Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 5
valentina_22 spune:
Betty, success azi la doctor.
Gabitz, pupam viitorul bobocel
Roxana, multa sanatate
Va pup ma retrag acum sa ma fac frumoasa, va spuneam eu de intalnirea aia periculoasa cu freza
, dar mai intai, trebuie sa dau de mancare baiatului,sa stang dupa el, sa-l pregatesc de plecare si sa las totul in ordine cand plec. Vorba Erinei, cred ca vom atinge 100 de ani!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=21" target="_blank"> Clipe de viata 2008
carpatina spune:
Annisio, io' ti-as garanta ca vei ajunge din nou la greutatea ce te-a "consacrat"
Si asta numai si numai pentru ca realizez cat e de important pentru tine!
Sigur, pastrez tacere
cand vine vorba de perioada de timp in care asta se va intampla... cu cat ai mai multi ani cu atat se intampla mai greu... Asa ca treci la treaba ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
hello !
mey, nu va pun poze, daca nu ma credeti pe cuvant treaba voastra ![]()
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
carpatina spune:
Am venit si eu de la o "consiliere" vis-a-vis de biberoanele nocturne...
Sfatul e.. fara biberon noaptea. Cica nu-l cere de foame, doar cere atentie.. si pauza nocturna ar fi binevenita pentru sistemul ei digestiv.. si pentru somnul meu - asta peste vreo 4 saptamani incolo...
Cica atunci cand o sa urle ca nu-i dau lapte, ii zic bla bla-uri d'alea cu "acum dormim, mancam dimineata" si o invelesc la loc.. gata..
Am voie
sa o iau in brate doar pentru scurt timp..
Repet, ca sa nu fie gresit inteles, asta e teoria, raspunsul la sfatul cerut si nu o impunerea a cuiva...
Imi urez succes... gata cu somnul meu pentru urmatoarele saptamani..
=====================
papanash spune:
Carpatino, pardon, contrazic teoria aia. Daca io dorm si-acum cu el si am dormit mereu, la orice trezire eram langa el cu mangaiala si alint, el urla din ce in ce mai tare de foame. E pur si simplu foame. Imi pare rau ca inca te mai trezesti noaptea,ca si un sfat,din experienta, incearca o masa consistenta seara, eu ii dau si carne,si apa, si lapte mult.Si de-o vreme doarme toata noaptea, de pe la 22.30 la 8 dimineata.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Bravo, FELICITARI! (spuse pe tonul unei mame care se astepta la asemenea rezultat din partea copilului ei istet! De beut ceva, ceva? Mm? (cu speranta! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Pai sacosele in avion si postasul o sa le insire la usa...impart cu voi un carton de prajituri,adus de sotz tocmai pentru a sarbatorii evenimentul...de beut io nu servesc acuma...dar scoatem din bar pentru voi urmatoarele:o taamaioasa de prin 2000 ,un gin gliders ,cateva beri Asahi(cred ca Erina ar pofti

Multuam fain tuturor...sunt fericita de reusita...d-acum urmeaza invatat pe paine...daca ma tin bateriile,urmatorul examen eeste de 3 ori mai greu.Peste 6000 cuvinte,1000 heroglife(acum stiu pana in 500) si 600 ore de studiu...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, DOAR 3???? Esti super tare. Eu ma chinui sa dau jos vreo 7, cel putin. ASta ca sa ajung la greutatea dinainte de sarcina, cand trebuia sa dau jos vreo 3! Deci, sunt in plus cu 10 . Offf, cred ca ma fac de 100 :( |
3 ca sa ajung la cat aveam inainte de a ramane cu Tudor, dar ma ingrasasem vreo 7-9 kg fata de greutatea mea normala...deci am vreo 10-12 in plus acum...dar am zis ca de conditioneaz bebe2 de slabitul intregului surplus, nu mai fac veci al doilea copil.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxali spune:
Face-ti ce face-ti si tot de diete vb....imi aduce-ti aminte vechea si constanta prbl.
Yaia cat te inteleg daca eram asa cu primul nu mai faceam sigur
Incer sa recapitulez si intru pe la 00.00![]()
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash incearca o masa consistenta seara, eu ii dau si carne,si apa, si lapte mult. |
Draga mea.. nu te gandi ca eu seara ii dau floricele de porumb...
=====================
diwana spune:
Era sa va zic 'neatza buna
, nu ca acum m-as fi trezit, dar eu iau lucrurile pe rand ![]()
Cafea nu cred ca mai e cazul sa va ofer, ca va vad in forma, dar daca totusi mai vreti, poftiti 
Roxana ma bucur ca nu sunt raciti copiii, asa cum credeai. Sunt si eu de parere ca dr. e dusa cu pluta. Sunt convinsa ca Bubu e ok, daca nu era, ai fi stiut tu, fara sa ti-o zica ea.
Dragelor, io am aceeasi problema, am mai zis eu, mi-e groaza sa fac al doilea copil, si ma gandesc ca numai printr-o greaseala l-oi face (da tre sa fie mare greseala
) pt. ca. eu cred in legea compensatiei, si cam ies in pierdere
. Voi avea o sarcina grea, ma voi ingrasa 30 de kile si voi ramane de 80 de kg., mi se vor umfla picioarele, imi va fi rau toata perioada sarcinii, sau mare parte din ea, voi avea un travaliu lung, obositor si mai ales dureros, voi ramane cu o burta (sau o piftie ???
), voi avea depresie postnatala, un copil plangacios, care o sa aiba colici, o sa stea toata ziua si toata noaptea atarnat de mine, n-o sa pot pleca nicaieri fara el, n-o sa vrea sa stea cu nimeni, o sa se trezeasca noaptea de n ori, o sa faca urat cand o sa-i creasca dintii si cine stie cate altele
. Macar sanatos sa fie 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare