Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 17
Ennni spune:
tuturor
Sper ca va mai amintiti de mine. Vin si eu cu vesti bune. Pe data de 1 februarie 2009 s-au nascut comorile noastre Roland si Raymond, vestea mai putin buna e ca mai trebuie sa stam in spital pana ajungem la 2500 g, deoarece inca suntem mici. Asta e, s-au cam grabit puisorii sa vina pe lume la 35 de sapt. fara 1 zi, ne bucuram insa ca sunt perfect sanatosi. Deocamdata atat, sper sa venim cat mai repede acasa.
Pt. listuta: ET 19.06.2008 DN: 01.02.2009
Raymond 1700 g
Roland 2000 g
Azi suntem mai marisori: Raymond 2120 g iar Roland 2320 g
Eni http://community.webshots.com/user/Ennni?vhost=community
Julia75 spune:
Miha, sa-ti traiasca printesa mica de 6 saptamani! E dulce foc, am vazut pozele dincolo, aici de ce nu-l ai la semnatura? Cum stati cu somnul de noapte?
Ennni, felicitari pentru baietei, sa creasca mare! Sa ajungeti cat de curand acasa.
Madalina, sanatate Sofiei!
Adaca, ai barbati mari deja, nu-i poti trata ca pe copii mici.
aurel_cris spune:
MADA imi pare rau ca ai avut asa o noapte,saraca Sofiuca,ii dorim multa sanatate.
ENNI bine ai venit mamico,te-am trecut pe listuta,ti-am vazut comorile sunt adorabile.
MIHA ce fetita frumusica ai tu acolo,ce rochita frumusica are,bine ai venit la mamicute.
GINGER bine ca intrasi la raport ca nu stiam ce mai faceti voi acolo.
ANDICU deci v-ati petrecut ziua indragostitilor la Bran,ce scump este bebe la cum vorbeste el.
ADACA ce destept baiat este Darius,ai incurcat-o,ti-a zis-o ca la carte.
PUSSICO ce iti mai fac printesele??
CIARLI ale tale printese ce mai fac??
Vad ca noile mamicute au inceput sa apar incet incet si la noi,ce ma bucur.
DIANA tu nu ne-ai mai dat vesti demult,ce mai faci?
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
miha2004 spune:
Multumesc pt primire, sunteti niste dragute, noi am fost ieri la dr si se pare ca avem anemie amandoua, de mine stiam mi-au spus de cand am nascut dar la fetita nu ma asteptam mai ales ca o alaptez excluiv la san si din cate am citit nu ar trebui sa aiba, o sa-i facem analizele luna viitoare si abia atunci o sa stim cat de anemica e. Dr a vazit la degetela ca are varful degetelor putin mau galben si zicea ca din cauza ca a avut icter cand s-a nascut, ca majoritatea copiilor au... etc copii vostrii au avut?
In rest am aflat ca ochii o sa ramana albastrii, ca a crescut armonios si nu avem probleme la solduri.
Eu sunt bine, operatia s-a vindecat frumos si innuntru si afara si amprimit dezlegare sa facem prostioare, am si uitat cum e au trecut 11 luni.
Julia draga mea noaptea la fel ca ziua suge din 2 in 2 ore asa ca stam rau cu somnul, voi?
Va pup pe toate, am pus poze noi la semnatura
adaca spune:
MIHA- Nu te speria cu anemia, stai sa vezi ce v-a iesi la analize. Acum ai grija incet cu ca acum esti ca prima data
JULIA, AUREL-CRIS Vedeti ce va asteapta.
Da, dar cand imi spun mama te iubesc pana sus la stele, pana la curcubeu, pana la luna, pana la soare, cand vad ca se intrec intre ei sa-mi spuna cat ma iubesc, ma bufneste
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
madalina28 spune:
A trei zi cu febra 38.5azi, noaptea la fel nu a depasit acest prag, dar nici nu i-a scazut mai jos de 38 oricate antiotermice a primit,,dr zice sa mai asteptam cu antiboticul pana maine, daca nu tuseste nu ii curge nasul, s-ar putea fi roseola sau mai stiu eu ce boala a copilariei.Este foarte maraita nu ma inteleg cu ea deloc nici in brate nici pe jos nici cu tzitzi nici fara, ba vrea ceai ba vrea altceva plange din orice, chiar nu stiu ce sa mai fac!Pe deasupra eu nu am dormit decat cateva ore(2-3)sunt lovita de tren,nu pot manca imi vine sa vars tot, tremur toata de la starea asta...,si mi-a iesit un ditamai herpesul la gura.
Scuzati greselile!
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
andicu spune:
Madlaina, sa stii ca s-ar utea sa fie roseola! Filip a facut asa la inceputul verii, febra mare 3 zile peste 38, ajunsese maxim la 39.6, apoi in a3a zi seara, i-au erupt bubitele pe corp si i-a trecut febra. A durat cam 3-4 zile pana i-au trecut bubitele, intr-o saptamana eram gata. Urmareste-o pe spate, pe piep, burtica, si vezi daca ti se pare ca are ganglionii umflati dupa urechi(sa nu apesi tare). Bubitele sunt mici si dese, pe portiuni mai intinse ( ca la pojar). Insanatosire rapida si sa scapati de febra!
ps. nu poate sa stea sotul cu ea macar 2 ore sa te poti odihni si tu?
Enni, felicitari mamico pt baieti!! sa fie sanatosi, sa creasca mari si grasunei si cumintei!
Miha, nu te gandi prea mult la partea cu anemia pana nu vezi analizele. Am citit si auzit de pe la dr ca multi copii in primele saptamani de la nastere e normal sa aiba deficit de calciu si fier, si recupereaza pe parcurs! altfel, succes cu revenirea la viata de cuplu!
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
Asa cresc
adaca spune:
MADA Imi pare rau de voi, eu stiu prin ce treci. Si eu daca dupa 3 zile nu le trecea febra asa mare le dadeam antibiotice.
Te rog sa-mi spui si mie ce picaturi de algolcalmin ii dai, ca eu nu am auzit de asa ceva.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
madalina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adaca MADA Imi pare rau de voi, eu stiu prin ce treci. Si eu daca dupa 3 zile nu le trecea febra asa mare le dadeam antibiotice. Te rog sa-mi spui si mie ce picaturi de algolcalmin ii dai, ca eu nu am auzit de asa ceva. Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE |
Ade ii dau picaturi de algocalmin fiola pt adulti, ii dau 1picatura pt un kg, adica daca bebe sau copilul are 10kg ii dau 10picaturi, asta numai daca febra depaseste 38.5-39.
Noi suntem un pic mai bine febra i-a scazut pe la 14 dupa aproape 24 de ore...acum are 36.7 sper ca suntem pe drumul cel bun.
As vrea sa mai dau cateva raspunsuri dar trage bubulina de mine!Va pup pe toate
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
denisa73 spune:
Noi am iesit ieri din spital.Gabriel a avut pneumonie.De 3 zile are diaree,desi de ieri i-am dat smecta.Voi ati dat smecta pt diaree?Eu nu stiu exact cum sa-i dau.I-am dat de 2 ori dintr-un plic,oare sa-i dat tot plicul odata?Cu Criastian nu a avut niciodata problema asta sa tina 3 zile.E adevarat ii ies si vreo 3 dinti si ma gandesc ca am auzit mamici care au avut copii lor diaree,dar nu stiu daca e normal 3 zile sau mai mult.Ieri la spital pana sa plec i-am spus dar nu ia luat proba,a zis sa-i dau lichide multe.ce sa-i dau sa-l intareasca putin?Sper sa nu fie totusi ceva mai rau...Si nu fusese de ajuns caci ieri cand am ajuns acasa n-i l-a dat pe Cristian ca are febra,acasa de la gradi si la dr.ne-a zis ca are gripa....offffffffff.