Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
Citat: |
Multumim frumos de sfat, o sa intru sa vad ce se mai poate da. Eu i-am dat pana acum, mar care nu i-a placut indiferent de cum l=am preparat si de rasa, para williams- dupa care e innebunita, banana si azi nectarina, plus morcov. O sa incerc si eu supa de morcov cu pui sa vad poate ii place asa!!! cum ai dat jos 10 kg? eu am inceput o dieta de azi sdi sper sa dea rezultate in curand. Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008) Poze noi cu Irina |
Marul nici Carlei nu-i place. Para si banana, hmmm, nu se stramba dar nici nu trece de 50 g. La fel si la piureuri, cu carne sau fara. Nu vrea mai mult si pace.
Nu am tinut nici un fel de regim, nici la sala nu am fost, dulciuri am mancat, pur si simplu am slabit. M-a ajutat si Duracell-ul meu de acasa
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
anca81 spune:
Boo, la mine merge. Vezi asa si scoate spatiile: www . w h o l e s o m e b a b y f o o d . com
Piti mic se face mare
Boo spune:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
ce e asta ??
clau_geo spune:
citat din mesajul lui cristineescu Clau_geo, nu stiu ce sa-ti zic cu mancarica pentru ca noi nu am inceput inca dar uite aici ceva pentru inspiratie. http://www.askdrsears.com/html/3/T030500.asp Pentru slabit nu am facut nimik si am slabit totusi 3 kg. As face totusi ceva miscare mai degraba pentru tonifiere. Eu mergeam la piscia si mi-e asa un dooor. Mai e varianta cu piscina bebe+mamica dar e cam scump, peste bugetul nostru. Uite aici: http://www.babyspa.ro/servicii.php Poze Harri Alexandru (10-sept-2008) http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN |
mersi frumos,
am reusit sa dau si eu jos cateva kg insa eu am luat 23 in total si am dat jos doar 11 asa ca mai am de lucru destul de mult
mers si eu la piscina dar doar cand am cu cine sa o las pe Irina insa de saptamna viitoare merg sa fac si ceva electrostimulare, poate asa o sa am rezultate mai bune
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Poze noi cu Irina
CosmyB. spune:
Andy_galro pentru cele 6 lunite! ati avut si tort? vazut si poze baiatul de o jumatate de an!
Paula-Laura superbe pozele de la munte!
Mamidestefan felicitari pt al doilea dintzoc!
Kristin vazut poze cu bebe Cris care seamana f bine cu surioara lui
Monyca sa mai pui poze cu frumoasa ta
Lumi se pare ca Robi(parca) s-a hotarat sa te ajute cu bibele. Dragii de ei, ce copii buni ai tu!
Moni asteptam sa vii cu vesti de la eco si poate ne arati si noua ecografie cu minunea din burtica!
Pozici
Mami super happy de Maya
musettepink spune:
Monicamai astept un pic sa se mai incalzeasca afara,mie imi vine optimismul odata cu primavara.Tin pumnii la eco dar si pe 4 martie!
Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae
cristineescu spune:
citat din mesajul lui CosmyB. Cristinescu nu stiu daca am inteles eu bine, daca nu mia culpa, dar parca ziceai ca bebe Harri a luat f bine in greutate. Nu este o legatura intre kk rar si greutatea? Eu as zice ca asimileaza el f bine lapticul tau. Si cand face kk, face mult mult? Sau normal? Pozici Mami super happy de Maya |
CosmyB, e posibil sa fie asa. Am citit si eu ca laptele de mamica se asimileaza mai bine dar chiar sa nu aiba nevoie 6 zile sa iasa afara??
Da, asa e, ia f bine in greutate. Iar cand face dupa 5 - 6 zile face normal, nu mai mult.
Merci.
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
angelynna82 spune:
Musette, nu confuzi, sambata aceasta avem botezul si uite ce vreme e afara
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
clau_geo spune:
[/quote]
Marul nici Carlei nu-i place. Para si banana, hmmm, nu se stramba dar nici nu trece de 50 g. La fel si la piureuri, cu carne sau fara. Nu vrea mai mult si pace.
Nu am tinut nici un fel de regim, nici la sala nu am fost, dulciuri am mancat, pur si simplu am slabit. M-a ajutat si Duracell-ul meu de acasa
Piti mic se face mare
[/quote]
Foarte tare, bravo tie
Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)
Poze noi cu Irina
tzitziri spune:
Angelynna, si noi ne plangem de vreme....dar daca voi sunteti toti entuziasti nu o sa va strice vremea distractia
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)