*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 4
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elilov3 bueiiii pana la urma la ce varsta incepem diversificarea? ca sa numai vb ce anume ii dau prima data legume sau fructe...deja ma doare capul Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza. Antoine de Saint-Exupery |
Eu incep peste vreo 2 sapt . O sa aiba 4 luni si 3 sapt. Incep cu suc de morcov si mar, apoi supe si apoi piure. Pt inceput o sa insist pe legume.
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Am urmarit si eu discutia legata de pampersi. Spre bucuria mea, pachetul nimerit acum de sotul meu e cu elastic! M-am uitat pe el si am gasit pe marginea alba alaturi de data producerii, "Made in Poland". Viermisorul nu l-am gasit...cel putin nu la astia nr. 3.
pozici
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
monicus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monicus Felicitari.... la cat mai multe lunitze, sa fiti sanatoase, voioase si sa o tineti tot asa....Sanatate multa.... Multumim pentru prajiturele si suculet, tare bune sunt... Te
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani pozele mele |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani
pozele mele
monicus spune:
La multi ani Valentina si Alexia de Andutza_02, Narcisa de Justme25 , Rares Daniel de Mada si Radu de Sorvint. Sa va traiasca bebei si sa aveti parte numai de bucurii si la cat ma multe lunitze.
Va
pozele mele
monicus spune:
criss703 poze de la botez le gasesti aici si
aici.
Te
citat din mesajul lui criss703 Multumim pentru urari Olivia (intoarcem si noi pupicii speciali lui David ), Babyzapi (iar despre kg. 44 kg la 1,56 m ) , Ramo , Nebiunica-zapacica La multi ani Andutza si multi Monicus Bafta la vaccin sa nu o doara pe Ana , nu am vazut poze de la botez parca ziceai ca le pui ...sau nu le am vazut eu Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia PovesteaNasterii |
pozele mele
monicus spune:
Mirtha poze de la botez le gasesti aici si
aici.
Le gesesti si in pozele mele.. ca a mai pus si fotografii noi pe langa cele de la botez.
Te
pozele mele
mamiseli_11 spune:
citat din mesajul lui anca_27 Am fost la plimbare. Sunt -4 afara si vant dar am bagat-o in sac, copertina, si la aer ca nu doarme ziua decat cu jumatatile de ora altfel. Acu o pandesc, e tot in carucior, poate pot fugi vreo doua ore la curs de la 4, mai schimb atmosfera... Gynie deci asa, turcesti si polonezi...multzamim. Pe mine ma enerva la inceput mirosul, nu-l suportam, dar cand am vazut happy ce lati sunt intre craci, n-am mai incercat nimic, am ramas la astia si m-am obisnuit si cu mirosul. Deh, de dragul lui zibe, ma obisnuiesc cu orice Alra deja la munci...eu nu-mi imaginez cum ar fi peste 10 zile sa merg la treaba, mai ales ca ziua e haotic inca programul. Fetele cu botez acasa, please mai scrieti o data ce daduserati la felul 2/3? Eu, cum o sa fim maxim 15, si toti ai familiei, ma gandeam la aperitiv bogat si ceva inca un fel, dar habar n-am ce, sa fie si mai special...si apoi tortul. Eu cred ca e suficient, voi ce ziceti? Sau sa bag si-o ciorba/supa intre? Nu ma pot hotari. A, da, si nasul nostru si viitoarea cumnata sunt vegetarieni... Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii _ Bazar pentru Sonia si Andrei Emma este iubire |
Eu am avut aperitiv bogat la primul fel, sarmale la 2 si friputura de pui (piept si pulpe) la gratar la felul 3. Eu am sarit peste garnitura la friptura ca nu le mai intra dar poate merge un amestec mexican sau un sote de ciuperci sau cartofi natur. Nu recomand cartofi prejiti, mie una nu prea imi plac si nici nu mi se par potriviti la seara festiva.
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Mirtha spune:
Daaa iubita le-am vazut. Nush de ce cind v-am vazut pe amandoi linga caruciorul ei ...mi-au dat lacrimile. Aveti ceva in privire amandoi linga ea !
citat din mesajul lui monicus Mirtha poze de la botez le gasesti aici si aici. Le gesesti si in pozele mele.. ca a mai pus si fotografii noi pe langa cele de la botez. Te Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 9+ saptamani pozele mele |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mamiseli_11 spune:
Eli mama, da ce te grabesti cu diversificarea? Ca bb balacila are numa 3 luni si o saptamana. Daca o lasi mai pe la 5 luni si ceva ce are? El si asa papa lapte de titi. Sau ai intrat in panica? Eu una zic ca-s prea multe materiale de informare, te zapaceste de cap. Asa m-am gandit sa fac: nu cred ca am rabdare pana la 6 luni cum zic astia mai nou, da nici la 4 luni n-am de gand sa incep. Si voi incepe cu morcov, inca nu m-am decis daca va fi supa sau piure. ASta chiar e o dilema Apoi albitura, mar copt, crud, cereale fara gluten (e maricica Miruna mea da nu chiar asa de tare, cred ca merg si cerealele), fructe, mai vedem. Mai e pana atunci
Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
anca_27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamiseli_11
Eu am avut aperitiv bogat la primul fel, sarmale la 2 si friputura de pui (piept si pulpe) la gratar la felul 3. Eu am sarit peste garnitura la friptura ca nu le mai intra dar poate merge un amestec mexican sau un sote de ciuperci sau cartofi natur. Nu recomand cartofi prejiti, mie una nu prea imi plac si nici nu mi se par potriviti la seara festiva. |
Mamiseli mersic!
Alte idei? Oare ce sa fac cu vegetarienii? Ma gandesc la ciuperci pane, sau cascaval pane...sau tocanitza de ciuperci....sau.....
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
Emma este iubire