Pepenasi de iulie-august 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

La Miniblu-ul din Dr. Taberei de la Favorit de sub Medlife. DAr ce iti recomand eu, adica ce as face eu, as pune mina pe telefon si as da tel la ei si as intreba direct.

Cei de la miniblu pot sa iti aduca un anumit produs la un magazin mai aproape de tine. Eu asa am facut cu caruciorul, mi l-au adus a 2-a zi (nu aveau culoarea pe care o doream noi).

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Caprioara in special si Ankalaura desi io am fobie de chestii de dat (medicamente) ca sa manance purceii cei mici, ca deh, chimicale si alte bazaconii, vreu sa va spun, ca sora'mea Ale, a halit la peritol cind era mica o gramada. Era genul de copil care nu manca nimic, da nimic domne. Bine, si mostenire de la mama care era o gretzoasa si daca nu'i placea varsa tot si care pana mare (adica in adolescenta) manca sub amenintarea palniei si a facaletului. So, sora'mea a crescut bini sanatoasa, nici acu nu se omoara cu mancarea si a fost o slabatura pana tarziu de tot.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

In sfarsit am reusit si eu sa imi verific contul si au intrat banii de alocatie, mi ese pare cel mai prost BCR-ul la operatiiunile pe net.Am sunat la ei si apoi s-a rezolvat.
Mi-am facut nervi ca la comisioane se arunca imediat dar la servicii lasa de dorit.
Ma duc sa spal vasele.
Didi offffffffffff cu canalele astea o rezolvati voi cumva.
Pica hai ca s-a topit zapada nu mai esti inzapezita.
Iriss si eu cred ca o sa vin la targ dar sambata cu sotul dar cu denisa nu vin ,e prea aglomerat si prea mare nebunia.Sa vad daca venim si noi.
Ca scaun de masina merg zilele astea sa iau cred ca inglesina marco polo.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Helau,

Aseara i-am dat si eu Peritol, 1.5 ml (din care a dat si pe afara destul), pentru durerea de la dinte. Am prins curaj de la Anka . Mi-a fost frica sa-i dau mai mult, la cat de slabutza este ea... Rezultatul : culcat la 23:00; sculat prima data la 1:45 (deci dupa vreo 3 ore), papat; sculat la ora 6:00 (dupa 4 ore), papat; fatzait si bazait cam pana la 7:00, cand a adormit cu mine in pat si s-a mai trezit la 10 (inca 3 ore), cand papat iar san. Si asta in conditiile in care ieri la pranz dormise vreo 3 ore parca. Asa mai merge, frate !
La 11:10 am iesit afara, unde ningea si era frig tare, dar e prima ei zapada adevarata . A dormit cam jumate din timp, iar restul se uita interesata de cum cad fulgii de nea pe geaca mea de fas, si fac zgomot . Pe la 12 am venit inapoi si am papat fructe (cam 1/3 de borcanel de 190 gr Hipp mere cu afine, cu o linguritza de cereale). La 14:30 am papat legume cu 1 galbenus (aproape tot cubuletul din tavitza lui Annabel) si la 15:00 a adormit papand completarea la san. S-a terzit la 17:30 (deci a dormit vreo 2 ore jumate) si a papat san. Si de papat a papat in bouncer si dimineatza si la pranz, ceea ce nu s-a mai vazut de muult la ea ; la pranz nu mai vroia decat in brate.
Sper sa fim pe drumul cel bun .

Oana, multumim frumos .

Gini, sa va fie de bine tunsoarea.

Ana,
felicitari pentru .

Ma duc sa citesc din urma.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Capri ma bucur ca a dormit mai mult si ca a papat bine Ilinca, bravo voua , oricum ai o rabdare de fier ca ai rezistat la tratamentul asta.Bravo voua.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Iriss, mai ba asi vrea bowtech, si nu am ignorat varianta asta. Doar ca nu am reusit inca sa ii contactez. Le-am dat si un mail si nu mi-au raspuns. O sa le mai dau telefon...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

La multe lunite Maria, Filip, Nicholas, Mara si Gabriel!

Maitreyi, felicitari pentru examen si sanatate fetii!

Didi, imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu ochisorii .

Dia, uraaa pentru noaptea mai buna si ! Pune link cu jucaria, please, sa vedem si noi.

Tecky, sa-ti fie de bine kinetoterapia. Cu intretinerea nu stiu, ca stam la casa.

Iriss si Pica, bafta la concursul de salsa!

pup you all,

poze

daca doritzi sa ne votati , pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Sambata fii-mea este invitata la ziua unui baietel de 2 ani. Vreau si eu help, cu idei de cadouri. Ce naiba le plac baieteilor de 2 ani?

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

am si eu o intrebare:

daca am intrat in cic pe 12 decembrie
am depus dosarul pt 85% pe 5 februarie

in aprilie cica iau primii bani

--------------------

inseamna ca in aprilie primesc retroactiv banuti pt perioada 11 dec - aprilie?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, multam de confirmare cu Peritolul .

Dara, .

Tecky, vazut tiganca ta in poze.
Vazut si David de Lori cum se trage singur de sireturi .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Iriss, nush ce sa zic , nu am tangente cu baietei de 2 anisori..
Maytrei felicitari pt examen.
Didi e periculoasa inerventia la ochisor? Imi pare rau k nu s-au terminat probl..
Dia, pare super jucaria...

Am ppat si noi in sfarsit, nu mai vrusese nik de la pranz, de la 2...Iam dat branzica, cu para si banana, papat tot...
Ne preg de baita..

Maria, mamik de Adinutza mica

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC-ID=133538

Mergi la inceput