Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Pai atunci hai sa va spun ca la municipal un alt mare doctor n-a pus-o pe cumnata mea la monitorizare BCF la prima sarcina, s-a dus, a bagat-o in sala si a nascut. SI atat. Nu eco, nu ascultat inima nu nimic... pana si pe mine la Caritas m-au dus si la eco si la monitorizare... La a doua sarcina fetita avea circulara, i-a facut un rezident o eco si a dus-o in sala si ioc monitorizare. La circulara eu cred ca trebuia facuta, nu? Dra la care merg acum, cand ii povestea cumnata mea (mai mergea la ea la eco pt ca nu reusea mereu la marele doctor) ramanea socata. Si i-a spus ca daca vrea, sa nasca la Polizu ca acolo exista eco in sala de travaliu sau de nasteri (n-am inteles prea bine) si nu exista sa nu fie monitorizat bebe dar cumnata mea l-a preferat pe marele doctor. Si ca dovada a fost destul de naspa. Cumnata avea streptococ, i-au pus antibiotic dar nu s-a sinchisit nimeni sa-i faca niste analize bebitei sa vada daca a luat si ea. Dupa nu stiu cat timp cand s-au sinchisit evident ca i-au iesit leucocitele f mari. Drept pt care i-a dat sa ii dea antibiotic...si multe altele care... mi-au lasat un gust amar. Si Municipalul cica e super spital...

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 10+
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

cristina asa e, cezarienele la elias se fac cu aprobarea lui vladareanu. e si cazul meu .. 3 zile m-am dus la spital si au bagat pastile si injectii in mine insa nici urma de dilatare .. colul perfect inchis, rigid etc .. deja intrasem in panica ptr ca facusem 41 sapt si 3 zile .. dr meu marius calmofirescu m-a prezentat lui vladareanu, i-a explicat ce si cum si a fost f dragut si mi-a intrebat ce zi e azi? eu zic 14 .. bine, azi 14 ianuarie nasti .. bine, cand m-a vazut, m-a intrebat daca am gemeni .. aveam o burta enorma caci eva mea a cantarit la nastere 4420 g si a masurat 54 cm ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Mami 25_7 imi pare rau pentru pierderea lui bebe2. Dar asteptam in curand vesti bune cum ca ai ramas iar insarcinata si ca totul e ok.
pe noi...Dumnezeu sa ne ajute...ne mai gasesti in principiu multe luni de-acum pe aici pe forum.

Asteptam vesti bune, da?

Eu la ora 16 am programare la Medicover la o doctorita ginecolog (daca tot am urmarirea sarcinii gratuita la Medicover, de ce sa nu profit, corect?). Vinerea viitoare merg si la dr. mea ginecolog cu care vreau sa nasc..ca asa mi-a zis sa vin la control la 3-4 sapt si se vor face 4 sapt. abia astept vesti despre bebe.
Greturile s-au diminuat mult zilele astea, au ramas insa intepaturile prin abdomen si sanii durerosi si care se tot umfla . Despre sanii mei sunt acum asa mandra....ca eu pana sa raman n-am avut deloc...si acum...arata super. Abia astept vara sa port si eu in sfarsit decoltat..!

Va pup si sa-mi tineti pumnii cu controalele.
Monica, azi ai si tu control, nu? Asteptam vesti.

Dana 9+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ellenutza, asa e, chiar daca la Elias cezarienele se fac cu aprobare, eu refuz sa cred ca Vladareanu sau oricine altcineva poate refuza operatia daca aceasta chiar se impune. Cine stie care o fi fost adevarul in cazul Cameliei.
Si la Municipal am nascut eu prima data. Fetele care erau cu mine in sala de travaliu erau monitorizate din cand in cand cu un aparat din ala BCF. Abia cand dilatarea se apropia de maxim si erau mutate in sala de nasteri se conectau la aparat in mod continuu. Probabil ca nu existau aparate suficiente, ca erau foarte multe nasteri in acea perioada. Oricum, trist de tot...

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 10+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

mariaanna, din cate mi-a spus mie doctora, raceala nu e o problema pt bebe. Important este sa nu faci febra mare care sa te tina multe zile. Nu stiu eaxct ce inseamna febra mare (banuiesc probbail peste 38) Daca simti ca te ia, mie mi-a spus sa iau repede un paracetamol ca e permis in sarcina dar sa fie simplu nu din acela sinus. Da poate totusi nu iei vreo boala. AI anticorpi la bolile copilariei?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 9+
O noua viata

Doar varicela am facut in copilarie.Dar pana acum febra nu.Doar ns infundat,stranut, durere de cap.

Mariaanna
5+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

E ciudata...eu deja am greturi....stiu ca ar trebui sa apara mai tarziu...in jur de sapt 6,nu? Eu de 2 zile imediat dupa ce mananc asa ce imi vine sa vomit......cu Alessio nu am avut greata deloc....
Bun venit noilor -ute, sanatate multa si sarcina la termen.
Fug la baita ptr Ale...

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Nu neaparat la 6 saptamani.Si mie mi-a fost rau aproape dupa ce am aflat ca sunt...Adica bb avea deja cel putin 2 saptamani.
Sanatate!

Mariaanna
5+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Fetelor, aduc si eu in discutie o chestiune care nu are aplicatie decat pentru cateva dintre noi (sigur stiu de Cristina, nu stiu sigur de Claucia): este vorba despre fetele la bb2 care nasc cu o luna-doua dupa ce se incheie CIC1. Am intrat pe subiect la pagina legislativa si acolo opinia generala e ca e de rau: se pare ca e mult mai simplu cazul in care cei 2 bb sunt legati, adica daca prelungesti CIC1 cu CIC2. Dar in cazul nostru speculatiile sunt ca se iau in calculul indemnizatiei doar lunile pe care le lucrezi inainte de bb2 (pt ca prenatalul si postnatalul tot angajatorul ti le da) si - aici parerile sunt impartite - indemnizatiile din restul de pana la 12 luni pe care le-ai primit sau ...nimic . Nu stiu daca ma fac inteleasa, oricum e incalcita treaba iar eu ma confrunt cu o usoara stare de soc din cauza asta .Voi ce-ati aflat?

Panda, fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007 si 8+
countdown pentru samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Panda, si eu sunt destul de ingrijorata din cauza asta.
Eu am inteles asa: dupa ce nastem, se calculeaza 85% din cat am luat efectiv in ultimul an, adica din ianuarie 2009 si pana in septembrie 2009 cand nastem se calculeaza 85% din ce o sa luam acum (adica 85% din 85% ) si restul pana la 12 luni se calculeaza 600 RON cat am luat pana sa intre in vigoare noua lege.
Nu stiu daca m-ati inteles nici pe mine, ca e tare incalcita situatia!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CE situatie aiurea. Si la mine e cam la fel. Am tot pus intrebari pe site-uri legislative si n-am primit nici un raspuns. Ca si eu un an inainte de nasterea lui bb 2 ar fi din sept annul trecut pana in septembrie anul asa. Ori eu din 24 august pana in 28 decembrie am fost in postnatal (ca nu-mi luasem nici o zi de prenatal si am avut dreptul la ele)SI nu stiu daca banii luati in postnatal se calculeaza ca teoretic nu se platesc impozite (decat nu stiu ce, ceva mic si putin). Si nu stiu daca imi calculeaza si pe alea sau imi calculeaza din 29 decembrie pana cand nasc in 17 septembrie teoretic... e cam ambigua legea asta. Am citit-o si rascitit-o si n-am inteles mai nimc

POZNICI CU NOI

Monica 10+
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Panda, si eu sunt destul de ingrijorata din cauza asta.
Eu am inteles asa: dupa ce nastem, se calculeaza 85% din cat am luat efectiv in ultimul an, adica din ianuarie 2009 si pana in septembrie 2009 cand nastem se calculeaza 85% din ce o sa luam acum (adica 85% din 85% ) si restul pana la 12 luni se calculeaza 600 RON cat am luat pana sa intre in vigoare noua lege.
Nu stiu daca m-ati inteles nici pe mine, ca e tare incalcita situatia!

POZE

Si eu tot asa ma gandesc ca se calculeaza 85% din 85% asta in cazul ca ati bagat dosarul cu 85% si daca nu 600 RON+ 200 alocatia copilului. Ati auzit cumva ca s-ar lua in calcul ultimele 10 luni?
Si eu am aceasi problema, in 26 mai ma intorc la serviciu si prin 2 octombrie trebuie sa nasc. M-am gandit ca daca e totul bine sa merg la servici iunie, iulie, august si poate cateva zile din septembrie. Dar stiti si voi cum e cu socoteala de acasa si cea din targ.

Mergi la inceput