Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah, Cristina, nu cred ca e fetita, am facut io asa o statistica si am observat ca toate cele care au patit ca noi au nascut pe bebe 2 la un an dupa si a avut acelasi sex ca si bb1. Asa ca eu cred ca va fi putoiu lu mama. Si-l face mama folbalist

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu am profitat de faptul ca dormea copilul si tocmai am facut o baie relaxanta. Nu am stat prea mult ca mi s-a facut pofta de prajitura si struguri si acum le savurez in fata lap-top-ului. (ardeii i-am terminat deja pe ziua de azi ). Oare cat de tare ma pot ingrasa daca mananc cate doua prajituri pe zi? Bineinteles alaturi de celelalte delicatese...!
Intrebare: voi faceti baie in cada, sau doar dus? Ca stiu ca nu e voie in cada. Eu la celelalte sarcini am facut doar dus pana am nascut, dar acum nu mai imi vine sa renunt la baita. Ma gandesc ca daca nu e prea fierbinte apa nu ar trebui sa se intample nimic rau, nu?

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, esti dementiala cu statistica ta...
OK, atunci fotbalist sa fie....!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

cris, acum iti spun din ce am citit pe net despre baita... se zice ca nu e bine din prisma faptului ca poti lua infectii si ca din cauza apei fierbinti uterul se relaxeaza si colul se poate dilata...Ideea este ca tu speli cada normal, foarte bine, dar ca nu se stie niciodata ce poate fi in apa. De exemplu la mine stau juma de ora sa vina apa calda, vine, curge normal, curata si dupa 5 minute vine plina de rugina.... Mie sincer mi-e frica sa fac. Am facut numai dusuri de cand am ramas gravi. DUpa ce am nascut am apucat sa fac o singura baita calumea cu sare de baie relaxanta. Ca am avut probleme cu taietura care s-a inchis greu si mi=-a fost frica, iar la scurt timp dupa ce am facut baia minunata am aflat ca sunt Si asa tanjesc si eu dupa o baita relaxanta...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Cristina acu am vazut ca si tu esti aici la odisee. Felicitari si sarcina usoara si bb sanatos si papacios, multi pupici dulci si imbratisari calde. Am vazut si pozele sunteti tare frumuseii.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Din cate am citit eu nu a scris nimeni, dar poate mi-a scapat mie...oricum mai scriu si eu in caz ca...

Pentru a activa PM intrati pe mesaje private (in partea stanga a paginii), se va deschide casuta de mesaje, iar in partea dreapta sus aveti mai multe casute (Outbox, New PM etc. ). apasati pe ultima casuta, respectiv Optiuni (sau Setari, nu stiu cum apare la voi), si se deschide o pagina in care trebuie sa bifati "Activeaza mesaje private".

Pupam mamicile si burticile,sa aveti o zi buna!

fericita de Arianna Stefania (28.10.2008)

bebe si pe tati lu' bebe

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

DANA Felicitari pentru bebe 2,sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.Pupici pentru pepenas.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png

Mergi la inceput

Ma gandeam eu asa (faceam statistici ) ca daca Dana are dpn 30 octombie... inseamna ca in curand se deschide odiseea de nov-dec . Da vad ca la noi nu prea se inghesuie mamicile de octombrie... ce-o fi cu ele?

POZNICI CU NOI

Monica 9+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Felicitari tuturor burticilor care si-au vazut sambureii ! M-am intors si eu de la eco si mi l-am vazut: 1.8cm, 8s3z, 178bpm, totul bine si frumos! Asa ca faceti loc pentru inca o zuza care s-a linistit mult dupa ce a vazut minunea cu ochii ei.

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 8+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coras spune:

fetelorrr vreau si eu mailul comun si parola sa ma desciferz si io in cap!!!

8+
in asteptarea unei petite blonde cu ochii albastri!!! Sofia stai la mama in burtica!

Mergi la inceput