Mamici prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Aici sunt!
Nu mai am timp chiar deloc sa intru in saptamana,iar acum doar in graba...azi e ziua de spalat,calcat,facut curat,mancare s.a.m.d ca e aduna toata saptamana iar maine de plimbarit cu .
Au trecut 2 saptamani de candam inceput serviciul,e ok,ce sa zic,invat contabilitate acum .Socrella se descurca pana acum destul de bine,speram sa o tina tot asa.Copii sunt cumintei ,circula de vai de noi,cum intorci spatele cum careva o uscheste pe usa si mai trag cate o tranta ...asa e.Nici noi nu prea mai acceptam sa mancam de la mami si bunica doar cu mainile sau cat reusesc sa nimereasca in gura cu lingurita.Crestem bine in inaltime,a trebuit sa schimb garderoba si adidaseii cu numere mai mari ...deh...avem 14 lunisoare,ce mai...strigam in gura mare MAMA si TATA ,cerem mancare PAPA si mai zic ei c mai zic ca nu intelegem inca
Nu am citit chiar nimic,nu stiu ce s-a ma intamplat,poate o sa intru mai tarziu sa recuperez.VA pup dulce si pe voi si pe copilasii vostrii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

intru si eu in graba...
cami l-am vazut pe Raducu, e foarte expresiv pt. varsta lui, parca e un smecherel.
ginger ma bucur ca te descurci si cu serviciul si cu baieteii... la capitolul vorbit si noi tot asa stam.. Ana zice si BEBE cand il vede pe pachetele de pampers.
aurica nu stiu daca e o solutie dar incearca s-o lasi sa pape singura...chiar daca face mizerie, eventual pune sub scaunul ei de luat masa o musama sau un sac de plastic desfacut. Tot v-a trebui sa invete sa manance singura si tot cu murdarie se va termina... la mine mai nou e murdarie daca nu le place ce le dau si la supe/ciorbe, care la Ana e un chin sa le dai. De imbracat si eu la fel le imbrac, temperatura e tot de 20-22 grade. Uneori le dau body cu maneca lunga .. in bucatarie mai las geamul deschis.
ciarli cu jucatul impreuna: si noi ne jucam mult impreuna, mai ales la lego( sau cuburi mai mari), le place sa le arat imagini pe carti, reviste si apoi le pun pe ele sa-mi arate si apludam toate trei cand imi arata ... si au niste mingi care sar pe parchet, una da cu mingea si cealalta o prinde....DE dormit dormim: Ana cu batista... o suge, isi freaca fata cu ea... si Elena cu o paturita verde, desi am doua cand e curata nu-i place...nu miroase a Eni
mada bine ca nu e nimic.
gata.. ca se trezesc
wk placut

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

AM SOSIT!
Rares e ok. Darius la fel, doar Caius mai tuseste.Asa ca vineri nu i-am dus la gradi. Am fost cu Caius la dr. si mi-a zis sa il tin in casa 3 zile. Si la noi e o zapada de toata frumusetea, zici ca acum vine Craciunul.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti ??????????????????????????????
Va odihniti dupa Ziua Indragostitilor ?
TIA, LELIA Ce este cu voi? Nu mai dati nici un semn de viata ?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Adaca trimite si la noi putina zapada te rugam!

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Am intrat pt prima data la mamici si am citit cu placere tot capitolul, nu stiu de ce nu am intrat mai devrema, azi printesa mea a facut 6 sapt, probabil abia acum am realizat ca nu mai sunt aspiranta. M-am bucurat tare cand am vazut ca sunteti unite si va ajutati asa ca ma mut la voi,
Adaca multumesc pt invitatie, vezi ca sunt prezenta, ma bucur ca saunteti bine
Pussi si Ciarli superbe fetitele voastre
Andicu ce mare s-a facut Filip eu nu-l mai vazusem de cand era bebe.
Despre Zori va pot spune ca de 3 zile e acasa copilul are 2500 si e bine.
Acum va las ca maine mergem la Tm la dr si eu si fetita, e prima plecare la drum lung si nu stiu cum o sa reactioneze, va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello, hello!

Am revenit din week-endul prelungit la Bran. Supeer!
Am avut parte de o zapada mai mare si mai frumoasa decat in ianuarie! am schiat, ne-am odihnit, m-am intors cu febra musculara si cu dor mare de cupil!

Ciarli, m-am distrat tare citind cum se amuza Maia si Leia ! . Imi place cum povestesti, asa ca,mai scrie!
Pussi, buzita la fata sa treaca repede! vezi ca exista granule homeopate cu Arnica pt lovituri si Arnigel - gel unguent la farmacie . Daca nu poti s-o ungi acolo unde s-a lovit, da-i granulele homeopate si trece mai repede.
Ade, ma bucur ca sunteti mai bine! baietii sa-si revina total!
Cris, of, ce va mai chinuiti cu dintisorii aia! ai incercat cu ceva homeopat? ai gasit? si oauu, chiar ca sunteti caliti, la ce subtire e imbracata! la noi, mai pe romaneste, asa, la 22 grade-23 gr, cu body cu maneca lunga si ciorapei (strampi).
Miha, multumim pt vestile despre ZoRi. Ma bucur mult ca sunt acasa si bebe e bine! si daca iti place aici, mai scrie-ne, povesteste-ne si noua de printesa Marisa ( ce nume frumos are!)!
Ginger, super ca v-ati acomodat, si tu la munca si bebeii cu bunica! succes la servici si sa va fie cat mai usor!

Filipu vorbeste din ce in ce mai bine! mai nou, face propozitii de ne lasa masca : " Tati a'e ocha'i, bebe n-a'e ochai!"(Tati are ochelari, bebe n-are" , "Pe'na aia nu e buna, aia e buna!"-alege perna preferata, "Shuzi pa'la , cah a Lala" (sa spal suzi ca e cah de la Lala- a cazut pe jos, pe unde umbla catelul), "vine mau a'ba a geam" (vine mau-pisica , alba la geam". "unde e?" "nu e", "nu v'eau", " pap ca'ne"(pap carne- care de altfel, e felul lui preferat de mancare), "hai, papam?" , etc, etc..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Dau si eu raportul unei nopti GROAZNICE, a fost cea mai urata noapte de cand o am pe Sofia, a avut temp aproape de 40, i-am facut impachetari cu scutec ud, algocalmin picaturi, nurofen si toata gama de antitermice din 4in 4 ore ne-a tinut asa pana pe la 05.Daca vroiam sa-i scot masa de sera sanul adica si sa-i introduc bibe,aseara ne-am intors la "origini", nu a vrut sa bea formula, nici ceai, toata noaptea a supt tzitzi, i-am dat avea nevoie de hidratare, acum e mai bine i-am luat temp si avea 36.3 in fundulet daca ii scad cele 5unitati ramane un 35.8 nu e prea putin????

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Madalina, imi pare rau ca e Sofi bolnavioara.
La temp. rectala ii adaugi, nu ii scazi 5 unitati, deci e 36.8, e bine acum. Ar trebui s-o duci s-o vada un dr, ca are ceva, vreun virus, rosu in gat..nu face temp de 40 numai de la dintisori! Sanatate multa va doresc si repede!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

Asa cresc

Mergi la inceput

MADA -Imi pare rau de Sofiuca noastra draga, mai vrei zapada de la noi? Cred ca ti-am trimis virusul racelii Va Ce picaturi de algolcalmin ii dai, ca eu nu am auzit de asa ceva.
MIHA Bine ai venit ! ma bucur ca ai intrat in gasca noastra, e misto rau Asteptam vesti cand va intoarceti de la dr. x4
ANDICU Te invidiez, desi locuiesc la munte, sunt inebunita dupa zona Bran - Moeciu. Zici ca Filip vorbeste, pai ce mai e mare baiatul. Stai sa vezi cand merge la gradi.

Intr-o zi Darius la batut pe un baietel la gradinita, bunica lui mi-a spus, iar eu l-am luat la intrebari pe Darius. El tacea nu zicea nimic. Cand am ajuns acasa ce credeti ca mi-a zis ?
"Mama tu vrei sa ma faci de ras la gradinita ? De ce mai certat?"

Mergi la inceput