Gravidute prin FIV (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor

Ralucapaun multumesc..sunt atat de fericita ca mi-e teama..ITI DORESC SA FII LA FEL SI LA TOATE FETELE SA AVETI SARCINI FARA PROBLEME!
numai bine la toata lumea!sunt foarte emotionata..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Muffinuta, felicitari mami de baiat !!! Sarina usoara si bebe sanatos !!! chiar asa noua nu ne spui nimic ...
Si eu citesc la zmeurici...si fetita mea tot leoaica ca si mine de altfel... te inteleg de ce scrii mai mult acolo...e o atmosfera foarte relaxata, se vede ca mai toate fetele de acolo au obtinut sarcinile natural si duc totul mult mai usor.

andicu, si mie mi-a zis Zadori ca pot sa iau magneziu pana se naste bebelina; din cate stiu eu baietel in vis e semn bun...

Klu 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Klu..merci mult..te-am citit la FIV Ungaria..si m-am bucurat alaturi de tine..nu am postat aici ca la zmeurici ne-am adunat o gramada..se scrie mult si zilnic..sunt fete de la FIV si acolo..Moni,Elena,Daria..plus ca ne-am dat pe mancaruri rau de tot..eu am stat tot in stres pana acum..dar mi-am mai revenit,m-au ajutat mult fetele si de acolo plus cele care mi-au scris personal..multe fete extraordinare..la FIV aspirante am simtit ca mai bine sa scriu cand am sufletul limpede ca ele au nevoie de suport mai mult decat oricine..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna,
cine ma trece pe listuta ?

deci: ET- blastocisti- 01.12.2008 DPN 24.08.2009 , Giulesti, dr. Laura Luana Dracea + dr.Monica Dascalescu

mersi

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... 14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu vreau sa va intreb de DREAM, daca ma vezi, da un semn

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

daria te-am trecut pe listuta.

Micky 26+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Muffi felicitari pentru baietel!Scuze eu intru mai rar ca incerc sa ma tin tare pe pozitii sa nu ma stresez si cu voia lui Dumnezeu joia viitoare poate aflu si eu ce e ca am 18 saptamani si 4 zile si tot nu stiu ce e !
In orice caz ma bucur mult pentru fetele care stiu deja si sper sa simt si eu emotia aia cand o sa aflu ce e cat mai curand!
Va pupik dulce pe toate!!!!!

Cecilia in sfarsit graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

A si inca ceva zic ca nu ma stresez dar totusi nu prea pot.E normal la aproape 19 saptamani sa nu il simt inca pe bebe miscand?Sunt cam ingrijorata sa fiu sincera de abia astept joia viitoare nu pre mai am rabdare.Voi stiti mai bine cum e.Si mai ales ca sunt singurica aici e si mai greu.Noroc ca va am pe voi!Multumesc pentru ascultare si scuze daca v-am stresat prea mult cu vaicarerile mele .
toate burticile si sa auzim numai vesti bune!

Cecilia in sfarsit graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ceciserban - eu l-am simtit f. bine pe bebe pe la 21 de sapt. desi prima falfaire a fost pe la 16 sapt. Nu te impacienta asa e la prima sarcina.

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput