Gravidute prin FIV (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Ceci si eu l-am simtit pe bb f clar "tarziu". Prima data a fost pe la 17 sapt, apoi la 20 f clar. Puteam sa disting miscarile lui de cele intestinale. Dar nu te stresa. Vei avea ocazia sa-l simti...pana la 40 sapt! Mai ales seara...

Bq 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Aha,....deci aici s-a mutat trupa de fete vesele,....si mie nu mi-a zis nimeni nimic.Sa nu se supere nimeni ca dau buzna.....asa neinvitata.

Andicule,deci la vara vrei sa incerci sa faci o surioara lui Filip?Bravooo si sa fie!!!
Muffi,deci e baietel.Super!!!Sa te bucuri de el precum ma bucur eu de Rudy,caci nici acum dupa3 ani nu-mi vine sa cred ca e al meu de adevaratelea.
Noi speram sa ne mutam aici colea la voi cat de curand,...
Lianoooo,ma uitasi de tot bre,....uitasi ce dragoste nebuna fu intre noi?Nu mai stiu nimic de tine,...si mi dor rau sa te citesc vesela si plina de viata si de glume cum te stiu de prin tinereturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Muffinutza - am uitat sa te felicit pentru bebe boy. Eu am aflat de sexul lui bebe inca de la 10,5 sapt. si asa a ramas neschimbat - toti medicii imi ziceau acelasi lucru - ma astept sa fie deci "dotat" - sotul tot timpul spune: manca-i-ar tata c... lui". Sa vedem acum daca se tine de cuvant - oricum va fi un copil f. pupat si avem stranse in noi tone de iubire ... Hai ca ai scapat de perioada critica, de acum cu Dumnezeu inainte, o sa fie bine.

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Vroiam sa va intreb burtici daca stiti ceva de Bianca,vad ca nu a mai dat semene de viata,oare o fi nascut??
AMZULICO you are next.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Acu am ajuns acasa. Am lipsit cu motivare!!!!!!!!!!!

Marti dimineata la 3.46 s-a nascut David, mult asteptatul nostru copil, prin cezariana de urgenta dupa 12 ore de travaliu. Intelegeti bucuria imensa ca sarcina s-a terminat cu bine!

Nu am citit din urma, promit sa o fac zilele astea si sa raspund la fiecare in parte.
Am invatat 3 lucruri importante incepand de luni:
1. nasterea naturala este cu mult mai dureroasa decat ma asteptam - da, recunosc ca nu sunt asa de brava pe cat ma credeam, dupa 7 ore de travaliu am cerut epidulara
2. cezariana a durat mai mult decat ni s-a spus si ne asteptam, 34 min
3. copilul nostru este cel mai frumos copil din lume iar noi ne simtim cei mai norocosi si fericiti parinti din lume

Va pup de mii de ori si multa bafta tuturor.
Revin cat de curand cu amanunte.

www.flickr.com/photos/35135644@N08/3254612165/" target="_blank">Bubulinu nostru drag

Bianca 39+ AMR doar 1 sapt!!! Doamne ajuta!
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Bravooo Bianca - bine ai venit pe lume David, sa fii sanatos, frumos voinic.

Urmeaza Lucutza al meu, imi tremura genunchii de frica si de emotie ... pana aci mi-a fost.

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

FELICITARI BIANCA, MAMA LUI DAVID CEL MAI FRUMOS COPIL DIN LUME !!! SA FIE SANATOS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !!!

Klu 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

FELICITARI BIANCA!!!!!!!
SA VA TRAIASCA BAIATU SI SA FITI FERICITI!

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

buna la toate gravidutele

mai are cineva progesteron injectabil?
as avea nevoie de cateva fiole.
multumesc

mada 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

BIANCA sa iti traiasca frumosul David,recuperare rapida si te asteptam la mamici prin FIV .
Sa inteleg ca nu ai putut naste de ti-au facut cezariana?M-am tot gandit la tine ca si eu tot cam in perioada asta eram in focuri.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput