Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 8
stuart spune:
Bianca, inca o data FELICITARI pt. BB David si tie recuperare rapida!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Moniland spune:
Doamne ce frumos trebuie sa fie cu copilasul in brate!!!
FELICITARI BIANCA pentru puiutul David!!!!!!
Sa fie sanatos, cuminte, mancacios ca frumos am citit ca e. Asteptam poze.
17+
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
BiancaB..felicitari din suflet,sa va bucurati de minunea voastra de copil!multa sanatate !pupici si de la noi..
Amzulica..multumesc pt urari,acusi stragi baiatul in brate,Doamne ce sentimente puternice tb sa aibe o mama!
Delia21..mai putin si vii si tu pe aici,sunt sigura cu bebe 2..sau mai stii gemenuti..pumni stransi ,sa iasa asa cum iti doresti!
pupici la toata gasca..
Ralucapaun,ce mai faci?totul bine?
Dariaioana
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
nusy spune:
Bianca: felicitari pentru David,sa fie sanatos si sa creasca mare!
Aurel_Cris: le-am votat pe amandoua, cu 5 puncte..Bianca e superba!
Amzulica: parca tu ai scris la FIV ca mai ai niste progesteron injectabil,nu(pentru Eumada)? Sau ma insel?A.M.R....4 zile,asa-i?????Baaafta!!
Nusy 21+
Fragutza spune:
Bun gasit tuturor!
Bianca, felicitari, sa va traiasca baiatul si sa aveti numai bucurii impreuna!
Eu sunt tot in pat, cu sportul meu preferat: verificarea chiloteilor. Si din pacate tot mai am ce vedea, am scurgeri maro inchis, maro deschis si alte nuante intermediare.
Bineinteles ca am mai bagat un echo intre timp, ungurasul meu e bine, vioi, da din manutze intr-una:). M-am indragostit pe viata, jur!
Si tot stand in pat am citit capitole mai vechi de la gravidutze prin fiv si am vazut ca fetele au tot avut probleme cu sangerari, scurgeri, mici dureri de burtica si alte bau-bau-uri d-astea de sarcina. Deci se pare ca e neverending story cu stresurile in sarcina.
In rest, starea de greata nu mi-a trecut si mananc numai mancare fara gust si miros, covrigei si piept la gratar.
Va pup, numai bine!
Raluca
Micky2007 spune:
eumada eu mai am cateva fiole de progesteron. Daca esti din Bucuresti sa imi zici cum ne putem vedea sa ti le dau.
Micky 26+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici
Micky2007 spune:
Bianca felicitari pentru bebe David. Sa dea DD sa fie sanatos si sa ii bucure pe mami si pe tati.
Micky 26+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici
amzulica spune:
Nusy - am dat fiolele, am vorbit deja cu Madalina.
AMR - 3 zile.
Ma simt ca un elefant, ma dor oasele pelviene de mor - merg ca rata si dorm ca un urs. Deci sunt 3 in 1. O mana o am amortita deci nefunctionala. Dar nu ma plang, ma voi tara in 4 labe pana la final. Heheee pana cum vreo 3 sapt. mi-a fost super ok.
Ah si am 18 kg in plus. Joi bebe avea 3200 g, Vedem cat va avea la final.
Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica