Activitati dupa gradinita???

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Multumesc pentru raspuns,Ioana.

Si totusi,vreau cursuri de inot pentru Stefan,atat de mult ii place apa...la mare de abia il mai scoteam din apa,si am fost in septembrie cand era destul de rece.

Am inteles ca sunt mai multe echipe acolo,fiecare cu antrenorul ei,dar daca spui de curatenie....m-ai convins.

Poate la Dinamo,atunci,numai c-ar fi cam departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nu stiu cum e anul asta ca nu am ajuns la Lia Manoliu la bazin, pe motiv de viroze, insa anul trecut cand am fost era foarte bine. era curat, nu luxos, dar curat! echipa la care a fost alexutza mi s-a parut foarte buna si eu chiar am ochi critic in privinta asta, caci am facut 9 ani de inot si stiu cum vreau sa fie antrenorul copiilor mei si ce sa ceara de la ei... Liviu, care e un simpatic, se ocupa de "bobocei", are metode super, prin care convinge si pe cel mai sperios, are ajutoare 2 fete grozave!!! si frumoase si dragute, iar marius, care e la "avansati" e putin mai dur, in sensul ca nu tolereaza trancaneala in apa intre copii sau sa se bage parintii cu sfaturi de pe margine. ii pune la lucru si ii mai "cearta" din cand in cand atunci cand se abat evident de la ce i-a pus el. Cu toate astea fiica-mea era topita dupa "personajul cel rau" , adica Marius, celelalt e fetite cu care a fost, nu il placeau...chestie de gusturi. Alex a fost extrem de mandra ca a primit "medalie", o figurina cu magnet cu sigla scolii.
asa ca eu votez cu liviu si echipa lui! stiu ca avea cursuri si la bazinul din elev stefanescu. daca vrea cineva nr lui liviu vlasceanu, cu cea mai mare placere il dau pe pm. puteti merge sa-l vedeti in "actiune" inainte, insa va asigur ca o sa va placa. Echipa lui se numeste Bucharest Sport Club (BSC), ii gasiti si pe google

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput