Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 16
andy_galro spune:
monica
Andreea de Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
anca81 spune:
Am vazut si eu poze cu Gruia si mamica lui frumoasa si cu bobocelul Andrei de Andy_galro papand tortulet.
Mey, mie doctorita mi-a spus sa-i scot banana copilului si sa o reintroduc dupa 8 luni, mie mi se pare o tampenie daca totusi o mananca si nu i-a dat nici o reactie. Nu are dermatita atopica. I-o dau in combinatie cu para ca sa nu o constipe si nu-i displace. Ea papa oricum putin, orice i-as da, macar nu se stramba ca la mar. Gresesc ?
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
baby_boy spune:
Neata.
Sunt moarta de somn ..n-am dormit deloc..RAdu se tot trezea din ora in ora si maraia..din cauza de mucisori..de unde i-o fii luat ..nu stiu..ca pana acum n-am avut probleme
Angelynna Multu de coffee.. e buna I-a trecut iritatia lui Raducu ..nush de la ce a fost
Trebuie sa sunam si noi pediatrul sa facem vaccinul..sa vedem cand
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)
in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula www.flickr.com/photos/30462666@N03/3290666201/in/set-72157613488310525/" target="_blank">Noul meu loc de joaca www.flickr.com/photos/30462666@N03/3291483170/in/set-72157613488310525/" target="_blank">M-am facut baiat mare! www.flickr.com/photos/30462666@N03/3290665185/in/set-72157613488310525/" target="_blank">Wrong size hat www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Eu de mult n-am mai vazut un copil asa expresiv, zau !! Sunt topita dupa el .. Pacat ca nu am fata
cristineescu spune:
CosmyB, da da da si noi cu iaurtul activia si intra-adevar nu ma mai simt balonata
Am grija oricum ca pe timpul zilei sa mamanc/beau ceva cu usor efect laxativ. Deci, fie portocale, fie rosii, fie ceai de musetel + ceaiul de alaptat (chimen, anason si chimion) fie Lepicol - in cazuri extreme. Oricum tin si un regim mai natural din cauza de piele atopica la bebe cu mai multe legume, salate, fructe, legume la abur, gratar.
Ce sa zic, astept rezultatele.
Ma bucur ca la voi a functionat.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
preety spune:
Nerantula super pustiul
Babymoom sanatate multa ptr bebe... da tu ai baut lapte dulce sau ce tip de lapte a dat asemenea reactii... ca nu am prins de la inceput
Angelynna multumim
Ref la rushi... eu am nascut la sf lui octombrie...mi-au venit rushii in decembrie (5 zile)... mi-au venit in ianuarie (17 zile) si in februarie pauza totala pana acum
Eu am avut mereu vizite regulate... dar acum zau nu inteleg ce-i asta... singura explicatie ar fi cerazette-le!!!
Ref la papa nicolau... mie mi-a zis sa-l fac la 6 luni de la nastere... deci in martie.
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
monica_dicut spune:
Mai fetelor voi ma speriati pe mine cu laptele asta dulce. Cumnata mea stiu a baut cate 1-2 litri de lapte pe zi de cand a nascut nepoata si nu a avut absolut nimic fata. Si stiu si de la mama mea ca bea lapte cand eram eu mica si eu iar nu am avut nimic...eu nu mami inteleg nimic. Eu stiam ca dimpotriva iaurtul si laptele batut e rau pentru ca fermenteaza si le da colici...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
angelynna82 spune:
Am baut lapte dulce si n-a avut nimic fata mea
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
andy.p spune:
Robert
Nerantula ce fruuumos e Gruia
Babymom cum e puiul??Sper ca mai bine
Ange
Eu am avut tot timpul CM neregulat..asa a venit Alexia pe lume..de cand am nascut e ca ceasul
PAp si eu la 6 luni..mi-e si groaza sincera sa fiu.
Andy_g ce repede a trecut timpul..ai baietel mare deja
Cosmy si pe mine m-a ajutata ff mult Activia cu fibre
Moni
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei