Activitati dupa gradinita???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Multumsc pentru raspuns!
Deci, am inteles asa: Cezar Badita are firma lui, Sport Energy si aici doar isi tine cursurile. Eu o sa iau legatura cu el personal, pentru ca vreau la cineva despre care am referinte.Si din ce mi-ai spus, mi-am dat seama ca sunteti multumite.
N-ati avut probleme de sanatate de la apa, nu? Stiu pe cineva care a facut la Floreasca si s-a ales fetita cu o ciuperca urata la talpa, cu care s-a luptat vreun an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noa, Cezar e grozav din punctul meu de vedere. Eu una fac naveta militari - Iancului de doua ori pe saptamana din septembrie pentru a merge cu fetita la el. Pentru el, pentru relatia pe care a creat-o si pentru care fetita mea il iubeste mult.
Nu, nu am avut nici o problema de satanate. Cred ca apa este mai curata decat in multe alte locuri. Femeile de srv spala incontinuu pe acolo, nu stau o clipa. Au sistem de filtrare bun, testeaza apa la 30 de minute, cred ca fac tot ce se poate face. Apa are 28 de grade, adica o placere pentru balaceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandr7777 spune:

La gradinita ELITE se fac cursuri de inot in cadrul gradinitei si tenis la clubul Ilie Nastase. Au preturi mai mici decat daca te-ai duce individual la club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noa spune:

Crezi ca daca ii spun ca doresc s-o inscrie la grupa lui o sa fie de acord? Sau e prea solicitat?
Cu inscrierea cum ati procedat? trimit mail, cum scria pe site si o inscrie ,sau numai in momentul cand platesc i se opreste locul?
Multumesc inca o data pentru informatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Noa, eu am sunat in septembrie si am vorbit cu el, mi-a spus sa vin cu fetita la o ora si abonamentul l-am facut dupa prima sedinta, cand a vazut ca fetita se poate adapta. Acum nu stiu cum se mai procedeaza pentru intrarile noi, dar cred ca poti suna sa intrebi. Ti-as sugera sa suni in afara orelor de program, cand cel mai probabil este in apa cu copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freya33 spune:

Si copiii unei pritene se duc in zona Dorobanti la un curs de dans,e foarte frumos,copiii sunt foarte incantati iar pretul e mai mult decat ok.aaaaa si conditiile sunt extraordinare.pentru detalii cine e interesat,vorbim pe privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 76oana spune:

Freya33, ma intereseaza si pe mine foarte mult cursurile de dans din dorbanti. poti, te rog, sa imi dai mai multe informatii? fetita mea are 4 ani si jumatate si caut un astfel de curs pentru ea. multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

Din septembrie poate mai incercam odata karate..am avut o tentativa la Chelsea Club in toamna asta, insa nu i-a placut si nu participa deloc la ora... antrenorul ne-a zis ca nu se intelege cu el, ca ar fi prea mic.

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

schimba antrenorul, al meu pusti merge de la 4 ani si e innebunit dupa sensei, desi...ii cam munceste la ora, vine rupt de acolo.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Buna,mamici

Ma gandeam la niste cursuri de inot pentru Stefan,de 2 ori/sapt,undeva in zona Pantelimon/salajean.

Am auzit "cronici" favorabile despre bazinul de la 23 august.

Ce stiti?

Multumesc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanatzuca spune:

Buna Silvia,
Sincer, nu iti recomand bazinul de la 23 august. Fetita mea a fost in iulie acolo si ... curatenia lasa de dorit mult. Nici cu inotul nu a facut mari progrese, in 2 saptamani s-a schimbat profesorul de 3 ori... A fost mai mult o lupta sa o convingem sa mearga la bazin, lupta care in final a fost abandonata!
Numai bine,
Corina

Mergi la inceput