Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Carpatino, pardon, contrazic teoria aia. Daca io dorm si-acum cu el si am dormit mereu, la orice trezire eram langa el cu mangaiala si alint, el urla din ce in ce mai tare de foame. E pur si simplu foame. Imi pare rau ca inca te mai trezesti noaptea,ca si un sfat,din experienta, incearca o masa consistenta seara, eu ii dau si carne,si apa, si lapte mult.Si de-o vreme doarme toata noaptea, de pe la 22.30 la 8 dimineata.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

si eu fac la fel, seara pe la 7 ii dau papa bun consistent, la 8 jumate 9 , lapte minim 270ml si doarme toata noaptea, iar daca se mai trezeste o iau in brate putin sau daca sunt zombi si nu am timp de leganat, o pun intre noi in pat si adoarme imediat , aseara a dormit de la 8 fara 15 pana azi dimineata pe la 7 si 15

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

SabinaY, felicitari pt. examen, si multa concentrare pt. cel ce urmeaza

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Devylla felicitari pentru examen , nu se putea altfel , praji nu vreau ti le las tie pentru bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Carpatino, mult bafta si o reusita rasunatoare in ceea ce ti-ai propus. te asteptam peste 4 saptamani odihnita si proaspata ca o floare, da /

Ma duc sa fac snitele (de la Marta mi se trage )

Rares n-a dormit nici azi, ba inca azi a dormit vreo juma de ora numa'.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

eu asa as vrea sa ma apuc de al 2lea bb, dar nu vreau sa ma chinui in apartamentul asta mic cu 2, unde abia am loc sa ma intorc, iar cu casa suntem in lucru si as vrea sa fiu linistita pe perioada sarcinii, sa nu ma stresez cu muncitorii , asa ca mai astept un pic sa vad cum mai stam pana in toamna

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sabina japoneza, atunci sa curga toata beutura ce o ai!
Si bafta in continuare cu limba Shogunilor!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana
Dragelor, io am aceeasi problema, am mai zis eu, mi-e groaza sa fac al doilea copil, si ma gandesc ca numai printr-o greaseala l-oi face (da tre sa fie mare greseala ) pt. ca. eu cred in legea compensatiei, si cam ies in pierdere . Voi avea o sarcina grea, ma voi ingrasa 30 de kile si voi ramane de 80 de kg., mi se vor umfla picioarele, imi va fi rau toata perioada sarcinii, sau mare parte din ea, voi avea un travaliu lung, obositor si mai ales dureros, voi ramane cu o burta (sau o piftie ???), voi avea depresie postnatala, un copil plangacios, care o sa aiba colici, o sa stea toata ziua si toata noaptea atarnat de mine, n-o sa pot pleca nicaieri fara el, n-o sa vrea sa stea cu nimeni, o sa se trezeasca noaptea de n ori, o sa faca urat cand o sa-i creasca dintii si cine stie cate altele . Macar sanatos sa fie

Tu ce faci aici, le sperii si pe alea care au putin curaj?

Poze

Mergi la inceput

eu stau bine la capitolul curaj, merg pe ideea ca daca raman trebuie sa fie bine, ca trebuie sa il scot cumva si sa il cresc , iar pana la momentul asta, nu poate fi altfel decat placut , dar pana atunci exersez

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Si_Bv FELICITARI!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

eu stau bine la capitolul curaj, merg pe ideea ca daca raman trebuie sa fie bine, ca trebuie sa il scot cumva si sa il cresc , iar pana la momentul asta, nu poate fi altfel decat placut , dar pana atunci exersez

Usor ti-e sa ai curaj cu bebe2, domnisoara...ca o ai pe mamaie unde sa o trimiti pe Miru in 'tabara'!

Poze

Mergi la inceput