Activitati dupa gradinita???
Raspunsuri - Pagina 2
IonescuOana spune:
Mersi mult

anemona spune:
| Citat: |
Am auzit si eu vehiculandau-se acest nume (Cezar Badita). Poti sa ne spui mai multe despre cum se desfasoara ora, cat costa si cati copii sunt acolo? |
Pai ora incepe cu cateva elemente de incalzire pe marginea piscinei, apoi intra in apa si se mai incalzesc putin tinantu-se de marginea bazinului, asta dureaza cam 10 min. Apoi intra in apa, iar ce e mai important, antrenorul intra si el in apa cu ei. La inceput inoata cu colacul sau cu aripioare, apoi, dupa cateva sedinte, trec la pluta. Ma refer la nivelul de initiere.
Inca de la inceput incearca sa-i obisnuiasca si fara elementele astea ajutatoare, sa inoate singurei putin. Unii se mai sperie, mai plang, dar le trece repede, pentru ca Cezar se poarta frumos cu ei, ii incurajeaza, ii felicita cand fac bine si prind curaj, iar ce e mai important, invata sa inoate.
La sfarsitul orei au si 10 min de joaca in bazin, cu baghete, covorase etc. Chiar daca mai plang unii la inceput, toti ies fericiti la sfarsit, asta e cel mai important.
Ca numar de copii, au fost si 3, au fost si 10 (maximum, cand am mers noi). Asa in medie cam 5-6.
Pretul este de 3 mil/luna la abonament de 8 sedinte si 4 mil la 12 sedinte (sau cel putin asa era ultima oara, luna asta abia azi platesc).
matahut spune:
Anemona, suna foarte tentant! Au si grupe mai avansate. Adica fetita mea stie sa inoate, se tine la suprafata, inainteaza, face scufundari, dar nu are inca tehnica.
anemona spune:
Cred ca poti merge cu fetita ta la o sedinta si o sa-ti spuna antrenorul cam care e nivelul. La grupele de avanzati lucrurile se desfasoara putin mai serios din cate am inteles.
Si la initiere copiii fac cam ce spui tu, aproape toti pot inota fara ajutor, sar in apa, se scufunda, pentru ca elementele astea se dobandesc dupa cateva sedinte, iar unii au multe sedinte la activ. Noi de ex avem probabil vreo 30 de sedinte pana acum, dar e mica de varsta si va ramane la initiere, pt ca o limiteaza capacitatea fizica.
Cel mai bine e sa va sfatuiasca antrenorul in ce grupa e cazul sa veniti.
Bucharest spune:
| citat din mesajul lui cristina_tudor Buna, Avem nevoie de sugestii privind activitatile pe care ar putea sa le faca pustii mei (6 ani si 3 ani), impreuna sau separat dupa gradinita. Momentan cel mare face Aikido si sculptura, dar parca nici nu e foarte incantat si nici foarte talentat. Noi stam in sectorul 4, langa parcul Tineretului-Mega Image. Va multumim anticipat, mama http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=7203&cid=4044 |
Buna,
Fetita mea face dans si muzica la un club in Vitan. Dar activitatea nu se rezuma doar la atat. E super incantata (si noi, de altfel). Face si atletism, dar ceea ce face la dans este ca un al doilea curs de sport.
Noa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anemona
Pai ora incepe cu cateva elemente de incalzire pe marginea piscinei, apoi intra in apa si se mai incalzesc putin tinantu-se de marginea bazinului, asta dureaza cam 10 min. Apoi intra in apa, iar ce e mai important, antrenorul intra si el in apa cu ei. La inceput inoata cu colacul sau cu aripioare, apoi, dupa cateva sedinte, trec la pluta. Ma refer la nivelul de initiere. Inca de la inceput incearca sa-i obisnuiasca si fara elementele astea ajutatoare, sa inoate singurei putin. Unii se mai sperie, mai plang, dar le trece repede, pentru ca Cezar se poarta frumos cu ei, ii incurajeaza, ii felicita cand fac bine si prind curaj, iar ce e mai important, invata sa inoate. La sfarsitul orei au si 10 min de joaca in bazin, cu baghete, covorase etc. Chiar daca mai plang unii la inceput, toti ies fericiti la sfarsit, asta e cel mai important. Ca numar de copii, au fost si 3, au fost si 10 (maximum, cand am mers noi). Asa in medie cam 5-6. Pretul este de 3 mil/luna la abonament de 8 sedinte si 4 mil la 12 sedinte (sau cel putin asa era ultima oara, luna asta abia azi platesc). ![]() |
Unde se tin cursurile de inot? Acolo in zona Iancului?
anemona spune:
Unde se tin cursurile de inot? Acolo in zona Iancului? M-am facut mare! |
Da, cursurile despre care ziceam sunt in zona Iancului (str Elev Stefanescu).
Noa spune:
Vreau sa te mai intreb cateva amanunte, daca nu te superi.
1. Ce fac parintii in timpul orei de inot?Pot participa ca spectatori?
2.Poti opta pentru un anumit antrenor sau esti repartizat la unul dintre ei?
3.Abonamentul odata platit, orele trebuie efectuate la rand sau mai poti sari una pe care s-o recuperezi ulterior?
Multumesc!
sorana spune:
La clubul respectiv de inot vreau si eu s-o duc pe fi-mea dar ... am sunat la ei sa ma interesez si tipa care a raspuns a zis ca ea nu stie nimic si nu poate sa faca nimic (programare la o ora, cat costa, etc) mi s-a zis sa-l sun direct pe antrenor (Radu) si mi s-a dat nr. lui de mobil. Il sun de vreo 3 zile, la toate orele posibile (e drept ca nu dupa 11 noaptea si nici inainte de 9 dimineata)si fie nu-mi raspunde, fie imi inchide 
Cred ca maine ma duc pana acolo sa vad ce si cum, dar pana acum mi s-au parut ... cam neseriosi.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
anemona spune:
Noa, o sa incerc sa-ti raspund:
1. In timpul orei, parintii pot sta la etajul 4 unde este o sala de asteptare dotata cu plasma cu imagini de la piscina, o terasa, un automat de cafea de unde iti poti lua ceva. Multe mame vin insa la etajul 1, unde este o fereastra care da spre piscina, pentru a-si vedea copiii. Acolo este stationarea interzisa, fetele de la receptie vin si ne trimit sus, se cearta cu noi ca nu avem voie acolo, noi plecam si apoi ne intoarcem, pentru ca ne place sa ii vedem de la geamul ala. Of, asta e nasol...
2. In legatura cu antrenorul, ei au cativa antrenori ai clubului (printre care si Radu, un tip foarte de treaba, il stiu si pe el, care probabil, pentru Sorana, nu raspunde la telefon pentru ca este mai mereu in apa la bazin). Noi insa facem cu Cezar Badita. El nu este angajatul clubului, ci are firma lui si inchiriaza acolo sa-si faca orele. poti da cautare inot copii si o sa-ti intre si clubul Energy, unde dai de el, daca vrei.
3. Abonamentul odata platit trebuie facut in decurs de o luna. Sedintele ramase se reporteaza, dar trebuie platit un nou abonament, la care se adauga sedintele neefectuate din luna trecuta (asta e regula la Cezar, dar nu stiu daca si la Bery, pentru ca au reguli diferite).
Noi suntem bucuroase ca de sedinta trecuta am trecut la avansati si se descurca minunat. Imi pare rau ca nu am mutat-o la avansati mai devreme, dar oricum sunt tare incantata.