LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

ce moment frumos, am citit pagina dupa pagina cu mare emotie. Toate sunteti minunate

ELLE iti spun si aici FELICITARI SI SA AI O SRACINA USOARA SI PLINA DE BUCURII!

miri- cu riscul de a ma repeta, scrii MINUNAT!

cat despre sarcini neasteptate, dar in final iubite, sunt si eu in club, si am invatat un lucru: trebuie sa am grija ce imi doresc. Cand ne-am hotarat sa facem al doilea copil...si nu reuseam, am incercat din punct de vedere medical o gramada de chestii, banuti la greu, am fost pe la manastiri, cand era de pus o dorinta era sa mai am un copil. Ei bine DD ni l-a trimis pe Matei, dar probabil ca l-am rugat atat de tare ca ne-a mai trimis unul

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 10+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

WOW... CE VESTE...
eLLE sa-ti fie bebe sanatos si tu sa fii fericita. Mare bucurie e asta.
Sa stii ca si mie mi-e teama sa mai am un bebe, dar daca se va mai intampla.. o sa ma bucur de el, pentru ca imi dau seama ca indiferent cate greutati ai copiii astia sunt o binecuvantare. In fiecare seara cand vin de la servici si cea mica alearga catre mine razand in hohote de fericire ca ma vede... imi pier toate grijile.
Nu este nimic mai bun pentru suflet decat acest medicament: un copil.

Miri... mi-au dat lacrimile citind randurile tale.

Creata... mi-au dat lacrimile citind ce ai scris despre noi... multumim mult... incercam sa ramanem o familie... chit ca probleme sunt si vor mai fi. Dar suntem luptatori...

Multumim frumos fetelor pentru aprecierile la poze.

Va pup acu'. Mi se termina pauza de masa...

Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Felicitari proaspetei gravidute!!!!!!!

Mamica de bebe Andrei (16.08.2006) si Ioana (03.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna seara fetele,

IN atmosfera asta frumoasa vin si eu cu ale mele - Sofia a inceput sa vomite dupa baita si a tinut-o tot asa pana si-a golit stomacelul, a vomat cu jet de mai multe ori, nu mai stiu cate. Ultimele 2 mese, adica cea de la 6 si laptele din seara asa. Mancare nedigerata, fara alte chestii (bila etc).

Acum doarme, a mai avut un spasm in somn dar nu prea mai are ce da afara.

HELP: in afara de a o rehidrata cu lingurita pot sa-i mai dau ceva? Hidratarea e mai bine sa o fac cu saruri speciale (am in casa) sau cu ceai de menta?

Eu banuiesc ca e o indigestie, alte semne de boala nu are, azi a papat f bine si chiar mult.

Si a doua intrebare: daca se trezeste la noapte de foame, ce pot sa-i dau de papa? Lapte e ok? Covrigei cu ceai de menta?

Pls un raspuns, cine stie sau a mai trecut prin asa ceva...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

uite nu am mai intrat de o gramada de vreme, si am primit pe mess de la angi vestea cum ca elle are samburel in burtica!!

felicitari, elle, o sa fii o mamica iubitoare de 2 prichindei, o sa vezi ca iti vor umple casa de glasuri, si apoi jucarii, si apoi certuri si impacari, si o sa vezi cum creste dragostea exponential.

si eu am o sora mai mare, si e sora mea draga si copiii ei parca ar fi fost si ai mei, eram relaxata la serban de parca ar fi fost al treilea. nici eu nu l-as priva pe serban de un frate /sora (desi daca ma uit la fetele sotului, nu sunt deloc surori, parca sunt colege de familie... dar nici nu a fost cine sa le invete sa fie surori. poate cu varsta, cand nu mai au chestii de impartit sau de copilarit, o sa le fie mai bine)

oricum, FELICITARI si sa fie bine cu tine, eva si bb mic!! pupici!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

ce-mi vad ochii??? Elle felicitari, iubita, ma bucur enorm pt voi! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara, frumoasa si linistita si un bebelus sanatos, mancacios si iubit tare de Eve Fug repede sa citesc cum s-a anuntat sarcina

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Iulia zapacito! Puschea pe limba, ca inca nu-i momentul pt fratior/surioara pt Thea
Madalina uf, saracuta de Sofiuta! Oare de la ce a facut asa o temperatura mare? Si cum i-ai descoperit-o, la culcare? Eu de mult nu ii mai iau temp, ci doar o pup pe frunte la culcare si o simt. Daca, Doamne fereste, ar face noaptea eu ce fac? Oare sa o mai verific si noaptea?
Shose ma bucur ca Pipe e mai bine! La tine e gripa? Stii sigur? Sanatate multa amandurora
Madalina, Elle, chiar ca ce chestie cu astia mici, cum simt ei unele lucruri
Mey, mamici cu 2-3 bebici, m-ati facut sa-mi dea lacrimile cum povestiti voi ca-i iubiti pe toti copilasii Si eu am indoiala aia, daca voi putea iubi si alt copil!
Doamne, LauriciuleD, m-ai facut si tu sa-mi dea lacrimile cu Dimi al tau Cum simt, mai, copiii lucrurile astea? Mi se face pielea de gaina!
LalaD e foarte frumoasa mobila si foarte fain ati aranjat camera. S-o foloseasca sanatosi! Si eu ma gandeam zilele astea sa-i dau jos una din laterale la patut, dar sigur ar pleca din pat, ca si asa cam face figuri pana adoarrme
Uf, Stancuta, si pitica ta e bolnavioara? Nu stiu sigur, dar ma gandesc ca ii poti face un pliculet cu saruri si vezi cat bea. Si cred ca mai bine ii dai doar ceai sau apa, decat laptic, sa i se relaxeze stomacutul pana dimineata. Sper sa nu spun doar prostii, poate intra, totusi, vreo zuzica trecuta prin asa ceva si stie mai sigur. Multa sanatate

Fetelor, apropos de dormit langa puii nostri, asa ma ia si pe mine o dorinta sa o culc langa mine, dar cred ca nu ar vrea (la amiaza, nu noaptea) sau as sta cu frica sa nu cada din pat si m-as si gandi ca o invat in pat cu mine Sunt cu in mai multe luntrii

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stancutsa, daca ar fi dupa mine, as incerca saruri. daca chiar e vorba de hidratare. daca incerci sa-i potolesti burtica doar, mai bine ceai. eu asa as proceda. daca se repeta episoadele de voma...un medic de dimineata. poate revine lala in zona si stie sa te sfatuiasc amai bine.

matgraviduts, vazusem pozele pe care se minunase lauraD, si am uitat sa-ti spun. asa ca azi le-am luat la vizionat, si pe cele din mexic ca m-a facut curioasa creata si m-am minunat tare de ce bine dormea gongutsa la tine in brate cu degetelul in gura. creata are un ochi deosebit... esti o frumoasa! sun tperfect de acord!

lala, imi cer scuze daca te superi pe mine,d ar dupa nush cate tentative, am zis sa-mi trag si eu un blog. e furata ideea de la tine, la insistentele lui ceska sa masgalesc p-acolo. pliz nu te supara c-am luat domeniul. io-s cam habarnista. asa daca l-am avut sub nas... m-am servit:)

(http://365chancesofbeinghappy.blogspot.com/)
si poate imi mai spune cineva cum sa-mi pun blogul la adresa colo dupa povestile nasterilor

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Laura, , se pare ca doar tu mai esti pe aici...

I-am dat 10 ml de saruri cu seringa, prin somn, si asa o sa fac toata noaptea, la fiecare ora. Doarme linistit, pe burtica, cu fundul in sus. Am luat-o bineinteles in patul mare, mi-e frica de altele si vreau sa o supraveghez.

Ma rog la DD sa fie doar ceva trecator, si, daca stiti ce sa ma sfatuiti, sper sa gasesc niste raspunsuri maine.

Noapte buna, zuzici!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

stancuta, nu e cazul s-o deranjezi din ora in ora. las-o sa doarma. asa cel putin se odihneste si se reface. somnul e cel mai bun medicament la ei. ca vrei s-o tii langa tine inteleg, dar nu o deranja in somn. pliz pliz. doar daca se trezeste si e necajita.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput