Muresence.........la apel!!!!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine...
Camelia...sa stii ca eu am fost cam nemultumita de invatatorul Sandrei ca nu le dadea teme cat ar fi trebuit. Prea putin lucrau acasa dupa parerea mea. Acolo cateva randuri si gata. Daca nu ii dadeam eu suplimentar..si era cand ii dadeam...si cand nu ii dadeam si se vedea cand nu lucra. Asa ca eu spun (parerea mea) e ca prin exercitiu se perfectioneaza.
Anca, pana acum am platit 9000 facultatea in 5 ani si mai am cheful de licenta, examenul de limba...ajung la 10000 lei . Iti dai seama cat investeste statul intr-un student care e la fara plata?...ca mai apoi el sa se ia sa plece in alta tara. E corect? Nu cred . Eu i-as pune sa plateasca toti faculta si apoi sa plece ca nu poate sa ii tina nimeni in tara fara voia lor .

Alaltaieri am fost la sedinta la Sandra la scoala, luni merg la Dani. Bani bineteles...la Sandra trebuie sa dam 50 lei fiecare parinte ca sa amenejeze scoala inca 3 sali de clasa pt copiii claselor a 6-a care sunt singurii care merg de dupa-masa. Deci ca Sandra sa mearga la anul si pana in clasa a 8-a de dupa-masa la scoala dam 50 lei. Bine ca s-a rezolvat problema si nu va merge de dupa-masa la scoala. Apoi mai trebuie sa dau 15 lei fondul scolii si 20 lei fondul clasei.
La Dani o sa dam vreo 50 lei fondul grupei momentan ca s-au terminat banii.
Pt ce muncesc?

Azi merg la targul de haine si incaltaminte de la polivalenta ca vreau sa imi cumpar un palton daca gasesc.
O zi buna va doresc.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Oana, frumoase pozele, am si votat .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

multumesc pentru voturi

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui canuta-om-sucit

Mariana, un medic foarte bun, fetele pot confirma este dr. Claudiu Marginean, el are aparatura performanta si cazurile grele ii plac.

Daca doresti iti las numarul lui personal pe PM.

Da, chiar te rog!
Da-mi un Pm cu nr de telefon al lui.
Saru'mana!
Oana,tu tot de el ziceai?
Da-mi si tu Pm cu nr dr tau .
Va pup!

Mariaanna
7+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

cristina:LA MULTI ANIcu mica intirziere.astept felia de tort si ceva de bautmamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

marianna:dr. Marginean mi-a urmarit si mie ambele sarcini,si sint foarte multumita de el.a fost si la nastere(cezariene),au fost sarcini cu risc.am mare incredere in el.m-a ajutat si in alte probleme.am nr-ul lui de mobil,dar nu stiu in ce masura i-ar placea sa-l dau asa ca iti scriu nr-ul de la cabinet:0265-211098, cabinetul Medcris.si asa cum spunea Aura,are aparatura moderna.tarifele sint mai mari ca la alte cabinete.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

saptamina aceasta a zburat pt. mine.cu Kristian am scapat de data asta doar cu mucii si un pic de tuse,asa ca de miine incepem iar gradinita.diana:m-am tot gindit si sfatul meu ar fi sa amini operatia(asta dupa o discutie cu dr. Bratu de la SMURD(are si ea un baietel mic).a avut Robert balul mascat.a fost super.s-au degizat si parintii.au fost concursuri atit pt. ei cit si pt. parinti.suuuuuupeeeeeerrrr.eu umblu dragele mele la....masaj.ce bine e...si mai vreau sa ma duc la teatru,si vreau la schi,si vreau sa-mi schimb masina ,si vreau sa ma duc la mare la vara si pe urma cortul bineinteles ....si ...si....dar cel mai mult vreau sanatate.peste doua saptamini ma duc la oncologie, la control,iar tomograf, si in aprilie ma duc la Cluj la operatie.sa vina la apel: olim,si emycor,si cosmina si toata lumea.o duminica frumoasa va doresc,mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui jessie_coco

o mare, mare rugaminte, daca ma poate ajuta cineva!!!!!!!!!!!!!!salut! numele meu e codruta si doar ce m-am inscris pe forum. sunt si eu mandra mamica de Alex Andrei care are 6 luni jumate si binenteles sunt din targu mures. am si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva:am o prietena care are ceva probleme cu sarcina si necesita o amniocenteza pe care o va face dr. Szaba de la Sp.Nou. stie careva dintre voi (din auzite ), pt. ca sper ca n-ati fost nevoite sa treceti prin asa ceva, cat costa aceasta interventie? sau cat bani se dau? va multumesc !

Bine ai venit Codruta. Lasa-ne datele tale sa te puna Bianca in lista si scrie repede 10 mesaje ca sa te putem vedea in timp real, acum ele apar mai tarziu.
Despre amniocenteza prietenei nu pot sa-ti spun nimic, poate stiu fetele.
Pusici!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Kover, ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se intample .
Insa cu oncologia, tomograf, Cj...eu sunt planta, sau neuronul meu de lehuza nu-si mai face treaba. Dar ma bag eu in mesajele vechi cand am timp...

Bianca, ai gasit ceva frumos la Polivalenta? Eu am fost o singura data dar era asa haos si dezorganizare, si n-am gasit nimic...cautam intradevar o rochie pt o nunta.

Eu raportez a doua noapte a lui zibe, la ea in patut, in camera, singura. Ce bine e sa te poti intinde in tot patul . E mai nasol cu trezirile, ca inainte, cu noi in pat, o puneam la san rapid si picam iar amandoua. Acu la fosnituri ma duc sa vad, mai stau o juma de ora ca inca nu e treaza, alaptat, eructat, iar ritual de adormit...dar sper si la nopti mai lungi, cu treziri mai rare de 3.

Duminica frumoasa!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Kover, multumesc de urari. Cu tort te servesc cu mare drag ca mai am destul. Si cu ceva de baut, orice doresti.
De sarbatorit n-am prea avut cand, pentru ca vineri, chiar de ziua mea, socrul meu a facut stop cardiac, a fost dus urgent la smurd, acum e la ATI, inca nu se stie daca va supravietui sau nu, a facut 3 stopuri la rand, inima e foarte slabita si medicii nu-i dau mari sanse.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput