Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (273)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Si_Bv FELICITARI! |
Totul bine la voi? Cum mai esti cu enterocolita?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Yaia, sarumana de sfaturi. L-am mai sunat si pe tipul cu acvariul, o sa vedem cum facem. Timer gasesc si aici, nu asta e problema. Iar lumina naturala oricum nu am, pestii sunt pe hol, nu am ferestre acolo.
Sabina, ma refeream la predipozitia genetica asa cum zicea Yaia, nu stiam ca bolile autoimune au legatura cu sistemul imunitar. Eu nu am facut nici o boala in copilarie, nici nu am fost bolnavicioasa, nici la gradi nu am mers, si totusi am tiroidita Hashimoto care este boala autoimuna, de regula ereditara.
Carpatina,
fierbinte din Sahara.
Iti urez si eu succes la aplicarea sfaturilor pentru eliminarea biberoanelor nocturne, si imi exprim convingerea ca e mai bine pentru toti.
SabinaY, felicitari pentru examenul luat, auzi tu sa tii secret pana acusica.
Diwana, nu stiu ce vei avea, dar iti zic sigur ca un pic de optimism iti lipseste. Eu am avut ambele sarcini ok, amandoi copiii au dormit, totul a fost ok. Compensatia nu e o regula.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Eu am avut o zi placuta, m-am intalnit cu cateva foste colege de la vechiul loc de munca, a fost foarte amuzanta intalnirea. 6 gagici, care mai de care sa depanam amintiri si sa ne punem la curent cu prezentul.
Si daca tot m-am obosit asa la intalnire, e cazul sa plec acasa. Adica la balet. Asadar va pup si ne auzim pe seara.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Usor ti-e sa ai curaj cu bebe2, domnisoara...ca o ai pe mamaie unde sa o trimiti pe Miru in 'tabara'! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
pai eu de aia l-as face si pe al 2lea mai repede , ca acum mai am ajutor, cat o mai fi mamaie sanatoasa
, dar cred ca as fi in stare sa cresc copii si fara ajutor poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Marunzika spune:
Yaia suntem mult mai bine si Energia nu s-a molipsit, insa de dimineata are muci si stranuta, sper sa fie doar o micuta raceala.
Astept atunci rabdatoare sa vad creatiile delfinasului, pe care-l pupam.
Yannisa Milena
24.08.2007
diwana spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Diwana, nu stiu ce vei avea, dar iti zic sigur ca un pic de optimism iti lipseste. |
Mai Roxana, din ce am scris eu acolo a rezultat ca-mi lipseste doar un pic de optimism?
Lasand gluma la o parte, nu ma astept sa se intample toate alea, nici macar jumate, dar ma gandesc ca este totusi putin mai greu sa iasa totul exact la fel (si mi-a fost taaare bine
. Cel mai mult ma "tem" de o nastere grea, sa nu raman cu 20 de kile in plus, si mai ales sa nu fie puiutul sanatos.Gabriela, si eu astept primavara, dar deocamdata imi convine de minune ca mai este zapada, fiindca lui Rares ii place enorm, si de cand a nins, iesim afara si stam cel putin o ora, si, poate o fi coincidenta, dar doarme fara sa se mai trezeasca deloc noaptea, ca in ultimele 4 luni, nu stiu sa fi dormit mai mult de cateva nopti fara sa se trezeasca.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui prisi
pai eu de aia l-as face si pe al 2lea mai repede , ca acum mai am ajutor, cat o mai fi mamaie sanatoasa , dar cred ca as fi in stare sa cresc copii si fara ajutor |
Eu zic atunci sa te apunci de treaba!
Mie cel mai tare de asta mi-e teama, daca o sa ma descurc onorabil cu amandoi, avand in vedere varsta lui Tudor.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Astept atunci rabdatoare sa vad creatiile delfinasului, pe care-l pupam. |
Incerc diseara sa onorez datoria...multumim de pasuire!

Poze
babylina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui devylla
"Bataia este rupta din rai...nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)[/b] |
Felicitari pentru reusita la examen.
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Astept atunci rabdatoare ... |
Si io.. tot rabdatoare.. emailul de la tine

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

trebuie sa fie bine, ca trebuie sa il scot cumva si sa il cresc