Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 17
tzitziri spune:
Neata,
aveti un spor la scris ca nu mai fac fata.
Felicic, saru'mana de raspuns..deci voi nici macar prin suc nu treceti
Legat de ciclu dupa nastere:citire de la doctorul meu - intre 6 saptamani de la nastere si 2 saptamani dupa ce termin de alaptat. Acum nu stiu nuante gen 'alaptat exclusiv sau nu', dar deocamdata si pe mine m-a sarit venirea 'rusilor'.Si iau si Cerazette.
Musette,vroiam si eu sa pun linkul ieri dar am zis sa nu oripilez pe nimeni cu mameleonul....daca va intereseaza, azi e continuarea la 5.30 a epopeei pe acasatv.....eu una astept cu interes
CD...n-am cuvinte...ti-au zis fetele tot ce era de zis....dar zau ca daca faci un bine il faci cu tot sufletul sau mai bine nu il mai faci.Ma refer la hainutele 'cadou'....
Cosmy, si la noi tot Activia e sfant....la sfatul lui Musette
Monica, sa fie bine totul la eco azi!....Saracu' inginer cate mai patimeste
Angelynna,gata pregatirile de botez?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
cristineescu spune:
Nerantula, mi-a placut cum ati "decorat" chiuveta. E un nou model?
Andy_garlo, la multe lunite inainte! Am poftit si eu la tortul vostru
Faza misto: scriam aici si il aud pe fecior cum maraie si se agita pe salteluta lui de joaca. Ma uit sa vad ce face si ce-l framanta si ce sa vezi. Se chinuia sa apuce ... un desen de pe salteluta. Of, puiul mamii. Ma duc sa-i explic care e treaba.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
musettepink spune:
hello!!!!!!!
Tzitziri bine ca mi-ai zis ca exista si o continuare,abia astept!!!!!!!
Andy hai nu-i fie frica de pap,ai avut ceva probleme pana acum?Recunosc si mie imi e putin teama dar eu am si de ce sa fiu tematoare.
Cosmy
Andy galro ce mare si frumos a crescut Andrei.Si ce pofta de tort mi-ai facut,o sa-i cumpar si eu lui Luca la 6 lunite
Pt fetele cu constipatia la ele nu la bebe,eu m-am reglat super bine cu duphalac sirop,e lactoza, e safe in timpul alaptarii si sincer nu a fost nevoie decat de 2 saptamani tratament ca apoi sa nu mai am probleme.E adevarat ca activia mananc zilnic si cred ca si asta conteaza.La un moment dat dupa nastere activia nu mai avea efect si a trebuit sa iau ceva dar de atunci nu am mai avut probleme.
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
andy.p spune:
Musette nu n-am avut..da stii te mai loveste paranoia cateodata asa fara motivCum e Luca?
Oana
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
clau_geo spune:
Neata si de la noi mai pe la pranz
ce fac boboceii si mamicile azi?
tot ma tin de cateva zile sa va intreb ce fructe le dati voi buburuzelor si daca atunci cand le-ati introdus carnita in supa au inceput sa cam refuze supa?
daca da, care este solutia ca sa pape iar, ca Irina era topita dupa supa iar acum face fite cand ii dau?
si inca o intrebare: ati slabit dupa nastere. cat si cum? :)
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Poze noi cu Irina
tzitziri spune:
Musette, pai nu a fost la eco...doar trebuie sa afle si telespectatorii toate detaliile, nu?Azi o sa fie dezvaluita burtica....
Laura, toata lumea bine?...Cu sau fara soacra?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
CosmyB. spune:
Neata! Neata!
Fetelor azi noapte s-a trezit pitica mea! Cred ca am facut eu galagie, ca la ora 2 inca invatam Poate ma credeti nebuna dar mi-era tare dor sa-i dau tzitzi noaptea, ca atunci cand era f mica si satea cu ochii inchisi... Asa dor imi era... a papat si a adormit instant. De la o luna si ceva, ea nu se mai trezeste noaptea, ce-i drept ne culam si mai tarziu, dar doarme 10-12 ore pe noapte Apropo Laura am reusit sa adormim pana la ora 22, asta e ff bine. Voi cum sunteti? Mucisorii au plecat? Ca greu se mai duc... Mie pediatra mi-a recomandat niste picaturi pt ochi si cica sa-i pun in nasuc. N-am facut asta, in schimb o prietena le-a folosit si se pare ca au scapat de muci, ea zice ca picaturile astea au ajutat-o Babymom Betabioptal se numesc picaturile. Ai auzit asa ceva? Sa se foloseasca pt nasuc?? Cum e micutul azi?
Baby_boy la Maya i s-a cojit pielea si era putin rosie, dar numai pe mici portiuni si am descoperit ca era de la capsele bodyului. Am dat cu vestita crema de galbenele si au disparut.
Cristinescu nu stiu daca am inteles eu bine, daca nu mia culpa, dar parca ziceai ca bebe Harri a luat f bine in greutate. Nu este o legatura intre kk rar si greutatea? Eu as zice ca asimileaza el f bine lapticul tau. Si cand face kk, face mult mult? Sau normal?
Anca micuta Carla si bine ca au trecut efectele de la vaccin. Uite si Maya e micuta, dar pediatra a zis ca e f bine. Are la 5 luni 6750 g si 67-68 cm. La nastere a avut 2950 g. Arata f bine si e dolofana, doctorita zice ca are constructia osoasa mai mica, seamana cu mine. Asa o fi si Carla, seamana cu tine draga mea, eu asa zic ca e si evident
Sa ne spui ce si cum cu concursul, sa o votam si noi!
Cuscra unde umbli? Ca tu nu lipsesti de la raport... Hai si spune-ne cum a papat azi soriceleul
Pozici
Mami super happy de Maya
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Laura[b], toata lumea bine?...Cu sau fara soacra? [b]Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Sunt freee
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy_galro Neata! Ieri am facut di noi 6 luuuuni!!!! Parca nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...am fost si la bilant si stam binisor...nici prea-prea, nici foarte-foarte, dar asta e....Andrei are 7 kg fix si 67 de cm...nu a luat decat 350 de grame luna asta si nici nu prea mai vrea sa accepte mancarea solida...tot tzitzi e cea mai buna. Si daca va era dor de noi : ce smecher sunt eu studios ca toti boboceii de pe aici foarte vesel de ziua mea m-a facut mama oshan Pupici tuturor!!!! Andreea de Andrei Petru(18.08.2008) Povestea bobocelului nostru Poze: http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu _ You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
Sa-ti traiasca flacaul, e tare dulce si haios
si la multe luni fericite si cu sanatate si pt
Robert Constantin de CD, Petru Alexandru si Pavel Cristian de Nally, Vlad Vasile de Felicic76
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Poze noi cu Irina
monica_dicut spune:
Acum mi-a picat fisa cu pap-ul ca doar si eu am nascut ... eu am facut prin noiembrie ca avusesem ceva secretie cu firicel de sange si-mi intrase in cap ca am canceer de col. Mi-a iesit Pap 2, TBS inflamator. Adica o cultura de candida pe acolo pentru care am facut tratament. Ar fi trebuit sa repet sa vedem cum mai stam dar.. mi-e cam teama sa zgandar colul.
Sincer si eu am stat cu frica-n san. Nu mai facusem niciodata Pap, doar secretii mai mereu si deja ma gandeam la toate cele (mama are scos tot aparatul genital...)Oricum am inteles ca cel mai bine, ca sa fi sigur este sa faci colposcopie. Dupa ce nasc sigur imi voi face. Trebuia sa fac si asta dupa tratament dar venind sarcina n-am mami facut.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata