Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mai fetelor, eu am o mare problema! De ceva timp maninc ZILNIC doua prajituri, struguri si ardei copti. Sunt singurele lucruri pe care le pot manca mereu, in rest ce mananc azi sa nu mai vad maine. EI, si problema mea e ca dau o gramada de bani pe strugurii astia si pe ardei, care sunt peste 100 mii kilul. Nu stiu ce sa ma fac sa ma potolesc si sa astept sezonul lor! Imi cumpar doar asa putin, cate juma' de kil pe zi, ca altfel daca 3 kg am, apoi 3 mananc. Aveti idee in ce luna e sezonul ardeilor? Ca m-a lasat memoria! Aseara imi era din nou pofta de ardei copti, dupa ce imi mancasem portia la pranz, si am inceput sa mananc paine goala inmuiata in sosul ramas in farfurie (ulei cu otet si aroma de ardei)! Norocf ca nu spalasem farfuria! Am luat-o razna rauuuu!!!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

cristina, eu daca vrei iti pot da ardei copti ca am foarte multi la congelator pusi de mana mea. Ti-i cedez cu mare placere pentru ca eu de anul trecut nu prea mai pot manca. Am avut unii facuti de soacramaea, eram tot asa in primele saptamani de sarcina, si aveau un gust nasol si ciudat si foarte pronuntat gust de afumatura si mi-a cam pierit pofta de atunci. Altfel, ardeii apar cam prin mai-iunie stiu eu. EU ciresele le astept si pepenii... scuzati...

DEspre ce spui tu, asa este, eu cred ca simtitm, cred asta cu toata convingerea. M-a frapat insa cu numele. Pe bebe al meu tot Andrei trebuia sa-l cheme (prea multi, si tu si eu si camy si pusicheata acum la ian-febr...) si sincer mi-e cam frica sa indraznesc sa ma gandesc sa-i pun acest nume daca va fi baiat. Desi este singurul nume de baiat care imi place cu adevarat... toata lumea imi spune sa nu ii pun si nici daca e fata sa nu ii pun Andreea...

Danangie, eu testul tot la 3 sapt si 5 zile l-am facut si era atat de pal de credeam ca e imaginatia mea. Si iete-ma ca am ajuns la 10 saptamani. Sa fiti fericiti ca esti o fata de nota 10

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Daanagiefelicitari!!!!Parca retraiesc emotiile de cand mi-am facut testul...Sa ai parte de o sarcina usoara!
Danuta, nu cred ca trebuie sa ne facem griji. Si eu am patit la fel si chiar ieri Eu sunt sigura ca nu il afecteaza cu nimic pe bebe...nu are de ce...eu am mancat cam mult kiwi(5 deodata si sunt sigura ca asta a fost problema).
Pupici KIKI7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Wowww ce de felicitari...ce m-am emotionat...

MAITREYI multumesc , inca tre' sa realizez...

ELLENUTA Sa te auda D-zeu! DN: 08/02/1977 ; UM: 23/01/2009 ; DPN: 30/10/2009

VICKY, MADA, DIARUX multumesc.

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, cu cea mai mare placere ii vreau, cum sa nu...!!!! Sa-i pastrezi pana la intalnirea noastra de burtici, sa vezi cu ce pofta ti-i mananc! Mie tocmai mirosul acela de afumat imi place de mor!
Aseara i-am zis sotului sa se duca sa-mi cumpere cirese, ca mi-e pofta. Si a zis ca se duce, ce sa faca, dar l-am oprit, ca-i zisesem la misto, de unde sa ia cirese acum? Si pe astea le-as manca cu kilogramele!
Cu numele de Andrei eu nu cred ca e ceva in neregula. Acum pe foarte multi baietei ii cheama asa, e un nume la moda. Prin parc numai Andrei auzi. Dar daca tu simti ca nu e bine sa-i pui bebicului numele asta, nu o face. Nu are rost sa-ti trezeasca mereu suferinta! Dar eu zic ca acum ai fetita!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Felicitari Dana si de la mine si sa ai parte de o sarcina frumoasa si o nastere mai usoara ca prima!
Sanatate la bebe Ale!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONICA multumesc mult . Si eu a trebuit sa scimb lumina ca sa vad daca e sau nu imaginatia mea....mergeam cu testul in mana prin toata casa... Multam mult .

KIKI multam mult , de asemenea.

LADYMINA multumesc mult....tu pe cand bb2?

Va doresc o zi bunaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna ziua, as dori sa ma alatur si eu burticilor de septembrie, octombrie, cum as putea sa procedez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Wowww ce de felicitari...ce m-am emotionat...

MAITREYI multumesc , inca tre' sa realizez...

ELLENUTA Sa te auda D-zeu! DN: 08/02/1977 ; UM: 23/01/2009 ; DPN: 30/10/2009

VICKY, MADA, DIARUX multumesc.

gata, esti pe listuta!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

da, da ciresele costa 200 de ron kilu nu dau nici sa ma pici cu ceara. SI eu tot cu kilele mananc. Pe pepene in schimb asa da, in piata vitan e 8 lei kilu si prin cora era vreo 4 sau 6 da n-am mai gasit... Da mai caut

dana, tot in lumina cautam si eu linia. Am pastrat testele, acum nu se mai vede aproape deloc. Atunci l-am chemat si pe sot sa se uite... asa ca daca e linie e bebeeeee!!!

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput