita cu ceva haios? Sau cand va veni sa iti dea un pupic si sa iti spuna te iubeste?
Bun venit noilor burtici!
Lutoniana, eu nu m-am dat cu crema deloc, dar nu sunt un exemplu bun, deoarece nu aveam pe ce sa imi dau. Nu m-a usturat deloc burta, dar stiu ca fina mea se plangea de asta constant, dar prin trim. 3.
Ca sa vedeti ca nu vorbesc prostii, mi-am adus ca, inainte sa folosesc webshots-ul, foloseam flickr. Si am gasit pozele din sarcina, cele 2 shooting-uri, primul scurt, la 15 saptamani, si al doilea la 34 saptamani.
Aici eram in saptamana 15 http://www.flickr.com/photos/uic9999/975101603/in/set-72157601143394729/
Si aici in saptamana 34 http://www.flickr.com/photos/uic9999/2083214301/in/set-72157601143394729/ plus aici http://www.flickr.com/photos/uic9999/2083223253/in/set-72157601143394729/
Si cu o zi inainte sa nasc, seara, acasa http://www.flickr.com/photos/uic9999/2212284921/in/set-72157601143394729/
Hehe... ce vremuri, fetelor! Si acum sunt din nou graviduta, iupiiiii!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
cristina_ana spune:
Creata, woow, ce poze faine!!!! La sarcina asta vreau sa-mi fac si eu niste poze artistice la fotograf, ca la celelalte sarcini n-am apucat. Sotul tau are studio foto?
Si chiar ca nu ai avut cine stie ce burtica (la marime ma refer).
Lutoniana, eu sunt fata cu ardeii copti! De doua saptamani mananc zilnic, dar astazi cand mi-am cumparat nelipsita portie de jumatate de kg, parca nu ma mai tragea asa inima, ca in alte zile. Imi facea cu ochii mai degraba varza. Dar era din aia tare. O astept pe cea noua si sa vezi atunci ce salate de varza cu morcovi imi fac eu!!!!.
In privinta mancarimii de burtica, nu prea stiu ce sa iti zic. Este intr-adevar cam devreme sa fie de la cresterea burtii, dar nu se stie. Tu continua sa te dai cu crema, si pe sani, evident, ca si aia se maresc muuult! Foarte bun este uleiul de migdale. Eu m-am dat zilnic la sarcinile trecute si nu am facut nici o vergetura.
POZE
mimi200 spune:
Ma scuza-ti ca nu sint practica e prima zi cind intru pe un forum...
Astazi nu am greturi... Sint taaare pesimista.
Ma treceti si pe mine pe lista? ultimul cm 09 Gen , data nasteri dupa cum am calculat eu 16/10/2009
Am facut ieri ecografie,( normala nu transvaginala) mi-a spus doctorul de la ecograf ca nu e grav doar sa nu fac excese, dar nu mi-a zis sa stau la pat , ca doctorita...Ieri am fost fericita am auzit bataile inimii la 5 sapt si 6 zile, iar noapte am avut pierderile dar totusi slabe zic eu ...
creata2008 spune:
Multumesc, rosesc... sa stii!
Da, sotul meu e fotograf si are si studio. Aici ai pagina lui (fara spatii) www. danielphotography .ro si aici ai pagina studioului www. studiopentrufamiliata .ro
Studioul este dedicat familiei, gravidutelor, copilasilor (incepand de la varsta de 2 saptamani), adolescentilor, familiei cu mai multi copii. Dar poate fotografia, pana la urma, orice. Ieri a fotografiat niste ceasuri Tissot de dama, de salivam toata la ele. Si cu bratarile aferente, identice, pentru mana cealalta. Ma treceau niste pofte, de nu iti povestesc!!
Daca vrei sa il contactezi, ai numarul lui de mobil pe site. Ii spui ca esti de pe forum, ca fetele de pe forum au o reducere si stabilesti o intalnire. Discutati despre haine, machiaj si alte cele si gata!
PS: cand eram insarcinata in 7 luni, toata lumea zicea ca sunt in 5 luni. Mariuca mea a fost slim, mai mult inalta decat grasa.
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Creata, woow, ce poze faine!!!! La sarcina asta vreau sa-mi fac si eu niste poze artistice la fotograf, ca la celelalte sarcini n-am apucat. Sotul tau are studio foto? Si chiar ca nu ai avut cine stie ce burtica (la marime ma refer). |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
cristina_ana spune:
Creata, intru acum pe site-urile sotului sa ma uit! Ar fi super sa am si eu poze frumoase cu burtica!!!! Ce mult le "invidiam" pe alte fete care isi faceau asa poze!
POZE
cristina_ana spune:
Mimi, scrie repede 12 mesaje ca sa te vedem in timp real. Ca altfel mesajele tale apar cu intarziere si s-ar putea sa nu le mai vada nimeni
POZE
cristina_ana spune:
Creata, m-am uitat pe site-ul studioului! Deosebit de frumoase pozele!!
POZE