Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 6
ankalaura spune:
Neata everybody!
VIO - pai nu stiu cum s-au petrecut lucrurile. Dar cred ca Peritolul ala a avut un rol important. Dupa care am lasat fructele vreo 2 zile si am inceput cu mancarici. Apoi i-am dat din nou si piure de fructe. Intre timp si-a marit si portia de lapte (de la 150 la 210!)
Ce e cu Papanicolaul asta fratilor? De ce tre' facut? Eu l-am facut inainte de a ramane insarcinata. Mai tre' sa il fac acuma??
OOKA - la noi nici nu o sa fie prea curand produse bio variate. Cine draq le-ar cumpara?? 20 de lei kilu de orez? Apai ar putregai pe raft! Asta ar fi un motiv. Al doilea motiv, e chestiune de marketing. Par exampla, eu ma intreb, de ce un produs care se lanseaza in vest azi (un gilette de exemplu), se lanseaza la Romania dupa vreo alte 9 sau 12 luni, cam asa ceva...?
Si tu vrei cascaval bio 
PS _ Daca as avea incredere in posta romana, ti-as sugera sa il iei de pe ebay 
Da' despre ce scaun vorbiti voi fratilor? Si ce e aia Kika?
Si am citit eu bine ca exista carut de o mie de euroi?? Da' ce-are nene motor turbo?? Da-l incolo de carut cu reactie, e mai scump de 5 lei pe zi sa plimbi copilul, asta presupunand ca il plimbi din PRIMA zi, pana cand face 2 ani. Pai mai bine iau un taxi!
ileanna spune:
Neatzaaa !!! 
Ce vremeeee neneee 
boti moamaaa, cand am inceput sa citesc tratamentul tau de par am crezut ca e vb sa ma dau pe cap cu outzele alea minuscule si tocma voiam sa ma stramb sa zic ca am mai incercat si am muriiiiit pana le-am spart sa le scot galbenusul. Si apoi am vazut ca e mult mai rau: trebe sa le mananci
. Pfuaiii. Zi si tu mai multe. ce ai mancat? Galbenus nu? Nu cred ca is in stare, da' zi-mi totusi ca nu se stie cat de disperata ajung de o sa mananc si pietre. In pana mea, ma gandesc ca daca era vorba de slabit le mancat de 15 ori pe zi. Dementa mai is.
ana nici eu nu m-am dus la ginecolog 
ooka eu mi-am luat un scaun la care se demonteaza complet tavita ...
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka cred ca daca ar avea coordonarea necesara m'ar trosni cu castroana in cap' |
Mooooooooooooooooooooooooor!!!!!!!!!!!!dia wow!!! Noapte buna cu treziri din 2 in 2 ore? Fetelor sunteti niste eroine. Si felicitari pt cura si miscare. Ai o vointa teribila!!!

a.cicel parul meu cade SI se rupe
Felicitari si tie. Se pare ca Denisa e grabita rau!!

pica1 spune:
Anko Kika asta este un fel de sora lu' Ikea, dar cu produse mai scumpe dar nu neaparat de mai buna calitate...in care gasesti produse si de la alta firma, la genul ca la raionul de copii au jucarii de la chicco sau carucioare de la peg perego etc.
HELP! HELP! Daca mai ninge asa inca citeva ore ramin inzapezita pe aici.... Si eu care aveam ganduri marete sa iau copilul si sa plecam la gagici...
Anilansa spune:
buna dimineata
dr-anca mersi.
mai, mai... dar ce vreme e in toata tara... eu una asteptam sa vina caldura

.... la ce frig e afara... azi iesim afara numai in curte.
noutati: ieri am papat ficatel.... si ia placut... o sa ii mai dau peste 2 zile... azi papam galbenus de ou.
referitor la scaun de masina ... Darius a primit de la bunicu... scaun de la miniblu... si sta fff bine... suntem multumiti...
ma duc sa
din urma.... si revin
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
oanasm spune:
salutare!
ce pompa de san recomandati..alta decat avent manuala (ca am da' tot iese supapa lu' peshte si trebe sa demntez tot ca s-o pun la loc...si asta dupa 1 min de dat la manivela
) si pe care sa nu dau o caruta de bani..ca Raul nu prea mai vrea tzitzi (decat seara si noaptea)...de cand a pus gura pe bibe tommee tippee

multam de raspunsuri
capri nu te-am luat..stai linistita
...blugii is de vina in poza aia
anka pai papu' se face anual(io cel putin il fac)! asa cum se face control la stoma anual (teoretic
)
no..merg sa ma joc cu guguliciu'...nu ma uitati cu pompa pliZzzz
Oana
de
Raul
dana81 spune:
Netza!!!
Mamaaa ce noapte am avut Clara s-a trezit din ora in ora in plans cred ca a duruto burtica, si adormea doar cu aspiratorul...la noi aspiratorul e dar ceresc, nene...de cand era mica asta a fost dg remediu
Scaun de masa eu am unul de la miniblu cu tavitza detasabila si Clara sta f bine in el numai sa nu prelungesc masa mai mult de 10 min ca se pliciseste si mai nou vrea sa se intoarca cu spatele la mine sa linga ursuletzul de pe spatar
CAPRi dintzi, ochi albastri, gropitza in obraz, ciuf...fiica ta imi lasa gura apa de cate ori ma uit la poze
Eu nu las mancarea in frigider nici o zi macar, o congelez daca e de congelat sau prepar in fiecare zi una proaspata.
AVOCADO eu am luat 2 buc le-am blenduit cu ulei de masline si lamaie si l-am pus la congelator...si mancam cu mare pofta in branzica pont de la BIRI
Aseara am schimbat carutzul am trecut la unul sport care culmea se lasa la orizontala mult mai bine si vad ca bebelindei i-a placut.
Icnit Clara asa face cand se satura sau cand nu i place mancarea
VIO ma bucur ca ti s-a luat o piatra de pe inima cu ochisorii...si multumim de aprecieri la adresa pozelor, la urmatorul tort iti trimit o felie...nu de alta dar mi-e mila de tastatura![]()
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
Gini75 spune:
Neata!
Multumim fetelor de vestile despre Allegra. Abia astept s-o vad si eu. Acum am vazut ca voi ati scris de Italia. Nu trebuia sa mearga in Elvetia la operatie?
Dara, uite aici niste discutii despre scaune auto, poate te ajuta.
Pica, si eu i-am facut breton Irinei aseara.
Imi place scaunul de masina pe care l-ai luat. L-ai comandat direct de pe site si cat a costat? Stii cumva exista si scaune cu sistem isofix fara baza?
Mcoca, si pe mine ma intereseaza se se monteze rapid, fiindca folosim masina de servici a sotului si uneori are nevoie de toate locurile libere.
Legat de scaunul de masa: eu am pus-o pe Irina de la inceput in el si acum numai acolo vrea sa manance. Mai greu e cand suntem plecati. In scoica in nici un caz nu mananca, ca nu-i place sa stea pe spate.
Anka, stiu ca Papanicolau se face anual.
Oana, daca iese supapa, inlocuieste-o. Si la mine iesea dupa o perioada de utilizare. Eu in 6 luni le-am uzat pe toate 3 din pachet si am trecut si la a patra, trimisa de Maitreyi.
Dana, si noi am trecut la un carut sport, in concordanta cu vremea de afara.
Eu ma pregatesc pentru vacanta de vara, dupa ce iau banii aia multi de indemnizatie. Imi place ca e usor (are 5 kg), se duce foarte uor cu o singura mana si se strange imediat (gen umbrela). Si intr-adevar se lasa pe spate destul de mult sa doarma bine copilul in el. Sunt foarte incantata de el, am urcat si coborat la metrou fara nici o problema. 

M&M spune:
Neata!!!
Eu am o stare ciudata de la vremea asta. Si eu care asteptam primavara!...
Anka, in timpul sarcinii au loc anumite modificari hormonale ceea ce duce la modificari la nivelul colului ...De aceea se recomada papanicolau. Eu mi l-am facut acum 3 sapt si e ok..
Oana , eu am avut pompa manuala Nuk...dupa 2 sapt s-a rupt manerul , asa ca a trebuit sa imi iau una electrica si, cele de la Avent mi s-au parut super. Bine eu vroiam NUk, dar nu am gasit..
Dr_Anca, unde e vremea frumoasa ca venim si noi
??? Aici ninge si bate vantul!!...
Pica, il tunsesti pe Sebi???!!!![]()
Maria, Mihaita mananca pe la 5-6 seara piure de legume sau iaurt, apoi la 8.00- 8.30 seara face baita si dupa baita mai papa inca 150-200 ml de lapte cu cereale. Noaptea nu mananca deloc.
Mie ieri nu mi-a mers forumul. Vad ca nici azi nu merge prea bine...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
dana81 spune:
Intrebare intrebatoare: Ce fac daca Clara nu vrea suzeta de 3-24 luni ci tot pe aia mica de 0-3? Ii dauneaza in vreun fel?La dentitie sau mai stiu eu...la ce?
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
ana_a spune:
'Neatza si de la Bistrita!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana81 Netza!!! AVOCADO eu am luat 2 buc le-am blenduit cu ulei de masline si lamaie si l-am pus la congelator...si mancam cu mare pofta in branzica pont de la BIRI ![]() MAMI de CLARA ANDREEA06.08.08 |
multumesc!!!

si in plus: AVEM DINTE!!!avem dinte!!!ta-na-na-na!!!
Nu se simte fff bine, adica asa, un coltisor, da se vede!!!
uhhh [omuletr care rasufla usurat] insa...cu kk tot asa suntem deocamdata. Ieri am intrerupt biotics, adica i-am dat doar un plic, am zis sa reduc usor inca vreo 3 zile dupa care sa nu-i mai dau...si a revenit kk moale, azi noapte a facut de 2 ori, dimineatza de 3 ori...hm...in schimb a trecut bubu de la fundic. Poate asteptam si dintele nr 2 si apoi ne linistim si cu kk.
Mai sunt bebei care au avut asa cave ainainte sa iasa dintii? El nu a plans deloc...doar burtica asta imprasiata....
Fug ca am o carte de citit si sa apuc ceva pana nu se trezeste ca apoi iesim in oras.
o zi buna!
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) micul artist