Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dia daca are numai mucisori si tusetse putin de ca sa ii dai nurofen? Ala e pt febra sau gat rosu. Pt nas ser si aspirat si pt tusa incearca sirop de patlagina e f bun. Eu la Ari asa foloseam. Sper ca nu te superi da calpol/nurofen pt febra pt dureri nu imediat pt nasuc infundat si putina tusa.
Felicitari pt dintisori.
Gini si f bune si usoare si manevrabile a nostru e din ala mare techno xt si l-am folosit la ari 2 ani non stop si acuma la Ami si e la fel ca si in prima zi, si da e f util la carat pe scari si etc cand esti singura.
Noi dupa amiaza plecam in oras mergem la fosta vecina sa se joace Ari oleaca cu fetita ei si sa cumparam ceva pt botezul de dum.
Revenim mai pe seara, daca ajungeti la 20 de pag schimbati please fetele care aveti parola cap.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Cristina, merci de raspuns,
Maytrei super tari perlele
Ana , felicitari pt dintisor(vreau si eu, vreau si eu)
Fetele am auzit si eu niste zvonuri, cum ca banana pt noi e buna mai cruda, dar pt bebei trebuie sa fie super coapta. Asa o fi? ast rasp....
Hai ca am retinut ceva, ceva...ca va pierdusem..
A si apropos, eu inca plang ca nu am avut lapte la piersicutza mea.....Ce n-as da sa am si eu probleme , gen pompa

Nu uitati de raspuns plzzz...

Maria, mamik de Adinutza mica

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC-ID=133538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Asaa, sa reiau cu raspunsurile...

Mada multumim de retete, azi incerc una din ele, sa vad care, ca toate is

Tecky Miruna nu a mai putut purta vreo 3 salopete tocmai pt. ca eu am crezut ca i-s mari, cand colo, erau deja prea mici. Intr-adevar cresc tare repede bebeii...

Icnit si la noi se intampla, cand e satula sau cand ii bag prea adanc lingura pe gat (ca se mai intampla )

maitreyi sper sa va treaca bubitele! Felicitari pt. examen! Mai ai?

a.cicel felicitari pt. ! Distractie placuta la nunta!

Ile mersi! Nu stau chiar asa bine cu vointa, ca de obicei is "victima cu atestat" si o comoda din cale-afara, da' cand mi se pune pata, intr-adevar devin mai disciplinata ca la armata

Ana felicitari pt. !! Ce citesti?

Turtu seara se accentueaza senzatia de slabiciune, da am noroc ca ma pun la somn... Si ce vei face la cresa, stai sa privesti sau te joci cu ea? INteresant ca lasa si parinti...

Mada si eu ma gandeam ca-i prea mult nurofen...cred ca iau sirop de patlagina, ca am luat si eu o data si o fost tare bun...

Fug sa hranesc sotul si ma duc la cheltuit indemnizatia...ma rog, cota mea parte din ea, ca restul intra la caloriferele pt. casuta noastra...

O zi buna sa aveti!

Dia - "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi: Maria, Filip, Nicholas, Mara si Gabriel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DIA - TU CAND AI DEPUS DOSARUL? Vorbesti de 600 de lei sau de 85%?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Profit ca doarme Ralu sa scriu mai mult.
Am fost azi la prima sedinta de kinetoterapie si mi-a placut mult.
Fetele care stati la bloc:voi ati trecut bb la intretinere?Eu cand eram gravida am intrebat administratorul cand sa trec copilul la plata si mi-a zis ca dupa varsta de un an si luna aceasta cand am platit mi-a zis ca gata de luna viitoare tb sa platim si pt Ralu.Cred ca au facut urat vecinii.Acum eu as vrea sa stiu daca exista vreo lege in care sa scrie de la ce varsta bagam copii la plata sau administratorul a vrut sa faca un gest frumos?
Ankalaura ms pt poze.
dia ti-au intrat cei 85%?Eu azi am primit banii si tot 800 Ron am primit.
oana eu am fost foarte multumita de pompa seringa de la Chicco,care i-am imprumutat-o si unei prietene si stiu ca si Anaxena avea una la fel.
Gini vrem poze cu Irina cu breton.Ralu nu are par deloc si cand aud ca voi deja tundeti copii ma oftic.
dana nu cred ca are vreo importanta pt ce varsta e suzeta.Eu ii cumpar ralucai de la Chicco,este toata din latex si sunt pe marimi din 2 in 2 luni si nu prea gasesc si la 6 luni i-am cumparat suzeta de 4 luni.
ana felicitari pt dintisor1
ella acelasi program de masa il are si Ralu,mananca lapte numai dimineata si seara ii pun si cereale in el si in restul zilei e amatoare de ceai.

Mergi la inceput

TECK - copilul se trece la intretinere inca de la nastere. Lege exista, nu stiu eu care, dar stiu ca am avut aceeasi problema cand am nascut-o pe Eliza. Cu Erika ne-a lasat vreo doua luni, ori a fost neglijent administratorul... nu stiu
Acum am verificat si eu, a intrat si la noi indemnizatia, cei 600 de lei. Buni tare si astia, avand in vedere ca la mine sunt primii bani din decembrie incoa'...
Teck - nu mai stiu cand ai depus tu pt 85%, eu am depus pe 7 ianuarie, cred ca am avut unul din primele dosare. Daca ii primesc in martie, va tin la curent. Eu nu ma asteptam la ei mai devreme de martie (eu as zice chiar aprilie )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Ce vreme urata nu am chef de nimic cu asa vreme , am facut treaba in casa , am bagat la spalat, am gatit pentru denisa-azi a papat mazare si i-a placut.
Vreau sa vina primavara.
Tecky pe denisa au pus-o la intretinere imediat in luna urmatoare veniri acasa, nu stiu ce spune in lege as fi si eu curioasa.
Dia 85%?
Eu tot incerc sa verific daca a intrat alocatia ei ca pana imi dau astia mie banii cu 85% vine vara, si nu reusesc deloc, merge prost.
Gini breton? Si noi avem parul lung .
Maria cred ca mai coapta pentru bebei trebuie sa fie banana.
Ma duc la treaba.
pentru toata lumea

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Nu exista nici o lege care sa reglementeze cand se introduce bebelusul la plata intretinerii. Legea spune ca o persoana care locuieste mai mult de 15 zile intr-un bloc este trecut la plata intretinerii, deci si nou nascutii. Din cate imi amintesc, adunarea generala a asociatiei de proprietari poate insa sa scuteasca un nou nascut de la plata cheltuielilor de intretinere, pana la o anumita vasta (asta este o exceptie).

I-am taiat Irinei bretonul, ca ii intra parul in ochi si nu voia sa stea cu codite, ca Ilincuta lui Capri. O sa frac si poze cu bretonul asimetric, ca nu statea locului.

Mergi la inceput

Dara, vezi ca acum merge sa verifici contul

Mergi la inceput