Pepenasi de iulie-august 2008 (89)
Raspunsuri - Pagina 2
scumpi spune:
Am revenit, am fost afara, i-am dat sa pape si am facut pui la gratar. Si sunt super happy!!!!!! Avem si noi Clarks!!!! Si masoara piciorusul, am intrebat-o pe vanzatoare, si daca ne luam de la ei primii pantofiori primim o rama, la fel cum a zis Mada. Super!
Violeta bine ca ati scapat si sper sa nu mai fie nevoie de alta interventie
Caprioara felicitari pt. dintisorul de sus
Dara mie mi-a placut mult Inglesina al lui Didi. Spre ala ne orientam si noi.
pupii, a venit sotul, mergem sa papam
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
MissJJ spune:
Dara noi n-avem scaun acuma da eu zic sa vezi pe probate adik mergi cu asina probezi scaunul si pui copilul in el te joci oleaca cu el, sau daca nu se probeaza in ro in masina macar sa probezi cu copilul in magazin.
Da si un search pe google.com si vezi ceva reviews la fiecare model. Merg sa vad daca gasesc ceva.
Capri rabdare si tutun, mama lor de dinti.
Scumpi superr ca aveti ia de acolo si nu ai sa regreti ai sa vezi is super papuceii si aia de adulti is bestiali is scumpi comparativ cu alte magazine mai de high street da is atata de comozi nu am purtat papuci mai comozi si aia cu toc zici ca zbori nu-i simti.
Kamelya nu cred ca sunt in ro.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
bujo spune:
Salut, intru si io pe fuga. Sunt prinsa cu dosaru pt dreptu de semnatura, sa-mi tineti pumnii sa trec cu bine.
Banu chiar voiam sa spun sa nu disperi ca si la noi dupa vreo sapt juma a parut ca-si revenise cu kk si apoi iar facea la 3 zile. Abia dupa o luna s-a reglat complet. Sa stii ca daca face la 2 zile e super ok, sa nu te mai panichezi. E nasol ca plange, eu tind sa cred ca din cauza gazelor plange si nu de la kk decat daca e si tare. Si Filip are momente cand plange tare si apoi face kk si se linisteste si e din cauza acumularii de gaze. Aaaaa si as spune sa-i dai mai mult Milchzuker. Sa-i dai 4 lingurite rase, cat scrie pe cutie, nu-ti face griji ca nu pateste nimic. Si ca sa se dizolve bine trebuie ca ceaiul sau lapticul sa fie fierbinte. Il racesti apoi. Daca nici asta n-o sa mearga, desi vad ca deja incepe sa se regleze, sa-i dai pliculete de Biotics ca si astea sunt super. Dar dupa ce termini cu Milchzuker ca sa nu incerci toate deodata.
Va pupic
bujo mami de Filip
pica1 spune:
Dara Sebi sta inca in scoica, dar i-am luat de la bebeconfort www.bebeconfort.com/collection-2009/FR/voiture_iseos_isofix_coloris.htm" target="_blank">iseoisofix care are lateralele care se indeparteaza sau se apropie, este moale, are isofix si se monteaza si se demonteazaintr-o secunda, este rosu.
L-am tuns pe Sebi...
Caprioara spune:
Vazut si eu poze cu Allegra, si vreau sa va zic ca arata SUPERB . Abia astept sa ne vedem cu ea si cu mamica ei cea curajoasa!
Parul, imi cade frateeee! E peste tot prin casa, iar Ilinca ma smotoceste de cate ori ma prinde si se joaca cu firele mele . Nu stiu cum de mai am si pe cap ceva...
Trimit ca nu reusesc sa citesc, nu ma lasa copiii.
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dara_d spune:
Multumesc fetelor PICA< MADA<SCUMPI pentru sfaturi pt scaun auto.
Pana acum si noi ne gandeam la inglesina marco polo si cred ca pe ala o sa il luam.Pica al tau imi place e supr ok dar e cam scump.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
maria-86 spune:
Capri, felicitari pt dintisoriNoi suntem departe
Si mie imi cadea paru', da inainte de sarcina.De cand am nascut nu-mi mai cade deloc, se mai rup firele cand ma trage piersicutza de ele, da nu-mi cade deloc.
Maria, mamik de Adinutza mica
Tecky spune:
Azi am fost sa ne intalnim cu nasa Ralucai si cand am imbracat-o am zis sa ma uit si la hainutele pe care i le-am cumparat in ianuarie de la reduceri pt primavara ma gandeam eu si am descoperit cu stupoare ca hainutele ii sunt bune acum.Prea repede creste,in ritmul asta tb sa-i mai cumpar unele pt primavara .Ce linistita stateam eu ca fata mea are hainute mari...
Mada super retetele,abia astept sa le incerc.
Violeta ma bucur ca ati scapat de problema ochisorului.
a.cicel distractie placuta la nunta!
Caprioara unde pot sa vad si eu poze cu Allegra?
pica cum adica l-ai tuns pe Sebi?
pica1 spune:
Tecky adica am cupilul l-am pus sa stea in fund pe jos in baie...am luat masina de tuns, i-am dat drumul si l-am lasat sa se imprieteneasca cu ea...si apoi l-am tuns . Pun poze.