Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 7
maitreyi spune:
neata 
fusai la examen, luai, si acu dau telefoane peste telefoane sa vad unde sa mai merg cu bebelusul ca tare o mai mananca pielea si azi-noapte s-a trezit si mai, mai ca vroia sa isi ia pielea de pe ea...
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
oanasm spune:
cristina merci frumos...na poate iau su eu una electrica...
gini
sunt 3 supape de rezerva? ca io tin minte d 2...dar m-am uitat in cutie si am gasit una...acum nu stiu daca e noua sau e cea care am folosit-o deja
ana felicitari pt iepurila![]()
vio ma bucur ca totul a decurs bine cu interventia
maitrey sanatate iepurasului coconas...sper sa gasesti un dr klumea care sa va rezolve problema cu pielea
pica di she ai tuns mah feshioru'?
ca era chipes cu freza aia a lui
xeno faine pozele
mada
merc de siteul cu shoes! cand o fi si la noi asa ...?
aaa...cristinahai in satmar lao plimbare ca e un soare de numa'..si -13 grade
...dar se va incalzi mai tarziu
Oana
de
Raul
ileanna spune:
oana eu am avut tot electrica de la Avent si am fost multumita. Acuma ... daca exista ceva mai bun, nu am putut face comparatie.
ana

Pentru iepurash 
ooka spune:
salutare
Anka, io n'am inteles niciodata modul asta de a gandi in a face comert. Daca sunt cumparatori dispusi sa dea 20 ron pe kg de orez, de ce nu? plus ca si afara sunt mai scumpe produsele bio. Dar nu inteleg de ce nu se fac/aduc/exista. N'am inteles nici acum 10 ani cind ii cautam tatalui meu cedeuri cu jazz si nu gaseam, existau doar doua locuri in tot Bucurestiul si nu inteleg nici acum. Pe de alta parte sunt si tot felul de circuite inchise cel putin pe partea de muzica. Adica acum 10 ani, am fost in casa unui comerciant privat si am vazut pick'up'uri de 30.000 Eur si camera de auditii cum auzisem ca sunt pe afara. Aia e, asa suntem noi mai bananieri. ![]()
Carut de 1000 de euroi
am io
, xplory de la stokke. Si sunt foarte multumita de el, mai putin de faptul ca e extrem de greu. Iar o imbecilitate, se aduce carut stokke, mobilier stokke da scaun ba. Whatever, om gasi noi cumva![]()
Oana sm eu iti recomand pompa electrica de la medela, fara bisfenol
. E buna, practica, are si biberoane care se pun la pompa si in care se poate stoca laptele. E in jur de 300 ron. Eu am luat'o direct de la importator. Iar Medela a lucrat pana acum ceva vreme numai cu maternitatile, deci zic eu, se pricep la pompe.
Ileanno razi tu razi, da cind te'o nimeri gandacelul cu piureul..eu deocamdata invat sa ma si feresc![]()
mai citesc si revin
mami de Sofi
mcoca spune:
Ooka, da de ce esti multumita de carutz :), ca in afara de faptul ca e inalt si are forma asa mai spacy, eu ii vad numai dezavantaje. La fel scaunelor de masa, alora nici nu le vad vre-un avantj :).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
turturica spune:
Neata,
fie-mea se trezeste din ce in ce mai devreme sa manince noptile. Pina acuma se trezea la 5, acuma vad ca da startul la 4 dimineata. Ca sa nu mai zic ca la 7 jumate e in picioare, indiferent la ce ora o culc serile. Maica-mea zicea ca se trezeste din cauza ca n-am diversificat-o. Na, acuma e diversificata de nu se poate si dijiaba. Lapte bea tot in aceleasi cantitati, adica dupa ce maninca mincare solida ii dau si tzitzi, deci de mincat maninca mai mult, nu inteleg de ce se mai trezeste noptile. Cit mai dureaza pina dorm copiii astia noaptea intreaga?
In cartile mele zice s-o las sa plinga daca se trezeste noaptea, ca daca ii dau tzitzi se invata tot asa, dar n-am inima s-o las sa plinga.
ano_a, avocado poti sa-l refolosesti daca nu se maroneste. Eu am incercat sa-l pun in folie, jumatea nefolosita adica, dar tot s-a oxidat in frigider si nu i l-am mai dat fetei. L-am mincat io, m-am sacrificat, ce sa fac. Bag o gramada de vitamine de la chestiile bio pe care i le dau si nu le termina ![]()
Iar legat de alaptat, io n-am nici un plan, cit timp merge ii dau. Daca merge pina la 2 ani ii dau pina la 2 ani, n-am nici o problema. Dar ma indoiesc c-o sa fie cazul de alaptat asa mult, din moment ce din aprilie incep sa merg serios la birou. Om vedea.
oana, eu am pompa de la medela, sint extrem de multumita de ea. Nu mai stiu cit am dat pe ea, dar si-a facut datoria din plin. Trage foarte bine si e usor de minuit.
ooka, fac poza la trip-trapul meu si-ti arat scaunul nostru. Si la noi pernuta s-a vindut separat, cum zicea pica. Io am gasit o gramada de variatiuni pe tema asta, asemanatoare ca design, dar trip-trappul de la stokke pare cel mai bine vindut si apreciat prin elvetica.
maitreyi, felicitari de examen, nasol cu iritatia asta, pina la urma care a fost cauza?
Mersi de aprecieri la adresa pozelor, da, peisajul de l-am pozat se vede din camera Marei. V-am zis ca stau la tzara ![]()
iris, pusei si-o poza cu mine, da' cam ai dreptate, io-am lipsit la procesul tehnologic, e toata fata lui tac-so.
dia, cum reusesti sa rezisti cu asa putina mincare? Nu ai probleme, nu te simti slabita? Respect, ar trebui sa fac si io o terapie din asta de soc, ca nu se mai poate, devorez dulciurile intr-o veselie, mi-e teama ca dau in diabet in halul in care am ajuns. Dau vina pe alaptat si pe faptul ca toate fetele care alapteaza au pofta de dulciuri.
Io-am vorbit cu fetele de la birou si toate mi-au recomandat sa merg cu Mara o luna impreuna cu mine la cresa inainte sa o las singurica acolo, ca sa se acomodeze complet. Ceea ce inseamna ca din martie trebe sa incepem sa mergem impreuna la cresa, n-o sa mai am timp liber deloc, cred ca va trebui sa lucrez noptile, ca altfel nu gasesc nici o solutie 
Gata, merg sa scot copilul la plimbare prin troienele noastre de zapada.
Mami de Mara (19.08.2008)
ooka spune:
Vicky sunt multumita ca se manevreaza extrem de usor cu o singura mana ceea ce reprezinta un imens avantaj intr'o tara in care nu exista la magazine/banci/farmacii intrari speciale pt carucioare si o in care chiar daca ai carut si vrei sa intri trebuie sa astepti sa iasa cineva si trebuie sa iti tii singur usa. Asta pentru mine
, pentru bb imi place ca e inalt si ca bebeloaia sta comod si nici nu sta foarte aproape de trotuar. Ah, si argumentul izbitor pentru mine a fost ca incape intr'un lift de 60cm latime fara sa dezasamblez tot carutzu'.
Iar scaunul tripp trapp daca se fabrica de 32 de ani, zic eu ca nu se fabrica degeaba.
Turturico astept poze neaparat, desi soatza e convisa
, multumesc
mami de Sofi
ileanna spune:
Si eu am fost foooarte tentata de un carutz de 1.000 de euroi. Si inca mai cred ca merita sa-l fi luat ... In ultima vreme am invatat ca brandurile specializate si de renume, chiar fac banii.
Insa m-am zgarcit pana la urma ca si io si barbac-mio suntem stresati sa ne pastram controlul cu cheltuielile cu copilul pt ca e foarte usor sa dai in partea ailalta si sa iei un milion de lucruri scumpe pe care nici sa nu le foloseasca. Mai ales ca fiind la primul copil esti intr-o arie complet noua si nu poti zice ca itzi iei un super teveu ca stii exact cat te uiti la el ... ce stie sa faca ... etc etc
ella81it spune:
Salutare si de la noi!
Alex e marait rau azi
nu stiu ce are
Am vazut poze cu Xenia catelus
CU doua fete frumoase Maria si Anaxena
,Mara la botez
,Raul cu mamai lui la zapada
,Matei care o ajuta pe mami lui 
Noi suntem tot singurei asa ca nu prea stam pe acasa ,o stresam pe bunii
!
ANA_A felicitari ptr. dintisor
Citesc din urma si revin!
Am si eu o intrebare cate mese papica solida da-ti pe zii la bb ei?
Eu ii dau la 10-11 fructe ,la 13 -14 legume cu carnitza sau banzica si pe 18 iar fructe cu branzica,biscuite sau cereale.Procedez bine sau mai trebuie o masa de legume seara?
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
ooka spune:
Turturico ete ca am uitat ce era mai important, sa'ti traiasca fatuca sa fie sanatoasa si voioasa si dormicioasa noaptea
, a crescut si Mara
ditamai cupilu de sase luni..
mami de Sofi