Activitati dupa gradinita???

Activitati dupa gradinita??? | Autor: cristina_tudor

Link direct la acest mesaj

Buna,

Avem nevoie de sugestii privind activitatile pe care ar putea sa le faca pustii mei (6 ani si 3 ani), impreuna sau separat dupa gradinita.

Momentan cel mare face Aikido si sculptura, dar parca nici nu e foarte incantat si nici foarte talentat.
Noi stam in sectorul 4, langa parcul Tineretului-Mega Image.

Va multumim anticipat,
mama

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Pai acolo in zona primele care imi vin in minte sunt Fastrackids-ul din Liceul Sincai si Lexis-ul de pe Oltenitei (dupa City-Mall).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

cristina,
unde face sculptura?
thx

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_tudor

Buna,

Avem nevoie de sugestii privind activitatile pe care ar putea sa le faca pustii mei (6 ani si 3 ani), impreuna sau separat dupa gradinita.

Momentan cel mare face Aikido si sculptura, dar parca nici nu e foarte incantat si nici foarte talentat.
Noi stam in sectorul 4, langa parcul Tineretului-Mega Image.

Va multumim anticipat,
mama

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044

Palatul Copiilor:ceramica,dans ,pictura si cate si mai cate mai ales ca esti la doi pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_tudor spune:

Raspuns pentru Thx: la Palatul Copiilor, e gratis!
De fapt e cam mult spus sulptura, e mai mult modelaj in lut.

Puteti sa-mi spuneti mai mult despre FasTracKids? Ce fac acolo?

multumesc,
cristina

Mergi la inceput

Pai uite aici s-a discutat despre Fastrackids:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049&whichpage=1

Sau intra pe site-ul lor (il gasesti din google)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cristina, cum se desfasoara modelajul in lut ? Au rabdare copiii ?

Am fost si eu saptamana trecuta la Palat si mai erau locuri libere la pictura si sculptura. Am vorbit cu o doamna care picta... si mi-a zis sa-l aduc pe Cristi, sa vedem daca ii place.

Aveam de gand sa mergem azi, insa mi-a racit si prefer sa nu-l mai scot dupa amiaza din casa.

Din septembrie poate mai incercam odata karate..am avut o tentativa la Chelsea Club in toamna asta, insa nu i-a placut si nu participa deloc la ora... antrenorul ne-a zis ca nu se intelege cu el, ca ar fi prea mic.

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Cred ca la varsta asta foarte potrivit este inotul. Dezvolta musculatura, creste imunitatea si caleste organismul. Daca ai posibilitatea sa-i duci pe cei mici, faci cu adevarat ceva important pentru ei.
Noi am inceput din septembrie de doua ori pe saptamana si ii place foarte mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anemona

Cred ca la varsta asta foarte potrivit este inotul. Dezvolta musculatura, creste imunitatea si caleste organismul. Daca ai posibilitatea sa-i duci pe cei mici, faci cu adevarat ceva important pentru ei.
Noi am inceput din septembrie de doua ori pe saptamana si ii place foarte mult.

Anemona, unde faceti inot de doua ori pe saptamana? Ma intereseaza si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Citat:

Anemona, unde faceti inot de doua ori pe saptamana? Ma intereseaza si pe mine[:)

Facem inot la Energy Club, antrenor Cezar Badita, care face cursuri la Bery Fitness (zona Iancului).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Citat:
citat din mesajul lui anemona

Citat:

Anemona, unde faceti inot de doua ori pe saptamana? Ma intereseaza si pe mine[:)

Facem inot la Energy Club, antrenor Cezar Badita, care face cursuri la Bery Fitness (zona Iancului).

Am auzit si eu vehiculandau-se acest nume (Cezar Badita). Poti sa ne spui mai multe despre cum se desfasoara ora, cat costa si cati copii sunt acolo? Fetita mea a facut 2 luni inot la Lia Manoliu, dar antrenorul si-a dat silinta din ce in ce mai putin, erau f multi, nu ii dadea atentie iar atunci cand o facea tipa la ea, nu o lasa sa se si joace (si abia avea 5 ani), in fine, am renuntat fiindca copila care la inceput era fericita acolo devenise stresata si plangea numai cand plecam spre sala. Antrenorul ar fi vrut sa o dam la performanta, dar noi nu am vrut sa o fortam.

Mergi la inceput