Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Intru si eu putin sa va anunt ca a fost publicat Ordinul 68/2009 privind modalitatea de calcul a indemnizatiei de crestere a copilului, in cazul nasterilor inainte de termen.

2009-02-16 00:00
Avocatnet.ro

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) a clarificat, printre altele, prin ordinul nr. 68/2009, modalitatea de calcul a indemnizatiei de crestere a copilului, in cazul nasterilor inainte de termen.

Astfel, potrivit ordinului MMFPS nr. 68/2009, in situatia in care nasterea se produce inainte de termen, la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului, in cuantum de 85%, perioada pentru determinarea bazei de calcul a indemnizatiei se diminueaza corespunzator cu perioada cuprinsa intre data nasterii si data prezumtiva a nasterii.

Baza de calcul se va determina ca suma totala a veniturilor realizate in aceasta perioada impartita la numarul de luni rezultate.

Conform normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, data prezumata a nasterii trebuie certificata de medicul de specialitate.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Insa trebuie sa iti atrag atentia ca s-ar putea sa cazi in greseala pt care ne-am condamnat si noi proprii parinti, si anume, sa incerci sa le oferi copiilor ceea ce TU iti doresti si simti ca ai avea nevoie in primul rand, uitand ca ei sunt diferiti de noi si diferiti unii de altii si nevoile lor sunt diferite la diverse grade de intensitate. Ca sa fac o paranteza, am ramas interzisa cand in RO am pov cu o mamica ce imi explica de ce ii da copilului ei de nici 2 ani ciocolata "speciala pt bebelusi". Citez: "Pt mine ciocolata inseamna atat de mult, imi place asa de mult, nu vreau sa il lipsesc pe X de o asemenea placere imensa"!!!

In minte in vine numai bietul tata a lui Marian Cozma, care tot zice ca-si face nepotelul de 2,5 ani handbalist si ca vrea sa ajunga tot la Veszprem...si chiar i-am zis sotului ca bietul copil o sa fie toata viata marcat de chestia asta, ca parca nici nu conteaza ce isi va dori el sa fac atunci cand va fi mare...

Sabina, sper sa nu te superi, stiu ca vrei ca Sofia sa ajunga o mare pianista si, daca asta isi va dori si ea, eu sper din tot sufletul sa ma bat pe un bilet de 100 de euro sau chiar mai mult la un concert al ei peste vreo 10-15 ani...(si atunci sa te tii daca nu imi faci rost de bilete) Dar promite-ti tie insati ca o sa fii dispusa sa te impaci si cu ideea ca Sofia poate avea alta pasiune...(si nu ma refer la cea pt. fotbalisti)

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodora vreau sa iti multumesc din suflet pentru ieri. Esti a dulce ca intotdeauna. Am vazut de abia acum mesajul tau....de fapt l-am vazut ieri dar eram inanite de punctie, iar apoi am uitat pur si simplu

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

www.flickr.com/photos/21367727@N02/3285147799/sizes/l/in/photostream/" target="_blank">iete

Nici pe departe atat de radicala schimbarea cum ma asteptam din descrierea ta. Te prinde foarte bine si culoarea, si frizura! Si se vede si Mihnea in poza!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teodora, felicitari pentru noul look, te prinde foarte bine.

Betty, tinem pumnii sa decurga totul bine.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Teodora vreau sa iti multumesc din suflet pentru ieri. Esti a dulce ca intotdeauna. Am vazut de abia acum mesajul tau....de fapt l-am vazut ieri dar eram inanite de punctie, iar apoi am uitat pur si simplu

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Revin cu vesti: am 6 embrioni din 7 ovocite (7 foliculasi babani) si maine am ET....am niste emotii cat casa.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandarinutza

Teodora, felicitari pentru noul look, te prinde foarte bine.

Poze

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am vazut un Mihnutz dragut si elegant

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

super vesti, tinem pumnii sa fie bine , succes maine

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Revin cu vesti: am 6 embrioni din 7 ovocite (7 foliculasi babani) si maine am ET....am niste emotii cat casa.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput