Mamici prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

salutare fetelor,
Rami, Cami si Enni sa va traiasca minunile, Kla felicitari!
Eu si sotul suntem raciti cobza, suntem pe antibiotic sper sa nu o ia si bebeii. Deocamdata ei sunt super maraiti cu maselele care nu mai dau ...
Am dat si eu smecta la copii cate un sfert de plic in ceai dar nu mi s-a parut a avea efect pt ca nu le-am dat prea mult mi-a fost frica. Tot cu orez fiert s-au mai reglat.

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADA am vazut ca Sofiuca e mai bine astazi,sper ca sa terminat toate crizele acelea de febra.
DENISA imi pare tare rau ca ati fost asa bolnaviori,eu la diaree sa fiu sincera i-am fiert niste orez, i-am mai facut cu zeama lapticul si sa reparat.Despre smecta nu stiu ce sa zic ca sincer nu i-am dat,am mai auzit ca ar fi bun morcovul fiet,poate se repara din alimentatie.Sper ca intra fetele care au mai avut probleme sa te lamureasca.Sanatate multa la amandoi pui.
DELFI multa sanatate tie si sotului deasemenea.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vai, Denisa, imi pare rau ca ati patit asa ceva! bietul puiut, e posibil sa fi dat in diaree de la antibiotice(in mod normal se administreaza concomitent cu antibioticul un pansament gastric, gen Biotics Baby tocmai ca sa nu faca diaree)! eu i-am dat Smecta lui Filip , cam de 2 ori/zi cate 1 pliculet(se da si la bebei sub 1an, dar la Filip nu a avut efect). Se dizolva in apa sau ceaiul pe care il bea sau in branzica cu banana, de ex.
Trebuie sa ii iei de la farmacie niste saruri de rehidratare orala si sa bea multe lichide. Regim din orez, morcov fiert, fara fructe ( doar banana si mar coapte), carne de pasare sau peste doar fiarta sau gratar, supa de radacinoase (morcov, telina, pastarnac), paste fainoase,biscuiti(nu dulci) branza de casa (dulce), cascaval, si mai ales, lapte fara lactoza!
Cam asta e regimul la diaree. Noi doar ce-am avut, i-a trecut lui Filip dupa 3 zile, cu acest regim si in plus, ne-a mai dat Debridat si Enterolactics. Despre astea 2 cel mai bine e sa intrebi pediatrul, ca se dau in functie de varsta si greutate. Debridat se da sigur, relgeaza scaunele, flora intestinala, i-am dat si cand avea 5-6 luni si era constipat (merge si invers).
Sanatate multa si repede!

Delfi, sanatate multa si sa nu dati si la puiuti!

Madalina, pt Sofiuca. Cum mai stati?

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

fetelor voi ce le mai dati puilor sa manince la masa de dimineata?? Nu mai am idei, au descoperit cremvustii dar nu pot sa le dau in fiecare zi, le mai dau painica cu crema de branza. Pana acum mancau piureul de fructe si era ok dar acum nu-l mai vor si sunt in pana de idei

Mona mamica fericita de Alexandru Luca si Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MADA Multumesc de raspuns. Si eu le dau gemenilor algolcalmin fiola, cand au febra mare, dar nu am stiut ca ii pot da si lui Rares. Ce face Sofia ? Este mai bine ?
Delfi Eu lui Rares ii dau dimineata biscuiti cu fructe, borcanase de la hip-hip, nesstle, cremvusti fierti cu almete, iaurt.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha Bun venit la mamici! Cu anemia stai linistita si eu am avut( mi-am pus perfuzi cu venofer in spital... 3 zile) si la Tuste le-am dat fier Hausman pana la 6 luni cand am inceput sa bag carnita! Totul se rezolva!
enni felicitari mamico! in primul rand vreau sa-ti spun ca sunt alaturi de tine, sa sti ca sunt aici chiar daca raspund mai greu. Stiu ce inseamna 2 prematuri. Recuperare rapida la toti 3!
mada imi pare asa de rau ca aveti febra! Cred ca esti tare obosita. Sa dea DD sa treaca repede.
denisa prin cate ati trecut si voi! Multa sanatate. Cu diareea Tusstele au facut in vara o entero viroza urata, Eu Smecta(1 plic...7 scaine diareice) cu Biotics dadeam dimineata pe stomacul gol in 50 ml ceai si de sete il luau, in faza nasoala am bagat si cu siringa. Alimente: branza calcica cat cuprinde, biscuite( mai putin dulci, fara creme, unt in compozitie) banana, mar copt( necopt cica oxideaza), orez, 500 gr. morciv fiert in 500 ml apa si mixat totul, si lapte HN din care poti sa faci si cereale. Marti Ana a avut 4 scaune din acre 2 diareice, nu i-am dat nimic, am scos lactatele, si am tinut-o pe regim ... azi a avut doar 2 scaune dar normale de maine bag lactatele.
delfi orez cu lapte, gris cu lapte, lapte cu cereale integrale de adulti(fara cioco/cacao), iaurt+ cereale de adulti, almete cu paine. Noi nu avem decat 4 mese ca dorm de la 21 la 9 dimineata. Multa sanatate la toti 4.
ginger ce faceti?
adaca vad ca voi sunteti bine! Am decis ca dupa ce il vizitam pe Filip de Andicu la vara, mergem o sapt. la Secu ... o sa-ti zic atunci, poane ne faceti o vizita sau ne vedem in Resita.
andicule am inceput si noi cu vorbitul parca in fiecare zi apare cate un cuvant nou:
Ana: BE-BE, PA-PA(mancare), TAI-TAI( la revedere)
Elena:DEI-DEI(da-mi, da-mi) DA-DA( e de acord) NUUUUUUUU, GATA( cand suntem imbracate de plecare) ARSSSSSSSSSSSS( la cuptor)
aurica sper ac voi sunteti bine!

dupa cum v-am zis Ana a avut un episod de diaree, cred ca am trecut peste el, Explicatia: Priorix sau o maseluta iesita si una pe drum. In schimb tot Ana e in dependenta totala de mine( n-a fost niciodata asa). Mi-e mila de Elena... desi ea nu cere atat compania mea, ma simt vinovata fata de ea, ma calmez gandindu-ma ca DD le-a aranjat pe toate si ca aceste perioade alterneaza in copii... sper sa depasesc momentul...

va pup

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dupa 3 zile de febra si 4 de incertitudini misterul s-a rezolvat, i-a aparut eruptia, deci are pojar sau pojarel sau cum s-o numi ...., a avut o noapte super linistita s-a trezit doar la 4.30pt ceai si la 7pt laptic.
Sincer eu sunt f usurata ca stiu ce are, asa stateam stresata si ma gandeam la alte minuni si alti balauri ascunsi.

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Buna fetelor...ma bag si eu ca musca-n lapte!
Noi crestem....sunt niste rasfatati bbii, brate-brate, leganat....nu stiu ce sa ma mai fac1
In plus nu pot sa-i culc in aceeasi camera pentru ca se trezesc reciproc!
Dar sunt tare scumpi, ganguresc acum, si ma recunosc...am avut si un episod de viroza usoara dar am trecut cu bine!
Eu am intrat sa va intreb daca e normal ca dupa 3 luni de la nastere sa mai am o scurgere, pe care de altfel o am de la 3 saptamani...ceva galbui despre care dr. a spus ca e normala acum 1 luna...cica se curata uterul!
Am facut toate analizele, secretii de col, vaginale, ureaplasma micoplasma, papanicolau si au iesit ok.

Si inca ceva, noi am facut pauza 11 luni,acum la reluarea activitatii, eu sunt uscata si ma ustura la contact oricat de multa rabdare am avea (cat ne permit si piticii), chiar si cu lubrifiant tot asa e! Ati mai patit?! Gasisem ceva ca daca alaptezi, nu esti reglata hormonal si pot aparea probl de-astea!Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

mada ma bucur ac s-a rezolvat enigma, cred ac te-ai linistit si tu. Sa treaca peste voi usor. Pupam fata buboasa
marush cu trezitul unul pe celalalt, eu nu le-am separat, eu avut perioade pana pe la 3 luni, dupa care s-au obisnuit si nu se trezeau una pe cealalta. Nu plang "molipsitor" decat daca cea care plange o face de durere. Cu sexul....ai rabdare sau aveti rabdare. In primul rand tu ca individ(scuze daca sunt dura), organismul tau ati suferit cele mai mari modificari, ai alte preucucupari, alte valori si alte prioritati la care trebuie sa te adptezi si sa inveti sa le depasesti. Chiar daca nu te gandesti la ele, tot nu te poti relaxa, chiar daca vrei, sunt framantarile tale.... La toate astea se aduna oboseala si multe altele, nu mai continui. Oricum va trece si va fi mult mai bine decat inainte.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADA cum ti-am mai zis ma bucur ca sa rezolvat misterul.
PUSSICO noi tot asa suntem cred ca fata mea sa molipsit de la vremea asta de aici cu 3 anotimpuri intr-o zi.Azi e bine dupa care iar o da in bara,vestea buna este ca ii se vede parca un colt de dintisor sus.Oricum nu se vede tot cand o fi dau de baut sigur ca poate am si eu liniste macar o saptamana dupa.
MARUSH nu te bagi deloc ca musculita in lapte pentru ca aici suntem sa ne ajutam cu un sfat una alta.Si eu am avut scurgeri ceva timp,parca nu mai stiu exact cat,acum cred ca depinde si de corpul fiecaruia.Despre activitatea in patut cum spunea si Pussi este normala treaba,incet incet iti vei reveni,stresul,neodihna pot fi si ele o cauza.
Pupici la mamici si ingerasi.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput