Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 15

alex1405 spune:
PS si eu am A2 si sotul 01 :)
Bibicu' mik
Noi - momente frumoase din viata
www.sardog.ro/" target="_blank"> Hobby 9+ ...si povestea merge mai departe

MangaGirl spune:
multumesc pentru raspunsuri. m-am mai linistit. la noi inca sunt indoieli si o oarecare doza de egoism. suntem constienti ca viata se va schimba si nici unul nu suntem foarte impacati cu ideea. el e cu cinci ani ami mic decat mine, inca student si isi doreste o afacere dupa ce termina in 2010 si are senzatia ca nu va mai putea face nimik din toate lucrurile pe care si le-a propus. si eu traiesc acelasi sentiment de ignradire uneori, dar pentru ca fac acusi 31 de ani, parca sunt mai inclinata sa le accept. desigur, mai puteam astepta vreo 2 ani, dar s-a intamplat si ma gandesc si la lucrurile frumoase. cred ca mai toti sunt speriati la primul copil, mai ales ca nu stii la ce sa te astepti, dar prespun ca nu exista reteta fericirii sau solutii ideale pentru a impaca si capra si varza. ma simt vinovata ca facem atatea discutii in jurul copilului in loc sa ne obisnuim cu gandul si sa ne bucuram de ce va urma. sa speram ca lucrurile se vor rezolva in bine. o zi buna fetelor si dk aflati aprola comuna, da-ti o strigare.

giuliella spune:
ellenuta nu am mai avut dureri dealea urate dar mai am din cand in cand dureri de burta. Insa nu le mai bag in seama.Am prea multe pe cap (maine am ultimul ex..si cel mai greu din sesiune) si apoi toata ziua dupa Albert cu alergat dupa el..nu mai bag in seama durerile cu care aproape m-am obisnuit. Ideea e ca am greturi la greu..nu suport multe mirosuri si..nu vreau sa vad mancare in fata ochilor..daca se poate numai prajituri si cioco, ceea ce ma face sa cred ca bebele e acolo..bine merci si creste mare..
Iulia 6+ cu bebe din burtica
si Albert Iustin(15.09.2006)

vicky78 spune:
Bine v-am gasit (re)mamici cu burtici!
Si eu voi fi mamica de oct.DN 11.06.78;UM 02.01.09.
Ieri am primit rezultatele de sange si urina, care mi-au reconfirmat ca sunt insarcinata si voi fi mamica pt prima oara, dupa 7luni de asteptari, uraaaaaaa!
Rezultatele analizelor imi spun ca sunt la 43.266UI/l,cred la 5,6saptamini, nu!?
Oricum sambata voi vedea dr.pt mai multe detalii.
Ati anuntat la serviciu marea veste?Mie mi-e cam frica de reactia responsabilei, sper sa ma insel.
O saptamana frumoasa!Pe curand!
Vicky78

giuliella spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Buna dimineata fetelor, IULIA intepaturile pot fi de la tendoanele uterului ca el acum sufera niste schimbari majore si e posibil intepaturile sa fie de acolo....si eu am avut intepaturi,dureri pana in sapt 12, sarcina trecuta.Oricum daca ai dureri, stii ca poti lua no-spa sau scobutil,nu? ![]() [font=Georgia][teal].....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore.... |
stiu ca pot lua pastile dar imi e greu tare numai sa ma gandesc la gustul lor dar sa mai si inghit
in caz de urgenta e clar ca o sa iau totusi.
Iulia

si

gabrittza spune:
eu mi-am propusla aceasta sarcina sa nu aflu sexul pana la nastere
dr meu a ras cand i-am spus si a facut pariu ca nu rezist
dar incerc.la sarcina precedenta am stiut in prima faza ca e baiat apoi la 6 luni ca e fata.
acum as vrea sa traiesc acel sentiment pe masa de nastere cand dr imi va spune : felicitari,ai un/o baietel/fetita!
sper sa reusesc sa imi tin curiozitatea in frau pana atunci.LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

cristina_ana spune:
Alex25_7, imi pare sincer rau ca a trebuit sa treci printr-o asemenea durere! Sper sa iti revii repede si sa gasesti puterea de a incerca din nou!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

ramsan spune:
Buna ziua, burtici harnice!
Am vaziut ca aveti un spor la scris ceva de speriat! Eu sunt la munca si abia reusesc sa va citesc printre picaturi, ca acasa nu am net si nici nu as avea timp de net.
Am sters mesajul anterior pentru ca mi-am dat seama ca e posibil sa fi facut vreo greseala, si decat sa duc omul in eroare mai bine tac.
Eu ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata pentru mine. Din fire sunt o fire pofticioasa, dar acum chiar am pofte (mi le fac singura si salivez doar la gandul ca as manca stiu eu ce... avioane... imi tuna mie). E jale cu poftele si incerc sa le stapanesc cat de cat, ca daca le-as da frau liber, sigur m-as face cat China si dupa aia e mai grelutz de ajuns la silueta ideala.
Peste pofte, ma mai incearca si cate o greata fina, dar abia perceptibila, cat sa-mi aduc aminte cum e. Sper ca voi toate sa treaca prin sapt. 12-14 cand placenta isi preia rolul de producator de hormoni.
Azi am primit o veste minunata de la prietena mea, care a devenit mamica pentru a doua oara si a nascut un baietel frumos si sanatos pe nume Teodor. Sa ii traiasca si sa fie sanatosi amandoi!
Cand auzi astfel de vesti, parca traiesti si tu o parte din bucuria proapetilor parinti, cel putin asta e sentimentul meu si ma bucur cu adevarat pentru ei toti.
Va pup si mai intru... ceva mai tarziu... Bebita din burtica 7 fix
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

cristina_ana spune:
Gabritzza, ar fi super daca ai reusi sa-ti stapinesti curiozitatea pana la nastere! Dar ai grija ca la fiecare ecografie sa-i amintesti medicului ca nu vrei sa afli sexul!
Elenutza, pai eu la Laura_Ioana ma gandeam cand mi-a venit ideea asta. O "cunosc" bine si stiu cu ce emotie a asteptat sa nasca, nu stiu, dar parca e mai interesant asa!
Referitor la cazul nefericit de la Elias, si eu stiu ca acolo nu prea se aproba cezarienele, decat daca esti pacienta unui doctor "mare". SI nici ecografie nu-ti face inainte de nastere. Oricum, cordonul ombilical eu stiu ca nu se vede la o ecografie obisnuita. Dar ma gandesc ca totusi ar fi trebuit sa-si dea seama ca e ceva in neregula. Cand nasti natural esti conectata la un aparat care iti arata bataile inimii lui bebe si ma gandesc ca daca bebe intra in suferinta ar fi trebuit sa se observe dupa bataile inimii. Intr-adevar, nimeni nu stie care a fost adevarul si speculatii oricum se vor face o gramada. Mi-e greu sa cred ca un medic ar fi in stare sa faca un asemenea rau in mod voit, sau pentru ca i-a fost "sila" sa ceara aprobarea.
Si inca ceva, la nasterea naturala in general medicul vine abia la sfarsit, pana atunci te monitorizeaza moasa, si daca ai ghinionul sa fie mai multe femei care nasc in acelasi timp va dati seama ca sunt si perioade in care ramai singura in sala de travaliu. (la mine cel putin asa a fost). Eu oricum am stat numai cu ochii pe monitorul cu bataile inimii si chiar am vrut de vreo cateva ori sa strig sa vina o moasa, ca mi se parea mie ca ii cam scazusera bataile. Bine, eu oricum am fost super stresata pana l-am vazut pe bebe nascut si sanatos.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

mami25_7 spune:
Multumesc mult pt incurajari,noroc cu david,baietelul meu,care e mereu fericit,si ma tine antrenata in prezent.Cu siguranta voi intra in curand sa va anunt ca sunt iar insarcinata.Speranta nu moare niciodata.