Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 19
denisa73 spune:
Multumesc mult pt. raspunsuri.A fost al meu cu el la dr.i-a dat un praf de 3 ori pe zi.Nu ia zis ce are si nici nu a intrebat.Sper sa-i treaca cu asta desi azi s-a mai inchegat putinel dar tot cu diaree.Laptele nu pot sa il scot(MAI ALES LACTOZA)caci alaptez.Antibiotice nu a primit deloc in spital,fiindca a zis ca e virus.Cica pana maine ar trebui sa-i treaca,macar luni sa nu ma mai duc cu el la curs,tot asa.Voi dati cevca pt imunitate ca copii,chiar si la bebelusi?Va pupic si multi pupici la fivuleti!
adaca spune:
PUSSI Va asteptam cu mare drag, abia astept. Nu te mai invinovati ca nu iti imparti dragostea in mod egal ca nu e asa, dar asa se intampla cand unul din gemeni este bolnav si celalalt nu. 4x
DENISA Pentru imunitate sunt niste pliculete Ribomunil sau poti lua ceva de la farmaciile naturiste. Imi pare rau ca sunteti bolnaviori, pentru diaree si eu am folosit Smecta, Hidrasec dar si regim orez fiert, morcovi fierti si lapte fara lactoza. Va dorim multa sanatate.
MIHA2004 - este plecata la Craiova cu micuta Marisa, care s-a dus sa-si cunoasca neamurile Ma rugat sa va transimit ca va pupaceste pe toate si ca ii parte rau ca nu ii merge netul acolo.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
PUSSI Poate ca vin si Tia si Lelia cu fetitele, facem poze de grup si ii trimitem lui Zadori. Eu de mult am in gand sa fac un calendar cu fotografiile copiilor ungurasi.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
pussi spune:
aurica cred ca asa e cu dintisorii... De o sapt. cu Ana e nasol, desi nu mai are nimic, diareea a trecut, maraiala continua si nu vrea decat la mine, cu mine...dar doarme noaptea.
denisa sper sa treaca repede.
adaca as vrea sa va vad pe toate. Iar ideea ca poza pt. Zadori e foarte buna. Si nu ma mai invinovatesc... parca ne jucam din ce ce mai mult impreuna toate trei.
pupici
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
adaca spune:
PUSSI Abia astept sa veniti, sa ne cunoastem atat noi cat si picii.
TIA & LELIE Ati auzit ce pun eu la cale cu PUSSI ? Unde sunteti ? Iesiti iuta la apel
bombonique spune:
Dragele mele, cu toate ca mai am 2 luni pana la marele evenimet, am intrat un pic si la voi, (sper sa ma primiti si pe mine), sa ma ajutati si pe mine, cu unele info!
Am vazut ca sunteti cateva si cu bb-ii din aprilie.
Eu am o mare dilema. Cum ati pmbracat bb-ii la iesirea din spital?
Pe langa body si overall, de fapt peste! ce ati mai dat? nu as vrea sa fac investitii aiurea (in hainute) de care sa nu pot beneficia! Avand in vedere ca vor urma luni de vara, cam inspre ce ar trebui sa ma orientez?
Multumesc mult!
Pupici!
Bq 31+
aurel_cris spune:
PUSSI,MADALINA multumim ca ne-ati votat la concursul clipe de viata,Bianca va trimite cate unsi o .
Noi suntem tot in asteptarea dintisorilor,ne-am cam smecherit si vrem tot timpul atentie.Mancam asa si asa,daca nu vrea imi scuipa mancare,i-am pus sa manance singura si totul se duce pe jos.In rest nimic special,parca vine primavara aici la noi.
Pupici
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
andicu spune:
Cris, ce bine ca ai spus, asa am putut si eu s-o votez pe papusica ta!
Bombonique, eu te ajut cum pot, in sensul ca daca ii pui un body cu maneca lunga, costumas peste, caciulita , botosei si un port-bebe/paturica , e suficient. Insa cel mai bine e sa le ai pe astea de baza pregatite si sa mai stai pana luna viitoare mai la sfarsit, sa vezi cum o sa fie vremea, ca la noi nu se stie niciodata, poate o sa fie mai cald de atat.. Sarcina usoara in continuare, te asteptam sa te muti de tot la noi, dar nu mai devreme de cand e bine!
Denisa, eu ii dau lui Filip pt imunitate, Echinaceea, granule homeopate, 1 data/saptamana. Sper ca bebe e mai bine!
Ade, e o idee super-super sa faci un colaj sau un calendar cu bebeii lui Zadori! cred ca o sa fie super-incantat, la cum il stiu eu! Particip si eu cu poze, daca nu ti-e prea greu sa te ocupi si sa aduni atatea! daca e nevoie si de bani, cand te apuci, da-mi pe PM ce si cat!
Madalina, insanatosire grabnica Sofiei! daca tine numai 3-4 zile eruptia, e roseola, nu rubeola, e mult mai usoara si mai putin infectioasa!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
aurel_cris spune:
ANDICU multumim mult pentru vot,ma certat si Madalina ca nu anunt.Multumiri si pemtru CELLU caci si-a facut timp pt a ne vota.
Iar acum sa fac anuntul oficial,pentru cine are timp,ii plac pozele Biancai si vor sa o voteze aveti la semnatura pozicile.
Fetelor aici este o vreme superba,vine primavara,sper ca nu am anuntat-o prea devreme.
BOMBONIQUE eu zic ca ce ti-a spus ANDICU este cea mai buna varianta.Sarcina usoara in continuare si te asteptam la mamici.
A uitam sa va arat cum se juca gaza mea cand ii faceam curat in camera,aveti pozaaici.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
cellu spune:
Intru si eu putin
ENNNI, felicitari pt BEBELUSI, sa va traiasca si sa fiti sanatosi toti trei!
MADA, Sofia, bine ca ati trecut peste perioada cea mai grea. Asa m-am speriat si eu cand a facut George rubeola (plangea si facea febra pana sa-i apara eruptia).
ADACA, voinicii.
ANDICU, cred ca voi face si eu la fel in priv. vaccinului ROR/PRIORIX. Astept pana implineste 1an si 8 chiar 9 luni. Prevenarul i l-as face si eu tot la 2 ani, doza unica.
{Am o prietena care mi-a povestit despre o amica a carei fetite are autism declansat - cu certitudine- de ROR, facut la 13 luni, varsta la care fetita era un copil normal.
Despre noi
Sunt obosita pana la depresie din cauza nesomnului. Lui George ii dau 3 sau 4 premolari si 2 incisivi. Se zbate toata noaptea si ma trezesc de nenumarate ori. Adoarme la fel de tarziu. Doar dimineata mai dorm binisor, dupa biberon, pe care il vrea mai nou la 5 dimineata (dar il scol si pe tat'su sa i-l faca)
George merge din ce in ce mai bine, isi tine echilibrul si ridica jucariile, uneori grele si pleaca apoi cu ele, vrea chiar sa alerge. Ce mai trante trage! Ii place sa se ascunda dupa fotoliu si noi sa il descoperim si vrea sa fuga, dar de cele mai multe ori cade.
Nu spune nimic in plus de "tata" si "DA" foarte apasat. In rest, sunete.
De mancat, la fel de greu si de putin, toata ziua sunt incordata ca nu mananca.
Cam asa.
AURELCRIS, , mai ales pe Biencuta. Rugaminte - acum am parola, dar nu mai stiu adresa de mail. Stiu, este intr-un capitol trecut, dar n-am timp sa o caut. Daca ai timp
toate mamicile Kla(si graviduta, pe deasupra), Andrada, Pussi, Ginger, Ciarli, Diana (ce mai faceti?),ZisaCami,... toate
BB George-Ion 1 an