Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
dr_anca spune:
Cristina glumeam cu vremea.
Si la noi e groaznic
iesim cred pana la cumparaturi doar.
Mamica de
cuminte
iulie 2008
kamelya spune:
Tecky eu cand am nascut s-a dus socra-mea sa o treaca pe Daria la intretinere dar administratorul a spus ca dupa ce face 6 luni;
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
AnnaBaby spune:
Si la noi e trecuta Ioana la plata la intretinere, initial, cand ne-am mutat cu totii in bloc (blocul fiind nou a venit toata lumea odata) s-a hotarat de comun acord ca familiile cu copii sa nu-i treaca si pe cei mici, dar acum vad ca s-a renuntat si toti sunt luati in calcul.
Azi am depus si eu dosarul pt 85%, sunt o lenesa, stiu, asa ca am sa iau banii la vara cred
. oricum am facut calculul si imi iese exact cat as lua daca as merge la serviciu, bine, impreuna cu alocatia Ioanei...asa ca nici gand sa ma intorc pana cand nu termin tot concediul...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
Tecky spune:
Multumesc pt raspunsurile cu trecutul la intretinere deci tb sa-i fiu recunoscatoare administratorului.
Am pus cateva poze cu Ralu pe picasa.
dia_filipas spune:
Salut again!
Vad ca am facut furori cu indemnizatia...
E vorba de cei 800 standard, ca eu inca n-am depus dosarul pt. cei 85%. Ideea era ca ma bucur ca a intrat asa repede, ca de obicei intra dupa 25...deci m-a luat prin surprindere.
I-am luat la Miruna o jucarie tare interesanta, care canta si are chestii de apasat, care zornaie, lumineaza...e faina. I-am mai luat si o carte de baie care chitaie. E tare incantata, si eu la fel!
Buna intrebarea cu intretinerea, pe noi inca nu ne-a intrebat nimeni nimic...
Fug sa-i fac papa, prima mancarica de pui.
Dia
- "Diet" is "die" with a "t"!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
ooka spune:
salut
legat de intretinere, mie mi'au pus'o la cheltuieli incepind cu 1 august desi ea s'a nascut pe 8
.
ref la carucioare, n'am vazut ca maclarenul sa aiba landou
da poate n'am vazut bine
Mada_mxm e super misto cala voi sunt chestii organice, deh, civilizatie. Aia e, om ajunge si noi acolo in niste ani, pana una alta invat eu pe partea de paine, lactate si mezeluri si sora'mea cultiva legume
ca tot o sa avem balcoane generoase..
Mi'au sosit biberoanele comandate in Noua Zeelanda, credeam ca nu mai vin
is relativ multumita ca cel cu manere e usor, si poate conving porcu sa il tina singur. Culmea e ca transportul din NZ la noi e mai ieftin decit bucuresti Baia Mare de ex. (bine cu fancurierul nu posta romana). Mai am de asteptat pentru inca doua pachete, unul tot NZ cu bib si niste chestii de ros si unul cu niste papucei haiosi din blana de oaie.
mami de Sofi
Didi81 spune:
Am fost si noi azi la oftalmolog, ca tot nu i s-au desfundat canalele lacrimale
. Acum doar a fost un consult si ne-a dat trimitere pt interventia aia de desfundare. Am asa un mare pitic cu interventia aia, dar nu stiu ce altceva sa fac, ca vad ca nu a trecut cu masaj.
Vio, cum a fost in urma anesteziei? si-a revenit bine?
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Caprioara spune:
Helau,
Aseara i-am dat si eu Peritol, 1.5 ml (din care a dat si pe afara destul), pentru durerea de la dinte. Am prins curaj de la Anka
. Mi-a fost frica sa-i dau mai mult, la cat de slabutza este ea... Rezultatul
: culcat la 23:00; sculat prima data la 1:45 (deci dupa vreo 3 ore), papat; sculat la ora 6:00 (dupa 4 ore), papat; fatzait si bazait cam pana la 7:00, cand a adormit cu mine in pat si s-a mai trezit la 10 (inca 3 ore), cand papat iar san. Si asta in conditiile in care ieri la pranz dormise vreo 3 ore parca. Asa mai merge, frate
!
La 11:10 am iesit afara, unde ningea si era frig tare, dar e prima ei zapada adevarata
. A dormit cam jumate din timp, iar restul se uita interesata de cum cad fulgii de nea pe geaca mea de fas, si fac zgomot
. Pe la 12 am venit inapoi si am papat fructe (cam 1/3 de borcanel de 190 gr Hipp mere cu afine, cu o linguritza de cereale). La 14:30 am papat legume cu 1 galbenus (aproape tot cubuletul din tavitza lui Annabel) si la 15:00 a adormit papand completarea la san. S-a terzit la 17:30 (deci a dormit vreo 2 ore jumate) si a papat san. Si de papat a papat in bouncer si dimineatza si la pranz, ceea ce nu s-a mai vazut de muult la ea
; la pranz nu mai vroia decat in brate.
Sper sa fim pe drumul cel bun
.
Oana, multumim frumos
.
Gini, sa va fie de bine tunsoarea.
Ana, felicitari pentru
.
Ma duc sa citesc din urma.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Am fost si noi azi la oftalmolog, ca tot nu i s-au desfundat canalele lacrimale . Acum doar a fost un consult si ne-a dat trimitere pt interventia aia de desfundare. Am asa un mare pitic cu interventia aia, dar nu stiu ce altceva sa fac, ca vad ca nu a trecut cu masaj.Vio, cum a fost in urma anesteziei? si-a revenit bine? Didi de Aida Maria (03.07.2008) Jos kg |
Nici tu nu vrei sa incerci bowtech? Pe cuvant daca inteleg de ce va place sa ii anesteziati si sa ii chinuiti cand totul poate fi mai usor. Dar e alegerea fiecaruia.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Anko Kika asta este un fel de sora lu' Ikea, dar cu produse mai scumpe dar nu neaparat de mai buna calitate...in care gasesti produse si de la alta firma, la genul ca la raionul de copii au jucarii de la chicco sau carucioare de la peg perego etc. HELP! HELP! Daca mai ninge asa inca citeva ore ramin inzapezita pe aici.... Si eu care aveam ganduri marete sa iau copilul si sa plecam la gagici... |
Sa stii ca la tine ma gandeam azi. Daca va dezapezeste cineva.
Ce s-a ingrasat Sebi!!! Abia astept sa ne vedem. Si eu sunt tot cu 2 picioare stangi, dar cred ca va fi funny. Din alte editii stiu ca se face programare. O sa ne sune ei. Tie cam cand iti convine?
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008) www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei