Mamici prin FIV (5)
Raspunsuri - Pagina 15
adaca spune:
Gata astazi Rares a facut ultima injectie, am scos branula si am fost putin la plimbare. Mai tusim putin, dar dam cu siropuri in continuare. Gemenii au inceput gradinita, sunt super incantati se fac pentru martisor si se pregateste o serbare supriza pentru 8 Martie.
toate mamicile si bebelasii.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
aurel_cris spune:
CIARLI ma bucur ca sunteti bine sanatoase.
DENISA bine ca mai aparusi pe la noi,ma bucur ca sunt bine si voi,i-a sa ne mai pui niste pozici cu strengari mai actuale.
DELFI ma bucur ca ai avut un concediu frumos,nasol cu nedormitu lui Alex,stiu cum este,o sa fie greu intre-adevar fara bona,poate te ajuta tati mai mult.
ADACA ma bucur ca ati scapat de injecti,bine ca gemeni sunt ok daca merg la gradi.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
Moniland spune:
Cred ca toate va amintiti de mine si unele dintre voi si de dorinta mea, aceea de a avea doua printese cu ochi albastri.
Ei bine, azi mi-a zis dr. ca voi avea DOUA FETITE. Voi vedea la vara daca sunt cu ochisori albastri.
16+
aurel_cris spune:
MONILAND felicitari pt printesele tale,sigur vor avea si ochi albastri
Bianca
Cum cresc eu
pussi spune:
salutiiiiii
moni felicitari si aici!
adaca cum sunteti? Sper ca a trecut de tot!
Mada ati fost la pediatru?
aurica bine ca a trecut prima etapa... imediat dupa un anisor incepe tura a doua de dinti....
denisa felicitari pt. mersul patruped si ca nu aveti treaba cu mancarea.
ciarli cu "mama" si noi avem probleme, mai nou la Elena... zice doar "tata"... chiar daca o intreaba lumea "Cum o strigi pe mama?" Si eu personal cred ca raspunde "tata" ca sa le dea satisfactie si sa rada toti de ea... Ana in schimb zice "mama" comunicam clar. Si Elena zicea... dar de vreo sapt. asta e noua reactie...
Delphi ma bucur ca ati reusit sa va simtiti bine in concediu.. si eu mi-as dori, dar dupa experienta din vara nu am curaj. De mancat eu le dau o lingura la una una la alta, la mancare solida o tai cubulete si o pun in fata lor si le supraveghez. Cu adormitul... nu stiu ce sfat sa-ti dau, la noi decurge...pupicuri, pus in patut fiecare, inchis usa.. si gata.
andicule voi???
Noi am facut ieri prostioare, s-au tot impins, Ana a cazut si si-a spart buzita N-am pus nimic si e cam umflata, a curs si sange... si nu accepta papa cu lingura.. doar ce poate ea sa pape singura.
un wk placut va doresc
PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
zisaCami spune:
Va multumesc tuturor pentru urari! Am pus cateva poze cu minunea mea mica. Deocamdata nu am timp sa scriu mai mult si sa va raspund fiecareia in parte, sper sa nu va suparati.
madalina28 spune:
Moni draga mea inca o data felicitari!Sa fie sanatoase si te asteptam cu drag la noi dar nu inainte de termen!
Pussilina, am fost ieri si dr a zis ca e ok cu urati amorf se gasesc intr-o urina normala , m-am mai documentat si eu pe ici pe colo si se pare ca este o chestie normala, ea a mai fecaut febra si acum 2 zile dar totusi se pare ca e de la dintisori!Imi pare rau de patania fetelor le pup dulce sa treaca bubita de la buza!
Adaca ce bine ca v-ati pus pe picioare si ati terminat cu injectiiletoata gasca.
Crisulici am citit la subiectul celalalt de problemutele voastre cauzate de iesirea dintilor de fapt de neiesirea lor, si noi ne-am chinuit vreo luna cu incisivii de sus.Incearca sa-i pui mancarea pe tava scaunului de masa sa se hraneasca ea singura, eu asa procedez de cateva zile si azi dimineata a mancat chiar bine : painica miez de la 2 felii cu unt, galbenus fiert si cascaval, o jumatate de iaurt natural pe care i l-am dat eu, apoi o banana taiata marunt si un sfert de mar, dupa vreo 2 ore si cativa biscuiti hipp.Am vazut pozele cu Bianca la 11luni este o frumusete de fata mereu ma minunez de eaChiar vroiam sa te intreb am vazut ca o lasi cam dezbracata in casa, este asa cald?Eu ii dau Sofiei strampi, panatloni, botosi,body cu maneca scurta si un tricou cu maneca lunga.
Ciarlinu ma lasa sa o motez dar ii intra parul in ochi si trebuie prins, nu vreau sa o tund.
Delfi ma bucur ca v-a priit vacanta, la cat mai multe si dese.
Ginger unde esti lipsesti de multisor la apel.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madalina28 spune:
Hehehe intre timp a postat si Cami, am vazut pozele cu minunea tafrumusel tare!Sa-ti traiasca mami si sa va bucurati pe deplin de el.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
aurel_cris spune:
Hello mamici eu sunt tare nacajita ca nu mai ies dinti astia odata,am avut vreo 3 zile mai bune iar de ieri a inceput veselia iarasi.Nu papam,nu dormim,ne-am mai kk-it de 4 ori,ea care face cam o zi da una ba.Frate asta e cam a 6 sapt. de maraiala si nimic,ma scoate la pensie sigur.
MADA sa fiu sincera domnisoara nu baga nimic in gura singura,totul se arunca pe jos.Dinningul nu l-am refacut inca si am mochete pe jos,asa ca nu-mi permit sa o las sa arunce tot.Cat despre imbracat eu am invatat-o ca aici sa fie calita ca eu sunt tare friguroasa.Daca vezi cum scot aici copii pe afara ramai cu gura cascata,mama prima data sa inchiat.In casa avem intre 20-22 de grade si sta cu body cu maneca scurta,pantalonasi si bluza cu maneca lunga,sosetele si butusei(cateodata).Uneori fac mai cald in sufragerie ca pun semineul si sta mai dezbracata.Oricum daca te duci acum afara o sa vezi copilasi cu capul gol,fara strampi,li se vad piciorusele,gatul golas si eu cu geaca groasa si mor de frig.
PUSSICO trece anul si noi cu 2 dinti suntem,deci o sa avem al doilea an excelent pana ne ies toti.Imi pare rau ca Ana a cazut asa nasol,pup buzita sa treaca repede.Norocoasa esti tu mai draga de adorm printesele singure,Bianca nu mai face asta de la vreo 7 luni.
ZISA_CAMI bine ai venit mamico,ai un flacau pe cinste sa iti traiasca
Bianca
Cum cresc eu
ciarli spune:
Buna fetelor,
Cami, felicitari!
Moniland, bine ai venit si sper sa fie cu ochi albastri cum iti doresti!
Pussi, intre timp, Leia zice "mama", dar zice obsesiv, Maia nu mai vrea. Imi pare rau de accident, dar banuiesc ca asta e doar inceputul.
Mada, pai macar sa-i prinzi perisorul te lasa, ale mele nimic, daca indraznesc mai au putin si isi smulg tot parul.
Despre noi, piticele au inceput sa se cafteasca la greu, se amuza teribil cand se dau cap in cap, dupa care una da mai tare si da-i urlete. Au inceput sa se joace intre ele, se ascund una de alta si rad in hohote cand se gasesc. Uneori se mangaie, isi aduc una alteia jucariile, dar numai cele nefolositoare sau de care s-au plictisit.
Nu se mai trezesc asa des seara, deci putem si noi sa mai dormim cap coada unele nopti. Au doi catei, care intre timp s-au transformat in doua jigodii, al Leiei (care la origine e alb) are coada neagra de zici ca sta in namol, pentru ca ii suge coada non-stop. Nu apuc sa-i spal foarte des, pentru ca daca n-au javra nu se culca, plang pana apare si atunci sunt atat de fericite si rasulfa usurate ca inca mai exista creaturile. Incerc sa mai cumpar un rand, dar, nu e atat de simplu. Cand le pun in pat mai fac si ele fite, dar adorm pana la urma.
De macat, mananca de toate, nu fac mofturi, iar cu dintii am ramas in acelasi stadiu de cateva luni, Leia 4 si e ca un iepuras si Maia 8.
Cam atat, va pupam pe toate si pe toti bebelusii.
Ciarli, Maia si Leia
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia