Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Revin cu vesti: am 6 embrioni din 7 ovocite (7 foliculasi babani) si maine am ET....am niste emotii cat casa. |
Lasa emotiile...am rezervat locul pe lista de pe prima pagina.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:

pe bune ca nu vreau ca Sofia sa fie pianista, eu cred ca va face cu totul altceva, sincer.
insa sa stie pian, asta vreau, si din fericire ii place f mult. Mi se pare ca orice om ar trebui sa stie macar un pic de muzica, face parte din cultura generala, insa Sofia are f multe aptitudini si tocmai ca vreau sa ii ofer sansa de a da cu nasul de mai multe domenii. De aia o incurajez si cu matematica, si cu cititiul, si cu muzica si cu desenatul.
Cat despre faptul ca au copiii nevoie si de alte persoane in afara de parinti...pai de ce i-am luat profesoara seprat de pian? ca asa, puteam sa facem noi cu ea si gata.
ca sa raspund si lui Adi: Sofia nu e un copil manevrabil. Sa vreau, si nu pot sa-i dau ce imi doresc eu. Eu am mers intotdeauna pe mana ei (in afara de chestia cu pianul, unde nu avea ea cum sa stie la ce profesoara sa o dau
, sau la scoala etc.) Are o vointa de fier si nu poate fi convinsa de nimic.
De aceea au fost episoadele agresive cand era mai mica. la ele am reactionat la inceput cu tristete etc, si functiona. Din pacate tatal ei se amuza si nu o atentiona deloc, iar pe fondul sarcinii mele si a nesterii fratiorului, la varsta de 5 ani a fost apogeul.Eu eram f f f nervoasa atunci(ca aproape orice lauza) si ea reactiona in consecinta.
Cand m-am mai linistit si am inceput sa fiu mai disponibila sufleteste pt ea, s-au rarit si fazele de pocneala.
concret, ce masuri am luat, am incercat sa observ ce anume din atitudinea mea o provoca sa fie violenta. Indisponibilitatrea afectiva era primu factor.Saracu copil, ma enerva efectiv numai cand chiuia prin casa. ma simt f f vinovata pentru asta.
Am lucrat la mine, si nu la ea, pt ca la ea nu aveam ce sa schimb pana nu rezolvam cauza, adica pe mine.
Eu sunt de parere ca in primul rand parintii sunt raspunzatori, nu copiii.
Yaia, pt mine si copiii mei , pana la o anumita varsta, nu poate exista educatie mai buna decat ceea ce le ofer eu, pentru ca o alta persoana nu-i ii poate iubi si intelege la fel ca mine, ci doar dresa. repet, pentru mine si copiii mei, si pana pe la 4,5 ani. Nu ma refer la alti parinti si la alti copii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Bedtty, barvo, e extraordinar! tin pumnii stransi stransi!!
Teo, iti sta beton:)), la ce salon ai mers? trebuie sa-mi fac si eu curaj sa ma vopesesc, nu m-am vopsit niciodata pana acuma si nici nu stiu ce culoare sa aleg, sfaturi,. pareri?
Unde e Annisia cea care a pus poze beton? ![]()
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Sabina Teo, iti sta beton:)), la ce salon ai mers? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
www.emilio.ro
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, pt mine si copiii mei , pana la o anumita varsta, nu poate exista educatie mai buna decat ceea ce le ofer eu, pentru ca o alta persoana nu-i ii poate iubi si intelege la fel ca mine, ci doar dresa. repet, pentru mine si copiii mei, si pana pe la 4,5 ani. Nu ma refer la alti parinti si la alti copii. |
Ei, bine, eu tocmai am descoperit pe pielea mea ca asta nu e chiar asa. Si eu credeam la fel, dar exista o gramada de alte persoane care ii pot iubi pe copii tai in moduri pe care nici nu le banuiesti, iar ei trebuie sa perceapa ca mai exista si alte tipuri de iubire, iubirea de bunica, iubirea de bona, iubirea de educatoare... Nu poti sa-mi spui ca profesoara de pian nu o indrageste pe Sofia, e si aia un tip de iubire, cel putin eu asa consider...Si din punctul asta de vedere, Sofia e mai bogata.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Sabina spune:
sofia face pian de la 5 ani:)
nu de la 2, nu de la 3.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Buna dimineata. Nu am apucat sa citesc nimic din urma, vad ca ati avut mult de dezbatut. Eu nu sunt in forma maxima, sunt racita, si copiii la fel. Pe Bubu il suspectez de infectie urinara, o sa mergem la doctor dupa amiaza.
Ieri a fost tare obositor la Roma, desi frumos si placut in mare parte, m-a stors sa ma plimb atata pe strazi la tinuta de birou, fara sa am unde sa merg sa ma schimb sau sa ma odihnesc putin. De la 6 dimineata trezita, am ajuns la 2 noaptea, si cu oarece probleme la intoarcere, datorita carora am suportat un frig crunt (exact ce aveam nevoie la raceala mea). Si colac peste pupaza nu am primit nici raspunsul asteptat, macar sa stiu cum stau treburile. Treburi incurcate rau de altfel. Nu imi place sa pun presiune, nu imi place deloc situatia, sunt tare frustrata. Cred ca si oboseala si raceala mi-au scazut toleranta.
Cam asta de la noi, vestile nu sunt prea bune, banuiesc ca voi ma invidiati ieri ca ma plimb prin Roma. Dar ca sa va treaca repede, va povestesc ceva tragi-comic. Intrucat trebuia sa ajung la intalnire si aratam ca naiba, am ajuns sa ma aranjez in cabina de proba de la Mango.
Suna a fun?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Annisia spune:
Sunt aici Sabi!!! Invat pentru cursul lui peste prajit...
Vrei tu neaparat sa te vopsesti? Tu esti o tipa mai conservatoare. Teo e cu totul alt stil, din multe privinte. Ma tem ca ai shoka oamenii daca ai aparea cu o freza shuie si o culoare turbata. Daca vrei, totusi, sa incerci nebunia asta, incepe treptat si neaparat cu o iviorare a garderobei (la culori ma refer). Poti adopta o freza a la Teo, dar pentru inceput fa-ti doar pe breton o fasie de o culoare aprinsa. O fasie pe care sa o lasi mai lunga decat tot restul parului.
Parerea mea este ca daca nu ai fire de par albe, nu e cazul sa te vopsesti. Te prinde foarte bina culoarea naturala. Baga niste freze strambe si e suficient. Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Sabina spune:
Rox 
Annisia, freza suie am tot avut.
Am f multe fire albe. Si da, as vrea o culoare mai naturala.
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Annisia Teo e cu totul alt stil, din multe privinte. Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
Adica??????
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii