LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 10
creata2008 spune:
Monica, sunt aiurita rau si nu stiu acum daca ti-am scris mesajul pe care il aveam in cap sau nu. Dar eu zic ca daca il citesti de 2 ori, nu strica!
Bun... am inceput cu vizionarea pozelor de la ziua de nastere a Matului mic. Superba rochita, haiosele mutrite, voi super mandri, bunicii la fel. Cred ca v-ati distrat copios, dar trebuie sa mai umpleti casa cu bebici, mai ales ca am vazut ca au in plan si prietenii vostri.
Apoi m-am uitat la cele recente, din februarie... Si m-am intors la cele din Mexic, pe care nu am reusit sa le vad pana azi.
Si am tras niste concluzii: Matul mic este superba, frumoasa si dezghetata, tu esti la fel de frumoasa ca atunci cand te-am vazut prima oara in poze, nu te-ai schimbat deloc, iar pe sotul tau l-am recunoscut in poza de concurs, asa ca nici el nu s-a schimbat. Sunteti o familie tare frumoasa (repet cuvantul, dar nu am gasit altul acum) si reusita!
Lala, vrem poze cu noul aranjament. Chiar sunt curioasa cum vor reactiona baietii, dar cred ca destul de bine, din ce povestesti tu despre ei.
Eu am dormit putin, am rupt vreo 30-45 minute... Ca m-a luat ameteala de la NFS, daca puteti crede asa ceva!!! Dani se juca nfs pe xbox si ma uitam la cursa. Dintr-o data am zis ca nu mai pot si vomit pentru prima oara in sarcina. Groaznic!
Acum a venit mami si am primit prima bluza babydoll pentru sarcina cu bebe2, cu o superba culoare. Ti-ar placea si tie, Elle, ca e cu putin lila. Am probat-o si daca nici acum nu dezvolt burta de gravida, voi parea doar o femeie grasa, dar moderna!!!
Vorba Lauriciului, ca-n vremurile bune, avem apetit de scris!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
NataliaS spune:
WOWWWWWWWW Elle !!!! Felicitari!!!! M-am emotionat la maxim dand pagina dupa pagina in capitolul trecut , manata de curiozitatea de a afla cine e viitoarea mamica...hihihi imi amintesc de ce spuneai tu intr-una din saptamanile trecute...nu-i bai! Sa ai o sarcina de vis, fara nici o problema si un bebe reusit cum e si Evita, fie el baietel sau fetita; sanatos sa fie! ca de bucurat te va bucura oricum!burtica, dar sa nu se ia!
Yannis, Isabella, Alexandru, Mihnea, Sara, Luca de Alina si Luca Stefan - sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!
Ancasoare, Crisandrada, Beinazutza sa fiti sanatoase, fericite si iubite!
Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori!!! a caror randuri le ingrosam si noi...inceputul de raceala al Anei s-a transformat in balaur si a trecut de la unul la altul...mai multe nu va spun...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Lala_D spune:
Cretule uite si poze http://avlaudum.blogspot.com/2009/02/camera.html
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
AngeliquedeS spune:
Off, fetele, m-a apucat nostalgia. Mai tineti minte melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=XWFxy_KTUuk&feature=channel_page ne-a dat linkul laurici mami de dimitrakis si eleni pe cand eram cu toatele cu burtica...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
miri_mik spune:
shea....
huuuuuuuuh, sa rasuflu usurata, ca explodam de atata tensiune!:) si va fac sac, sac, ca eus tiam! dar m-a prins valtoarea evenimentului, si calare pe val dadeam pagina dupa pagina, citeam in zig-zag si diagonala sa vaz cum si cand si care fu reactia generala!
evident ca dintre toate persoanele de pe lumea asta, elle e ultima care realizeaza ce minune i s-a asternut in viata! adica... stiti voi, nu noi alegem momentul in care se naste copilul, si nici macar proiectiile noastre despre copii nus unt ale noastre.... copiii care sunt sus, suflete pure, se plimba cu barca pe norishori, privesc spre pamant si-si aleg parintii care le convin, din motive numai de ei stiute!
si uite-asa, un sufletel jucaush a hotarat ca elle este mama perfecta pentru el, tocmai poate pentru ca... mizand pe elementul surpriza stia ca-i va schimba viata inca o data, cu totul si pentru vecie!:))) stiti voi, buturuga mica (doar cativa mm si o inimioara) rastoarna carul mare (sufletul cald si generos al lui elle) si-si face loc in familia lor unde va fi mai bine decat oriunde bineprimit. pentru ca va fi familia lui:)cu o surioara exceptionala, eve. si mai stiti voi ca nu chiar eva i-a spus sa vina sa se bucure si el de asa o mama grozava?
acu griji... oricine isi face, pana si pentru un siret rupt la pantof, daramite pentru o gurita vorbareata in plus de hranit. dar iar zic, unde se hraneste o gura, se mai poate hrani una, unde se imbraca o fetita, se poate imbraca si un baietel. unde doarme un copil... mai eloc de unul:) unde trebuie timp pentru unul... are loc si al doilea!
deci elle, lasa grijile la o parte. sarcina e scurta dar iti lasa suficient timp sa se puna toate bucatile puzzle-ului in locul potrivit. sa fii mama de un copil se invata, sa fii de doi se invata, se supravietuieste si se adapteaza, sa fii mama de trei devine un exercitiu de logistica, de-acolo incolo.... devii experta:)
si ca sa zic asa, spre final... inima mamei e un miracol, in loc sa imbatraneasca si sa se stafideasca, infloreste cu fiecare copil pe care-l aduce pe lume. deci, sa infloresti frumos, mami drag:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
si-acu un pupic colectiv pentru ca-i sunteti dragi, pt cu cat drag le sustineti pe fete(si eu sunt in gashca asta) si pt cat de tare ne-am lipit (cu ici frecushuri care ne fac viata mai colorata)!
ashea, lauraD, deci... m-am emotionat rau...
alinush de plush... ce mai party! acu l-am vazut pe domnul sot.anita e la indigo iar luca.... e miniatura ta! frumoshii lu' mirica! pt carte... trebe adresa.
shose, ma bucur ca sunteti mai bine!
ramoB, noi dam cu daktarin pt toate bubitele din gurita:)
angelique... io n-as baga mana in foc ca a doua oara nu va fi mai usor si mai neasteptat. exemplu concret... sacha. a fost conceput cu hartiile de accept pt FIV in mana:))dupa cat chin am tras cu bruno... cate tratamente sid ezamagiri, sacha a venit asa, ca mica "buturuga":)))
lala! super de beton patul ala! a meritat:) o sugestie... de ce trebuie sa scoti canapeaua? exista o protectie pt patut (canapea adica) ca s anu cada bebe din pat daca ti-e cumva teama. dar cum voinicul vostru merge deja si e foarte stapan pe el, eu zic ca poti sa-l lasi pe canapea. va cadea(fara protectie) de maxim 3-4 ori, pana-si formeaza reperele, si cu o salteluta langa canapea poti sa previi o eventuala ranire. noi avem aceleasi ganduri, dar deocamdata sacha nu umbla deci n-ar sti sa se catere inapoi in pat. mai asteptam putin. dar pe bruno l-ammutat in patul lui verde cand avea 1.5 luni, la doua luni dupa ce a invatat sa umble (putoriciul lu' mama)
acu stau pe jar. domnul sot trebuie sa mearga la medic. va pove dupa ce si cum.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik lala! super de beton patul ala! a meritat:) o sugestie... de ce trebuie sa scoti canapeaua? exista o protectie pt patut (canapea adica) ca s anu cada bebe din pat daca ti-e cumva teama. dar cum voinicul vostru merge deja si e foarte stapan pe el, eu zic ca poti sa-l lasi pe canapea. va cadea(fara protectie) de maxim 3-4 ori, pana-si formeaza reperele, si cu o salteluta langa canapea poti sa previi o eventuala ranire. noi avem aceleasi ganduri, dar deocamdata sacha nu umbla deci n-ar sti sa se catere inapoi in pat. mai asteptam putin. dar pe bruno l-ammutat in patul lui verde cand avea 1.5 luni, la doua luni dupa ce a invatat sa umble (putoriciul lu' mama) acu stau pe jar. domnul sot trebuie sa mearga la medic. va pove dupa ce si cum. miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |
Era buna si canapeaua , de fapt e fostul pat al lui Bogdan. Il pastram in casa dezasamblat.
Insa patutul lui Andrei e mare , are 1.40 m cu 0,90 poate sta in el pana la 4 ani ca se transforma in pat junior, se dau gratiile jos de tot si ramane pat normal.
Avantajul la patut pe langa ca il iubeste piciul mult este ca am 2 gratii detasabile ce se scot si are omul "usa" de acces jos si in pat.
Asa ca nu merita sa il chinui in pat de 2 metrii inca.
Cum spui tu am procedat cu Bogdan tot la varsta lui Andrei numai ca asta mare a fost muuult mai cumintel si nu pleca brambura prin casa noaptea. Andrei ar veni in vizita la bucatarie noaptea sau la baie ori ar incerca sa se urce la frac'su in pat in toiul noptii.
Asa ca pana la vara ramane cu gratii si apoi ii scot cele 2 gratii detasabile.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Shose spune:
Am plans citind mesajul lui Miri pentru Elle. Ce frumos si convingator zice ea acolo.
Ma simt asa emotionata, cu fiecare care apare.
Dar azi pt prima data m`a trecut un fior de `disperare`. Sa nu va pierd una, cate una pe la cate o odisee.
Elle, asa e ca tot tu o sa dai cafeaua maine dimineata???
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ven spune:
Jesus Christ!
Dupa ce ca am avut de recuperat un capitol jumate, iaca-ta ce vesti minunate! Si ce atmosfera! Mi-nu-nat!
Dar sa le iau pe rand....
1. Ellenuta, mii de felicitari, sa-ti dea DD un copil minunat, cuminte, destept si norocos, dar pana atunci o sarcina usoara! Va fi o minune, ca si Evita, frumoasa si desteapta noastra mica!
2. Sentimente.....aiurea.....Nu pot sa-ti spun decat ce mustrari de constiinta IMENSE am si in ziua de azi, cand privesc chipul minunat al lui Mathias si-mi amintesc cum am plans 3 zile si 3 nopti (pe bune, atata a durat!) cand am vazut cele 2 liniute. Si cum plangeam toata sarcina si-i ziceam sotului sa-mi promita solemn ca o sa-l iubeasca el pe bebe2, ca eu alt copil in afara de Markus nu mai pot iubi....Doamne, cat de nebuna eram!
Dar sunt si eu o mica maniaca a organizarii, si sarcina asta venise fara sa o astepte nimeni, fara aprobare , dupa un weekend fara Markus la Felix Atunci, cand plangeam ca nebuna si ma intrebam "ce ma fac?" - de parca ar fi existat alternativa - am jurat ca nu mai merg in viata mea la Felix
Iubirea de mama are puterea unica de a se multiplica x2, x3, x4 etc., pt. fiecare copil. Adica iti creste inca o inima, ai sa vezi ca nu vorbesc tampenii aici, chiar asa e!
3. Miri, am lacrimat la mesajul tau....mi-ai atins coarda cea mai sensibiloasa, si zic si eu: in ciuda micilor neintelegeri si abordari diferite ale vietii , VA IUBESC, FETELOR!
4. Si voi astea gravidele, sa nu dea Domnu' sa ne lasati balta de tot daca mergeti si la cealalta odisee, ca VA BAT!
Am plecat, ca nush ce se intampla pe dincolo, sunt niste chitzaieli si tropaieli suspecte
Mai viu!
Shose spune:
Asa, si acum sa va spun ca am vazut pozicile lui Luca de Alina. Chiar partyul secolului....se pare ca s`au distrat baietii.
Vazut pe Dimi si Laurici
Vazut mai in amanunt pozici cu Irisuca de Iulia.
Iulia, mie`mi seamana Irisuka mult cu Theutza a LauriceiI. Tie nu?
AurelCris Ema AlinutzaK
DanutzaDanonique, imi pare rau pt somnul rau al lui Albert. Sa fie de la dintzi?
Mada, Elle, Ceska, mi au dat lacrimile la povestirile voastre.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii