Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
ooka spune:
salu
La mine Terapia prin branza s'a dovedit a fi un esec total
, Boticelina mia te necesito
, vorbeste si tu cu gaza sa'ti dea un ragaz sa inveti prostu sa faca branza![]()
M'am hotarat la scaunul de masa, vreu Tripp Trapp
musai si neaparat. Ati vazut pe undeva pe la noi? Sau daca a fost cineva prin Kika poate l'o vazut..Astept raspunsuri ca ma intereseaza tare
Pica chiar asa, cum ai tuns baietul? Nu de alta da ma gindeam sa tund purcelul si voiam sa stiu daca exista locuri speciale de tuns bebei asa mici. Ca sofipoc are niste fire lungi pe ici pe colo ramase de cind s'a nascut.
Multumesc fetelor care mi'au raspuns la intrebarea-drama cu scaunul de masa peg perego. Intr'un final apoteotic am descoperit ca tava se da jos. Da' tot nu e ce ne trebuie noua.
Mada_mxm ce fel de cascaval e la voi? Ma refer la ce ii pui in mancare lui Ami. Ca la noi e gras si sarat, sau afumat, majoritatea tipurilor.
Voiam sa va mai intreb ceva, vi s'a intimplat sa icneasca (ca si cum ar varsa) bebe cind il hraniti cu solide?
multam anticipat de raspunsuri daca or fi![]()
le: Ptiu Pica, ai curaj nu gluma, nu tunzi si pocu meu?![]()
mami de Sofi
Caprioara spune:
Multumim de felicitarile (si consolarile de durere) pentru noul dintzisor
! Si de apreciereile pentru poze
.
Tecky, poze mi-a trimis Carmen pe mail. Probabil cand vin din Italia o sa puna si pe picasa. Azi am primit un mail cu poze dupa ce i-au scos copcile si in cateva chiar zambea
. Te topeste zambetul ei
.
Dara, pentru Ilinca am inca scoica. Apoi pe undeva prin subsol mai exista scaunul vechi al lui Matei, care insa nu mai tin minte exact cum e. Parca era de la firma CAM, si fara isofix.
Inca incerc sa recuperez cap trecut
.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ooka Voiam sa va mai intreb ceva, vi s'a intimplat sa icneasca (ca si cum ar varsa) bebe cind il hraniti cu solide? |
Ooka, nu am patzit (inca
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Serenity90 spune:
Anca De ce ai tuns ba copilu 
eu stau si ii descant la al meu sa-i creasca si tu il tunzi??
Gata! Imi iau jucariile si plec!
atata bataie de cap cu copii astia..pe zi ce trece mai mult..ba diversificarea, ba vigantolu, ba incaltamintea...acu scaunu de masina...norocu meu k nu am carnet deci...nu folosesc masina!
Copchilu imi doarme..eu fac compuneri in engelza pt cumnatu 

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
Serenity90 spune:
Bai nu stiu la voi da pe mine ma dispera coltu ala din dreapta care se tot deschide!!!! 

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
pica1 spune:
Ooka daca vrei tud si pocu fara probleme. Am pus poze cu el tuns si cu masina de tuns pe care o studia si dupa folosire...
Denisa pai problema mea era ca nu avea par decit in spatele urechii...care bineinteles ii venea deasupra urechii si nu imi placea.
Ooka da-mi un link cu scaunul ca iti spun eu daca il are sau nu in Kika ca am fost eu ieri si chiar m-am uitat la scaune.
ooka spune:
Pica sarumana de oferta cu tuns pocu, negociez cu soatza si poate macar in cazul asta il inving. Io cred ca ii creste mai bine parul daca o tund. Plus ca nu mai arata ca mancata de ratze. Te tin la curent![]()
si multam pt uitarea dupa www.stokkeusa.com/tripptrapphome.htm" target="_blank">tripp trapp
mami de Sofi
ankalaura spune:
DARA - pe mine nu m-ai nimerit
La mine criteriul a fost sa fie ieftin, da' la treaba cu ISOFIX mi-am dat cu presupusul ca am vazut in filmuletele alea de le-a pus Mada ca e o treaba desteapta. Da' n-am avut cascaval de unu', dar nici mare interes - nu stiu daca o sui o data pe luna pe Er in masina.
OOKA - patit. Am facut piureul mult mai subtire. Cam ca un nectar. Apoi ingrosat incetisor. Acum nu mai face asa, dar nici nu ii dau piureul prea gros. Adica ala din borcan mi se pare gros.
TECK - daca imi dai adresa de mail iti fw eu.
Da' repede ca oferta zboara ca ma baraie asta mare sa trec la citit Pinocchio!
MissJJ spune:
Ooka pai aici cascavalul vine in o multimea de variante, afumat e mai rar si e in genere adus din austria. Cascavalul poate fi mild, strong sau mature, ala din ro in genere e mature adik e tare asa, eu folosesc mild e molcutz si e usor de taiat papat betigase pt copii mai mari sau de dat pe razatoare. Si mai sunt tipuri colorate adik e asa portocaliu nu galben, sunt low fat sunt o multimea, eu folosesc unul organic facut de tesco supermarketul si e mild si nu e f gras si sarat nu e aproape deloc.
Are un gust asa dulceag bun si e molcutz ca textura e fain.
Sunt multe tipuri stai si te uiti si nu mai stii care e mai bun si care sa-l alegi ei sunt mari fani cascaval.
Da si Ami mai face asa dar nu a vomat niciodata e din cauza ca ori nu e obisnuita cu gustul, Ari a facut mult timp asa la chestiile noi, ori e mai mare si inca nu s-a invatat. da depinde si de copil daca isi face greata greata si vezi ca nu-i place te opresti daca isi face oleaca greata si apoi papa linistit e chestia asta ce am zis mai sus.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
maria-86 spune:
Ooka, Adina se face k vomita, icneste cum spui tu, atunci cand nu mai vrea. Retine mancarea in gat, si se face k vomita
Atunci stiu k sa saturat.
Pica, tare faza cu tunsu'
Maria, mamik de Adinutza mica
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133538