Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
violeta29 spune:
Schimbul trei la datorie![]()
Mai intai LA MULTI ANI CRISTIAN DE MICHELLAB, sa cresti mare si frumos!
Parul si mie imi cade in disperare, si se gaseste oriunde in casa
inca nu am gasit in mancare, probabil ptr ca nu gatesc prea des
Ma gandesc chiar sa ma tund scurt, dar astept sa se incalzeasca
DARA,SCUMPI, TEKY , GALLYB, MADA, MARIA

BUJO, iti tin pumnii sa iasa bine cu dosarul
GALLYB, da mi-a spus si doctorita sa-i fac zilnic masaj la ochisor
CAPRIOARA, felicitari pentru dintisorul nr 3, deci exista o explicatie pentru toata agitatia
ANKALAURA, ma uimesti, cum ai reusit domle sa convingi copilul sa manance?Cu mancarici, sau cu piureuri?
A,CICEL, felicitari pentru dintisor.distractie placuta la nunta
ANA_A , eu mi-as dori sa alaptez pina la un an jumate, sper sa ma tina si lapticul pina atunci
ICAZANGIU
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
pica1 spune:
Ooka sa stii ca au in Kika scaun din ala. Sunt de fapt 2 feluri care sunt similare, numai partea care vine in fata este putin diferita ca forma si sunt diferite si ca culoare. Insa ce nu am vazut eu, dar nici nu am cautat sunt pernitele care se pun pe scaun. Ei il vind din cite am vazut fara pernite. Pretul este in jur de 230-240 RON daca nu ma insel.
Caprioara spune:
Ana, eu nu am ajuns la doctor, de la 4 saptamani de la nastete
. Rusine sa imi fie... Nasol ca nici nu vad cand o sa reusesc in viitorul apropiat.
Serenity, eu tin supa 2-3 zile in frigider. Restul bag la congelator si scot la dezghetzat cu o seara inainte. Ii fac portii pe o saptamana cand ii fac, pentru ca a mea nu ma lasa deloc ziua, urla daca incerc sa mai fac si altceva (cum ar fi mancare, curatzenie, etc
). Dimineatza, pana fac fructele am scandal mare.
Ooka, in seara asta am incercat si eu sa-i dau sa pape in scaunul de masa (model vechi, de acu 7 ani, ramas de la Matei, dar cu reglare scaun mai pe spate si masa mai aproape sau mai departe). Cum zici si tu, misiune imposibila
. Bine, ea nu sta bine in fund si se balabanea, asa incat era greuuu sa-i nimeresc gura cu linguritza
. E clar ca inca nu e pregatita de asta, asa ca o sa-l folosim doar sa ne jucam in el, cate 10 minute, iar de mancat vom manca tot in bouncer, ca sta mai pe spate. Si scaunul se da mai pe spate, dar in felul asta se departeaza de masa si ii pica mancarea in poala, plus ca ea tot nu sta lipita de spatar, ci se agita. Poate ca modelele de acum or fi mai bune, nu stiu... Dar asta nu e de folosit la greutatea si inaltimea ei ( 6 kg juma si vreo 65 cm) si cand nu sta copilul bine in fund.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
daca doritzi sa ne votati
, pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Ooka sa stii ca au in Kika scaun din ala. Sunt de fapt 2 feluri care sunt similare, numai partea care vine in fata este putin diferita ca forma si sunt diferite si ca culoare. Insa ce nu am vazut eu, dar nici nu am cautat sunt pernitele care se pun pe scaun. Ei il vind din cite am vazut fara pernite. Pretul este in jur de 230-240 RON daca nu ma insel. |
Eur sau Ron? ca afara e 120-150 Eur scaunul chior fara nici o imbunatatire. Iar carutul xplory de la stokke are cam ac pret in toata Europa, whatever, si la noi, tot 1000Eur cu totul. Ideea e ca ar fi superbine daca ar fi asa eftin, da ma indoi amarnic. Ia scarmana amintirile mai cu nesatz
le: porcu de mine a uitat sa multumeasca
, multumesc Picamami de Sofi
pica1 spune:
Ooka daca e ma opresc miine si verific, dar parca asa era. Poate e unul care semana...Stai sa ma uit si la prezentarea de e site si iti spun mai sigur. Si cred ca am mai vazut la Miniblu, dar acolo chiar nu stiu cit costa.
ooka spune:
Caprioara, Anka, Maria, Mada multam de raspunsuri. Legat de icnit, vorba cuiva 'cred ca daca ar avea coordonarea necesara m'ar trosni cu castroana in cap'
.
Legat de cascaval, domne voi sunteti mai avansati. La noi is putine produse bio. Prea putine in opinia mea. Da' cu ajutorul bunului Dumnezeu si al lui Boti
, invat io care e treaba si cu cascavalul
.
Caprioara, mda, nici eu nu ma omor sa vad cum sa ii mai dau in scaunul de masa. Parca totusi ne'am obisnuit amandoua cu scoica. Mai vedem oricum.
mami de Sofi
violeta29 spune:
Mi-am bagat iarasi nasul pe picassa si am vazut pozici cu Sebi de Pica cel tunsulici,Sebastian dee Scumpi, cu o mama tanara si frumoasa,Filip de Bujo, care se lasa chinuit de mami,David de Icazangiu, ce mandru se trage el de sireturi,Clara de Dana cu coiful aniversar si cu un tort de am balit toata tastatura
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
ooka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 Ooka daca e ma opresc miine si verific, dar parca asa era. Poate e unul care semana...Stai sa ma uit si la prezentarea de e site si iti spun mai sigur. Si cred ca am mai vazut la Miniblu, dar acolo chiar nu stiu cit costa. |
Pica lasa tu, ca vaz io cum aflu. Sa nu mergi special pentru mine ca nu vreu si asa am mai fost porc o data.

La miniblu au carut, aveau si pat tot stokke dar scaun nu am vazut. La care miniblu ai vazut tu? Oricum pe site la ei nu apare nimic, atat is astia de intelijenti..
mami de Sofi
pica1 spune:
Ooka am depistat neconcordanta...Cei de la Kika intradevar au ceva asemanator cu tripp trapp dar este www.kika.at/cgi-bin/katalog.php?edvnr=16116536&id=412" target="_blank">altceva. Pretul este ala pe care ti l-am spus mai sus. Totusi poti sa incerci la Minblu pentru ca ei vans si carucioare de a Stokke si atunci posibilitatea sa distribuie si scaune este mai mare. Eu am vazut ceva care seamana, dar chiar nu pot sa iti dau detalii despre acela ca l-am vazut in trecere.
Tecky spune:
ankalaura ai PM.
pica frumos ii sade lui Sebi tuns.
Foarte elegant flacaul tau.
maitreyi foarte frumoase pozele cu Alexandra
Zici ca ne canta la microfon in poza in care tinea cablul in mana.
Va pup,noapte buna