Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Raluca, ce draguta e Adina ta!!!!
Andrei al meu deja stie ca mama are un bebe in burtica. Vine si imi ridica bluza si pupa burta si ii da sa manance lui bebe prin buric, ca pe acolo i-am zis eu ca se hraneste bebele lui mama mic. Am murit de ras cand l-am vazut ca turna laptic din biberonul lui in buric sa se hraneasca bebele. SI azi-dimineata mi-a indesat o bucata de sandvis in buric!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Clau zici ca ar fi doar pana in saptamana a 10-a. Sa te auda Doamne Doamne, ca parca prea grea e incercarea asta, nu platisem destul cu atata lupta cu infertilitatea? Sau lupta aceea urma sa ma pregateasca pentru perioada asta? Se pare ca am trecut degeaba acele examene, ca nu s-a prins nimic de psihicul meu.

Cristinica eu deocamdata am decartat vreo 2-3 kile, noroc ca-mi facusem ceva rezerve inainte de Craciun. Pai daca mai dau jos inca vreo 4 ajung manechin 1,70 si 50 de kile. Nu stiam eu cum sa-mi ating idealul acesta la batranetile mele!

Mama, dar cand va vad pe voi ca ati trecut prin razboiul asta cu copilul o data si acum sunteti asa relaxate si vorbiti cu atata degajare despre cate avem de indurat pe front, in transee....
Pai eu ma impiedic de la primii pasi, imi dau mucisorii si vreau sa fiu virginica ca pe vremuri, dar la cate mai am in fata.......

Ralu multumesc din suflet pentru toate gandurile bune de pe mess, sa te rasplateasca Doamne Doamne cu tot ce e mai bun si sa-ti intorca toate faptele tale bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubeen spune:

nu ami situ icne vroia fripturica de vitel, eu va vad pe furis de la serv ca e sefa cu ochii pe mine ca ep butelie, nu ai voie sa stai,sa vb la tel personal,sa faci ORICE ALTCEVA in afara de munca!
pai fierbi mai intai carnita bine, apoi o tai felii cam d eun deget asa, si le pui intr-o tava cu putin ulei,apa, boabe d epier si foi de dafin, la cuptor cu ea si e gata

Zubeen

Mergi la inceput

Oana, eu nu am avut greturi atat de urate ca ale tale, dar te inteleg perfect. Crede-ma ca eu ma plangeam mult mai rau ca tine, pentru mult mai putin. Nu mi se pare deloc ca ai fi nerecunoscatoare pentru minunea din burtica, dar pur si simplu nu te asteptai la asa ceva si nu e deloc usor sa treci prin atita chin. Hai, ca mai ai putin si o sa iti fie mai bine!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimi200

Va rog, sint in panicā, sėnt ėn a 6-a sapt, astazi, dar asta noapte am avut avut niste scurgeri, e dezlipita placenta in partea posteriore superiore de 8x4mm,la ecograf mi-au spus ca nu e grav si ca nu trebuie sa fac efort, dar asta noapte am avut si o scurgere rozie, de singe proaspat dar diluata, zilele trecute le-am avut inchise la culoare, i s-a mai intėmplat cuiva sint disperata, deja faceam tratament cu ovule de progesteron 2 pe zi, de vinerea trecuta am ramas ft greu insarcinata...

Mimi ai fost la dr. tau sa ii spui ce si cum? POate iti da un tratament urgent pentru mentinere cu ceva mai mult progesteron. Zic si eu... oricum incearca sa te asiguri ca totul e in ordine, linisteste-te, stai cat mai mult intinsa la orizontala in pat si nu te ridica decat pt a manca si a te duce la toaleta. Sanatate!

Ramona

Bebita din burtica 7+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Zubeen, eu eram cea cu carnea de vitel!!! Deci asta e secretul, sa fierbi mai intai carnea!!! Merci mult de pont, asa am sa fac!

POZE

Mergi la inceput

Mimi, 2 pastile de progesteron pe zi mi se pare f.f. putin, in situatia ta!!! Eu la sarcina trecuta am avut sangerari cu sange rosu si am luat 6 utorgestan/zi plus injectii cu gravibinon, una la 4 zile. EU zic sa intrebi si un alt doctor!!! SI stat numai in pat, pana se lipeste placenta la loc!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Cristina_Ana, in afara de fiert, daca faci la cuptor friptura, eu recomand si niste vin turnat in tavitza ....fragezeste carnea...pe incercate iti zic....chiar si la carnea de miel merge, eu asa l-am pacalit de cateva ori pe sotul meu sa manance miel, nici nu si-a dat seama, a crezut ca e vita
a, si eu de obicei fac in vase termorezistente, si las mai intai putin cu capac, apoi spre sfarsit il iau ca sa se rumeneasca un pic carnea....

pofta buna!

ursuletzul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Buna fetelor ,noi azi am fost la eco l-am vazut pe bebe e bine si e mare are 5 cm ,inimioara bate bine ,eu ma mai lupt un pic cu greturile dar sper sa ami treaca an curand va pupic si aveti grija de voi si de bebei11+5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Buna, fetelor..sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi...Practic ma transfer de la aspirante la gravidutze...
Am 27 de ani, data ultimului cm - 4 ian 2009.
Am fost la un control, la un echo endovaginal, diagnosticul fiind 2 corpuri hipoecogene de 3 mm pe endometru. Avand in vedere ca testul a iesit clar pozitiv, dr a considerat ca e sarcina 4-5 saptamani. M-a chemat din nou la ecograf peste 10 zile... As vrea sa intreb fetele care au mai facut ecograf asa devreme daca ar trebui sa se vada si altceva inafara de punctulet negru, ceva inauntrul punctuletului, mi-e frica sa nu fie sacul gol...ca tot am citit pe net... si de ce sunt 2 puncte?
Dr mi-a dat utrogestan 3 pe zi si acid folic 1 pe zi...

Va pup si astept parerile voastre

Mergi la inceput