LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 4
Shose spune:
Zuzici, doua vorbe despre noi,
Iulia e mai bine, cu gatul rosu, doc a zis sa continuam 48h cu nurofen si supozitoare cu paracetamol, si daca nu scade febra o sa ne de antibiotic.
Dar se pare ca se face bine bblusha si nu cred sa mai fie nevoie de antibio.
Mie mi`a scazut ieri pe zi febra la 37,5 dar noaptea trecuta am facut iar 39. Pacatoasa gripa
Vreau sa urez sanatate multa Sofiucai de Mada. si insanatosire grabnica
Mary si voi febra??? fata si sanatate multa!
Si acum ma alatur grupului care asteapta vestea.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
eu sunt nou burtica .. nu stiu daca sa zic din fericire .. m-a bulversat, a dat cu mine de pamant vestea asta .. am bocit .. am plans .. m-am gandit la tot felul de tampenii si in final am acceptat .. asta nu inseamna ca m-am resemnat ..
m-a luat total prin surprindere si pe nepregatite vestea asta .. de ce spun asta .. ptr ca eu am CM mai lung si s-a intamplat fara protectie imediat dupa CM .. .. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi .. si acum asteptam pe bb nr 2 ..
am deja 7 saptamani si voi fi colega de odisee cu multe dintre zuzele noastre ... deocamdata mi-e bine, am avut o usoara greata zilele astea si somn dar trec ele ..
va pupacesc si imi cer scuze ca v-am facut curioase ..
mada, ereena, laurici, lala
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ereena spune:
Elle , o sarcina cat mai usoara iti doresc si un bebe la fel de dulce ca si eva........sper sa aflam ca ii vei face un fratior evei
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
Shose spune:
Elle felicitari si sa fie intr`un ceas bun.
Sa dea DoamneDoamne sa va bucurati de bb mik toti 3.
Recunosc, nu ma gandeam la tine in veci!
Imi ramasese mie ca tu nu mai vrei acum
Uite ca e mai bine asa cum s`a intamplat
si imbratisari 1000
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
rlc_sandor spune:
Ellenuta,sarcina usoara si un bebe sanatos!Felicitari!
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
creata2008 spune:
Am zis tu sau Roxana, half right!
Este o mare fericire, chiar daca nu a fost planificata sarcina si ma bucur enorm pentru voi!!! Felicitari si te imbratisez! Sper sa ai o sarcina usoara, dar tu vei face prima galerie, de data asta!!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta eu sunt nou burtica .. nu stiu daca sa zic din fericire .. m-a bulversat, a dat cu mine de pamant vestea asta .. am bocit .. am plans .. m-am gandit la tot felul de tampenii si in final am acceptat .. asta nu inseamna ca m-am resemnat .. m-a luat total prin surprindere si pe nepregatite vestea asta .. de ce spun asta .. ptr ca eu am CM mai lung si s-a intamplat fara protectie imediat dupa CM .. .. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi .. si acum asteptam pe bb nr 2 .. am deja 7 saptamani si voi fi colega de odisee cu multe dintre zuzele noastre ... deocamdata mi-e bine, am avut o usoara greata zilele astea si somn dar trec ele .. va pupacesc si imi cer scuze ca v-am facut curioase .. mada, ereena, laurici, lala Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ramonab spune:
Elle felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos ca Eva.
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
kalosalina spune:
Elle ce muuuuult ma bucur!!!! M-am gandit ca ai putea fi tu, dar m-a indus in eroare faptul ca astazi ai intrat pe forum.
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina perfecta, usoara si un bb sanatos! Si sa fie ce vrei tu!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stancutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta eu sunt nou burtica .. nu stiu daca sa zic din fericire .. m-a bulversat, a dat cu mine de pamant vestea asta .. am bocit .. am plans .. m-am gandit la tot felul de tampenii si in final am acceptat .. asta nu inseamna ca m-am resemnat .. m-a luat total prin surprindere si pe nepregatite vestea asta .. de ce spun asta .. ptr ca eu am CM mai lung si s-a intamplat fara protectie imediat dupa CM .. .. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi .. si acum asteptam pe bb nr 2 .. am deja 7 saptamani si voi fi colega de odisee cu multe dintre zuzele noastre ... deocamdata mi-e bine, am avut o usoara greata zilele astea si somn dar trec ele .. va pupacesc si imi cer scuze ca v-am facut curioase .. mada, ereena, laurici, lala Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Felictari Ele!!! E din fericire, nu te las sa spui altceva :-)
Sa iti dea DD o sarcina usoaaara ca un fulg, si un bebelus sanatos...fie ca o sa fie o fetita frumoasa si isteata ca Eva, fie un nazdravan dulce, tot o sa o/il iubiti enorm chiar daca nu a fost planificat!
Ma bucur nespus!!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
mada off Doamne ce noapte ati avut .. mititica sofiuca .. vad ca acum i-a scazut temperatura. si mie mi se pare cam mica temperatura .. nu stiu ce e de facut .. poate lalad e pe receptie ..
alinush ce copii frumosi ai tu acolo!! cat i-a crescut parul anitei si ce dulce e! m-a dat pe spate cu ghiozdanul. si luca s-a facut mare .. un flacau pe cinste!
shose uff ce mai trageti si voi .. sper sa nu mai faca printesa febra si nici tu.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun