Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.
Apropo Laura am reusit sa adormim pana la ora 22, asta e ff bine. Voi cum sunteti? Mucisorii au plecat? Ca greu se mai duc... Mie pediatra mi-a recomandat niste picaturi pt ochi si cica sa-i pun in nasuc. N-am facut asta, in schimb o prietena le-a folosit si se pare ca au scapat de muci, ea zice ca picaturile astea au ajutat-o Babymom Betabioptal se numesc picaturile. Ai auzit asa ceva? Sa se foloseasca pt nasuc?? Cum e micutul azi?

[ Pozici
Mami super happy de Maya

Cosmy bravoooo..noi n-am reusit decat 11,tot e mai bine..mucii inca tot acolo si face un circ cand o aspir ca eu m-am saturat.Sunt curioasa de picaturile alea de ochi

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette, clau, cristineescu multumim

Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, uite aici un site foarte bun www.wholesomebabyfood.com unde gasesti informatii despre varsta la care pot fi introduse diverse fructe/legume si cateva retete. Pana acum eu i-am dat Carlei para, mar, banana si morcov - toate crude, respectiv piure de morcov, patrunjel radacina si putin piept de pui (o singura data pana acum, azi ii fac iar). Nu-i dau deloc sa bea supa, doar piureul. Eu am luat 12 kg in sarcina si pana acum am dat jos 10.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Angelina voi sambata acu aveti botezul sau confund eu?

tzitziri uau astazi face eco,la dr ala disponibil pt ea oricanduh abia astept sa vad.....dar niste sfaturi sa ne mai dea niste sfaturi ca uite daca stiam ca nu trebuie hainute pana la o luna faceam ceva economie,ma scoteam cu o "plapumita si o caciulita subtire"

Andy
Luca e mai bine,tuseste f rar si ma bucur ca sa putem face si doza doi de rotarix.Sanatate si voua,sa scapati de muci mai repede!

in legatura cu pap daca il fac la 6 luni dupa nastere chiar daca nu mi-au venit uratii e posibil sa nu iasa corect?mie imi e si frica sa-l fac pt ca daca Doamne fereste nu iese bine eu nu o stiu daca e de la nastere sau de la problema mea.....ce sa fac,vreo sugestie?

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Clau_geo, nu stiu ce sa-ti zic cu mancarica pentru ca noi nu am inceput inca dar uite aici ceva pentru inspiratie.

http://www.askdrsears.com/html/3/T030500.asp

Pentru slabit nu am facut nimik si am slabit totusi 3 kg. As face totusi ceva miscare mai degraba pentru tonifiere. Eu mergeam la piscia si mi-e asa un dooor. Mai e varianta cu piscina bebe+mamica dar e cam scump, peste bugetul nostru.

Uite aici:
http://www.babyspa.ro/servicii.php

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Clau, uite aici un site foarte bun www.wholesomebabyfood.com unde gasesti informatii despre varsta la care pot fi introduse diverse fructe/legume si cateva retete. Pana acum eu i-am dat Carlei para, mar, banana si morcov crude, respectiv piure de morcov, patrunjel radacina si putin piept de pui (o singura data pana acum, azi ii fac iar). Nu-i dau deloc sa bea supa, doar piureul. Eu am luat 12 kg in sarcina si pana acum am dat jos 10.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Multumim frumos de sfat, o sa intru sa vad ce se mai poate da.
Eu i-am dat pana acum, mar care nu i-a placut indiferent de cum l=am preparat si de rasa, para williams- dupa care e innebunita, banana si azi nectarina, plus morcov.
O sa incerc si eu supa de morcov cu pui sa vad poate ii place asa!!!

cum ai dat jos 10 kg?

eu am inceput o dieta de azi sdi sper sa dea rezultate in curand.

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

musette, parerea mea este sa il faci si sa fi optimista. Eu cred ca e mai bine sa sti ca ai ceva si sa tratezi decat sa afli prea tarziu.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette, ma abtin (cu greu) sa zic ceva...sfaturi e drept ca avem oricum nevoie

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca mie nu-mi merge site-ul. Are net-ul meu ceva ? Voua va merge? Imi zica ca e Forbidden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oana ce face David?

Mai avem de arenjat localul, luat tortul samb dim de la cofetarie, de achitat sucurile si apa, bautura dupa botez, dj la fel...eu trebuie sa cump inca ceva... bine ca am terminat oarecum

Azi vin restul marturiilor si poate cadoul nasilor

POze de la botezul nasei aici: nasu Alexandru iar aici cum papa fata mea

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput