*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (23)*
Raspunsuri - Pagina 3
Flowers spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri. Gata, m-am lamurit:alerg dupa viermisor.
Referitor la alaptat in public :ieri era parcul plin de tatici cu bebei si adolescenti de la un liceu vecin parcului si eu trebuia sa alaptez , asa ca mi-am pus la gat o esarfa, pe BB la san si apoi am trecut esarfa peste capul ei , era camuflata bine.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauramiron Oricum, esti eroina din punctul meu de vedere, eu nu m-as intoarce in nici un caz cat timp alaptez. Pe Rebeca am alaptat-o pana la 4 luni, si m-am intors la birou la 5 luni jumate, deci terminasem cu alaptatul si avea un program de masa foarte bine stabilit si diversificat, ceea ce mi-a permnis s-o las linistita cu bona 6 ore pe zi. Din ce scrii tu, pare ok programul, doar ca stii cume cu astia mici, nu totdeauna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ Eu iti doresc succes si sa va fie cat mai usoara acomodarea cu inceperea serviciului |
mai, pe mine ma ajuta mult gandirea pozitiva "daca ma intorc la servici atunci nu ne scoate banca casa la mezat"
relativ la socoteala de acasa si aia din targ - asa imi era teama si cu laura insa a functionat treaba. ca la cresa au mai mult entartaining si nu se plictisesc ca acasa, deci plang mai putin. pe astia micii ii pune in bouncere intr-o zona izolata si se uita ca tontii la tot ce se misca in fata lor.
mie mi-e mai mult de mine, cred ca o sa fiu terminata ...
editez ca sa ma laud: m-a sunat tanti de la cresa (v-am mai zis ca e la priveu la cineva acasa) - ne tine puradeii pe 18 aprilie sambata cand mergem la petrecerea firmei!!!
(altfel masterplanu era sa ma duc io la mancare si amor de mi vida la bauta )
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
bueiiii pana la urma la ce varsta incepem diversificarea? ca sa numai vb ce anume ii dau prima data legume sau fructe...deja ma doare capul
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
alra spune:
citat din mesajul lui elilov3 bueiiii pana la urma la ce varsta incepem diversificarea? ca sa numai vb ce anume ii dau prima data legume sau fructe...deja ma doare capul Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza. Antoine de Saint-Exupery |
raspund io, raspund io!
1) cand crezi tu ca e mai bine
2) ce crezi tu ca e mai bine
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
BraveGirl spune:
Mirtha am suspectat ca ceva e in neregula pt ca nu se trezea...am pus mana pe ea si era mai fierbinte. Am luat-o din landou sa-i bag termometrul si nu a protestat deloc. Era apatica...acum vad ca si-a mat revenit. Dar ii dau eu tziti, ca nu cere.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
elilov3 spune:
alra ma lamurisi
mirtha zau mie mi se pare tare gen circ bb-le invartit de ex tu ai lasao sa ii faca cosmin asa? ...a si pana la rma tu cu ce o sa incepi diversificarea cartea lui anna o am sie eu nu mai stiu cum sa fac?
Eliza mamica de inger Ionut Pavel
si de
Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza.
Antoine de Saint-Exupery
ginye55 spune:
citat din mesajul lui alra raspund io, raspund io! 1) cand crezi tu ca e mai bine 2) ce crezi tu ca e mai bine ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Super raspuns!
ginye Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Mirtha spune:
Mdaa. Deci tot contactul cu corpul ei a fost lamuritor. Azi noapte am dormit cu mainile pe ea din aceleasi motive : sa fiu pe faza in caz ca face temperatura.
Sanatate !Multumesc pt. raspuns.
citat din mesajul lui BraveGirl Mirtha am suspectat ca ceva e in neregula pt ca nu se trezea...am pus mana pe ea si era mai fierbinte. Am luat-o din landou sa-i bag termometrul si nu a protestat deloc. Era apatica...acum vad ca si-a mat revenit. Dar ii dau eu tziti, ca nu cere. ========== Corina Mamica de Arianna Maria Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Cu diversificarea inca nu sunt decisa suta la suta. Mai citesc.
Cu manevratul lui bebe : il lasa pe soata sa ii faca ce vrea la capitolul joaca. Acum spre exeplu face trinte cu ea in brate , prin pat. E super-hiper atent si protector cu ea. Ce face nenea de acolo pare treaba de prof. Adica trebuie sa fii stapin pe miscari. Soata mea de unde sa aiba experienta lui nenea? Dar as fi de acord sa o smotoceasca in variante proprii !
citat din mesajul lui elilov3 mirtha zau mie mi se pare tare gen circ bb-le invartit de ex tu ai lasao sa ii faca cosmin asa? ...a si pana la rma tu cu ce o sa incepi diversificarea cartea lui anna o am sie eu nu mai stiu cum sa fac? Eliza mamica de inger Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Nu iubi primavara, ci īnfatisarea unei anumite flori īn care primavara s-a īnchis; nu iubi dragostea, ci pe cel īn care dragostea se īntruchipeaza. Antoine de Saint-Exupery |
Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Flowers spune:
Eli, si mie mi se pare sport extrem ce face nenea ala acolo.N-am avut rabdare sa urmaresc tot filmul.E mai rau ca atunci cand o scotea mama pe julia de cap din baie, ca sa aiba gat frumos, cica.
Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)
http://community.webshots.com/user/flowers1978