Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

ela e bine asa. a mea are 4 mese solide pe zi, pe langa ce ai spus tu ii dau si cereale dimineata, pt ca nu mai papa lapte.

alergia nu stim de la ce a facut-o. nu am introdus alimnete noi, e diversificata bine...nu stim. asteptam sa treaca. Slava Domnului e vioaie, papa, doarme...bine, pana se trezeste si se scarpina.

carut de 1000 de euro si noi am vrut sa luam chiar era fain

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Uff ma omoara dintii astia am avut un circ azi noapte cu Ami saraca de-or iesi mai repede.
Ooka aici toate sunt si organice sunt si sectie speciala fara gluten fara lactoza fara aia si fara aia special pt cei cu alergii si tot asa, nu stiu care sa le iei si da alea organice is mai scumpe da nu imens. Deci nu e o dif din aia de la cer la pamant. Plus ca acuma s efac campanii sa se cumpere numai free range la oua si carne ma refer si supermarketurile mai de soi leau scos de tot pe cele care nu sunt free range si se face campanie sa se cumpere british si multe altele si na e bine tara produce consumaortul cumpara fermierul o duce bine socate si el un ban animalutzele traiesc in conditii mai umane mai bune. Na civilizatzie.
Caprioara cu placere, ms si eu de felicitarile pt stelutze.
Anca cu placere, da am vazut si eu ca aparut deja si aici deja in magazine si alea de pasti peste tot.
Anilansa felicitari pt papa si speram s va placa si oul.
Oana tre sa ii schimbi supapa, la mine in cutie mai avea inca doua. Si nu mai pune poze de alea cu blugi din aia ca eu imi tai venele la cata is.
Dana, Gini felicitari le trecerea la carucioare sport au acusi creca trec la ala a lu Ari de are numai doua trepte ca mi-e mai usor daca facem drumuri scurte.
Dana aici eu stiu ca ei nu recomanda suzeta de varste mai mici din cauza ca na is facute in asa fel sa se potriveasca la diferetele etape fara dinti cu ceva dintisori etc, acuma na daca nu sta mult cu ea poti sa i-o dai da ce suzeta e de la 3 la 24??? Ca aici is de la 3 la 6 6 la 9 exact ca si tetinele.
Ana Ami face asa acum cu dintii adik nu face mult kk face putin si acid asa si ne batem si noi cu iritatia, da ea si plange e si f maraita doarme prost.
Maitreyi uff speram sa treaca repede iritatia sa nu va mai chinuie.
Turtu daca ea se invata cu o anumita ora dim nu ai ce ii face nici daca e diversificata la mine manadoua se scoala la 7 7 si ceva cel tarziu. Depinde de copil cu dormitul noaptea Ari s-a trezit pana la 1 an si pt lapte noaptea o sg data apoi de dormit doarme da acu a inceput viseaza urat sau vrea apa sau eu stiu ce si vine la noi si tot nu poti zice ca doarme nopatea intreaga.
Si aici se recomanda sa mergi cu bebe la acomodare de aia si copii de varsta lui Ari merg numai 2 ore jumate ca zice ca altfel e prea mult pt ei sa stea de dim pana seara acolo.
Ooka si maclaren il conduci lejer cu o sg mana si incape in lift de 60 de cm si costa 150 de lire.
Mie personal nu mia placut caruciorul de la stokke adik nu mi s-a parut tare practic, da na acuma fiecare are gusturile lui.
Ella la vasrta asta 3 mese sunt de ajuns de fapt si la 2 ani sunt 3 mese si doua snackuri, a mea papa numai doua mese da e de ajuns momentan, depinde de copil.
La Multi Ani pt ieri pt Cristian si pt azi pt bebeii ce se sarbatoresc azi: Maria, Filip, Nicholas, Mara si Gabriel.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ooka daca tot esti fan stokke si iei tripp trapp i-ai si tavitza din www.stokke-play-learn-eat.com/en-gb/stokke-table-top.aspx" target="_blank">asta si o pui direct la masa cu voi. Si ai scapat si de grija cu tava care sa fie removable.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

IA UITATI AICI

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Hello,

Maitreyi,haioase rau perlele copilasilor.Pupam fatuca cu bubite rosii sa treaca

Carucior cu 1000 de euro?Fain dar scump nene,dincolo era mai ieftin. Apropos de asta,mie nu-mi plac cele cu 3 roti.Nu stiu dc,mi-i se par incomplete.Dar fiecare cu gusturile lui.

In rest,toate bune si frumoase la noi.

Vorbim mai tarziu.

Ana,felicitari pt dintisor.Trece cu petrini iritatia?

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

merci de raspunsuri..raman deocamdata cu aventu'..dau la manivela ..ca era supapa noua..sper sa reusesc sa mai mentin productia macar pana prin aprilie inclusiv

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bujooooo, cum e vremea la Brasov? Diseara vrem sa venim si noi, sper sa nu stam in casa.
Oana, in cutie sunt 3 supape, una montata la pompa si doua rezerve.
Mada, da, da. Si eu am luat carucior sport maclaren si e foarte fain, usor, se manevreaza foarte lejer, cu o singura mana. Numai ca, in timp ce la voi e 75 lire, la noi e 110. Eu nu m-as descurca cu un carucior greu, de 12 kg de exemplu. Cu tot cu copil ar fi 20. Pentru mine e prea mult, in conditiile in care nu ma ajuta nimeni sa-l ridic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

In sfarsit a adormit fata...sa vedem cat dureaza, ca vecinii de sub noi is schimba usile de la casa, asta dupa ce ne-a omorat cu spart balconul si peretii!!! Nu stiu de ce nu asteapta primavara...ca sa putem iesi!!

In fine, azi noapte a dormit "bine" - a se citi cu treziri din 2 in 2 ore. Si la micul dejun a ras portia de iaurt cu cereale si fructe, si a trebuit sa-i mai fac niste cereale ca inca ii era foame!!! Si-a revenit cu mancatu', asta deoarce i-a iesit si al patrulea dinte si a scapat de durere (la asta ultimul a fost mai naspa, a facut febra, era inflamata zona...)

Din pacate noi ne-am trezit putin racite. Are nasul infundat (nu curge) si tuseste (mai rar). Pediatra mi-a zis sa-i dau sirop nurofen si picaturi de nas, asa ca astept sa vina sotul sa pot iesi la cumparaturi.

A INTRAT INDEMNIZATIA!!! Nu ma asteptam asa repede!

Revin...ma duc sa pun cartofii la facut ca vine clasa muncitoare de la servici!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

La multe lunite Maria, Filip, Nicholas, Mara si Gabriel!! .

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Mada sunt unele de la Baby Nova asa scrie pe ele 3-24, ma gandeam si eu sa mai insist sa o schimb cand ii vor da dintii, dar poate va renunta sg la ea
Crema petrini eu sunt fan, de cand am luato Clara nu mai are nik la funduletz, nici macar rosheatza, pt noi e suuuper

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput