Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

La Miniblu-ul din Dr. Taberei de la Favorit de sub Medlife. DAr ce iti recomand eu, adica ce as face eu, as pune mina pe telefon si as da tel la ei si as intreba direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Anca Tru ceea ce spui..noua nea cazut k avem par la spate k Base'! Am vazut si eu pozele,ce burtica are Seby, ca un adevarat bautor de bere (cum zice barbatemiu de Radu)..si saraca matza..ceo fii in capul ei...dar cea mai criminala e poza cu caciula aia..super super!

Capry sar'na exact asa o sa fac!

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

La Miniblu-ul din Dr. Taberei de la Favorit de sub Medlife. DAr ce iti recomand eu, adica ce as face eu, as pune mina pe telefon si as da tel la ei si as intreba direct.

Multumesc Pica. Asa o sa fac desi cred ca tembelii astia de la miniblu nu mai au nici o treaba cu stokke, nu mai apare nici pe site carutul. Bon, aia e. Mai caut.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Pica, ce faine is pozele ! Cele cu Oskar m-au dat pe spate. Si pisoiul tau sta sa-l smotoceasca, cum sta pisi a lui Boti?

Mada, multam de retete (le-am salvat) si felicitari pentru stelutze!

Violeta, ma bucur ca a decurs bine interventia.

A_cicel,
petrecere frumoasa la nunta! Si felicitari pentru si ridicatul in picioare.

Gata, am terminat de citit . Fug la nani.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Mergi la inceput

Capri Oscar nu sta in mod normal, numai ca in ziua aia de dimineata l-am ademenit eu si l-am mingaiat cu mina lui Sebi si a prins curaj sraca pisica, dar asta pina cind a fost admonestat cum ai vazut in poze de catre asta micul. In general il ocoleste pe Sebi, chiar ocoleste lucrurile lui, la genul ca eu las pe jos tot felul de jucarii de ale lui Sebi si Oscar le ocoleste, dar e prezent de fiecare data cind il aude pe Sebi ca plinge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

BAi lamuriti-ma si pe mine cu scaunul de masina de ce va intereseaza sa se instaleze usor???? Ca eu o data ce l-am pus, pe asta mare, gata, nu il mai dau jos. Ok, scoica da, si de aia am cautat cu baza, ca o transport in scoica, dar scaunul ala mare??

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare!
V-am citit in fuga de nu am retinut nimic.
Anilansa felicitari pentru mersul in 4 labute.

Mada multumim de aprecieri si de informatia cu site-ul, am vazut ca deja sunt cu tema Pastelui.

De cand a venit vremea frumoasa tot ma plimb si nu mai am timp de citit.

Va pup si va urez o zi buna desi la cat ninge la noi nu stiu daca mai iesim azi .

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Mcoca pentru mine este foarte important sa se poata monta si demonta scaunul pentru ca am mai multe masini (ce-i drept pe cea mai mare o folosesc de obicei cind merg cu Sebi). In afara de asta Sebi e luat foarte des de sora mea sau de tatal meu, plus ca mai plec in oras si acolo constat ca suntem mai multi care trebuie sa mergem cu masina si trebuie sa il demontez si sa il [un in portbagaj...

Mergi la inceput

Iriss venim si noi la Baby Expo la salsa. Vorbim sa vedem in ce zi ca sa ne intalnim acolo. Sper sa pot sa il tin pe sebi in brate si sa mai si dansez.... Daca nu ti-l pun tie in carca ca sa nu te simti dezechilibrata doar cu unul in fata , ca de tu m-ai ademenit in chestia asta cu dansatul...mai ales ca eu am doua picioare stangi de lemn si amindoua puse pe partea dreapta...iti imaginezi cum stiu eu sa dansez...(intre noi fie vorba nici nu imi place, dar ce nu face ma-sa pentru fi-su)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Fetele, spuneti-mi va rog bebeii vostrii cand servesc cina?, ca Adina dak papa gustarea la 5 nu mai vrea sa pape cina, nici macar lapticu cel de toate zilele....
Si noaptea bea la lapte non-stop...

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput