Muresence.........la apel!!!!!! (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Criss, LA MULTI ANI!, cu intarziere si sanatate multa socrului tau!

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Multumesc Anca.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Tania, n-ai mai dat nici un semn, esti ok? Samburica mica Tiana ce face?

Am uitat sa va zic ca avem sling. (la semnatura)

Kover, ceva poze de la balul mascat?

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie_coco spune:

multumesc mult , anca!
mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine
Criss, la multi ani si multa sanatate socrului. Vineri a lucrat sotul meu poate chiar el l-a dus cu ambulanta. Acum imi spune ca el l-a dus. Are numele de familie cu T nu?
Anca, mi-am gasit un palton...mai trebuie sa dau vreo cateva kg de pe mine sau sa mai tai putin din inaintasi . L-am luat ca mi-a placut si l-am gasit la pret bun. O sa pun un mos si o baba momentan a piept sa rezolv problema. La primavara umblu cu el descheiat si nu se mai vede .
Kover...poze de la bal cand pui? HGai sa vedem ce costumatie ai avut.
Brigita, pe unde umblii draga? .
Jessie_coco nu cunosc preturile dar fi sigura ca prietena ta va afla preturile atunci pe moment de la alte paciente.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Merci Bianca.
Nu e cu "T", dar nu are importanta. Ideea e ca a avut un dram de noroc, avand si pile . Cumnatul meu e dispecer la SMURD, a trimis la timp salvarea si cunoaste destui medici care au facut tot ce era posibil. Altfel cred ca era mort deja.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

dau!poze nu am cu mine ca eu am fost fotograful,dar intreb pe ceilalti parinti,poate apar la careva pe aparat.cris:sanatate socrului tau.Alex ce mai face?bianca:,esti nebuna!o sa porti paltomul la anul,ca primavara o sarim (de citiva ani),trecem la sandale direct.codruta:iti spun iar bine ai venit.da' sa vii mai des nu ca mineo saptamina usoara va doresc!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

anca:iar te-am uitat.de citeva zile vroiam sa-ti scriu ca 25 ron e un tarif real.am o prietena, e profesoara de lb. romana si atit cere si ea.teoretic o ora jumate,practic se intinde inca un sfert de ora intotdeauna.deci e ok. nu e mult.si vin la ea acasa.ma apuc de triat haine din dulap.imi pun cd-ul cu abba bineinteles;la mine de sint bucuroasa pun abba,de sint supertrista pun abba,de am nevoie de mobilizare(ca acum) pun abba.cred vecinii ca nu am alta muzica.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Kover, mersic. Sa se mai stabilizeze zibe (tot asta zic de cateva sapt) si m-apuc cand e si daddy acasa, ii inchid in camera mica.
Si mie-mi place Abba, insa pe mine ma plictiseste sa ascult aceeasi muzica, candva ascultam Abba, apoi Dido, apoi Leonard Cohen, apoi Neil Diamond, acum ascult Casuta din padure, Douazeci pitici voinici, tra la la laaaaa, si altele din aceeasi gama.

Bia, cred ca-l porti la iarna, si pana atunci, peste vara te mai siluetesti de la mare, soare, weekend... Dar inca mai ai sanse si zilele astea, ca e cam rece.

Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie_coco spune:

kover multumesc de urare si sper sa intru cat de des!

Mergi la inceput