Gravidute prin FIV (33)
Raspunsuri - Pagina 9
muffinuta spune:
Fetelor..vin cu o rugaminte la voi..va rog mult un gest pt una dintre fete..aveti careva dintre voi progesteron injectabil?..va spun direct ca sunt dintr-o bucata ,sper sa nu va suparati pe mine fiti va rog open minded ..vreau sa o ajutam pe Madalina,stiu ca au fost ceva discutii dar e pe lista la noi la zmeurici..tot de-a noastra chiar dc mai cu gargauni..stiti si voi cum e cu hormonii.
Eumada stiu ca esti aici si ne citesti zilnic..iaca fac eu pleasca..fetelor are nevoie urgenta de fiole de progesteron ca sarcina ei este cu high risk si trece prin clipe grele..o ajuta cineva dc aveti prin "camara"?
Multumesc,sa nu va suparati da ?,sunteti fete sufletiste eu stiu asta stiu cat m-ati ajutat pe mine..hai sa uitam prostiile pe care le spunem la suparare..va rog deschideti-va inimile.si ea da acum " pupici pe burtici"pe la alte teme..funny,nu?ne inmoaie bebeii nostri..
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Fetelor..vin cu o rugaminte la voi..va rog mult un gest pt una dintre fete..aveti careva dintre voi progesteron injectabil?..va spun direct ca sunt dintr-o bucata ,sper sa nu va suparati pe mine fiti va rog open minded ..vreau sa o ajutam pe Madalina,stiu ca au fost ceva discutii dar e pe lista la noi la zmeurici..tot de-a noastra chiar dc mai cu gargauni..stiti si voi cum e cu hormonii.
Eumada stiu ca esti aici si ne citesti zilnic..iaca fac eu pleasca..fetelor are nevoie urgenta de fiole de progesteron ca sarcina ei este cu high risk si trece prin clipe grele..o ajuta cineva dc aveti prin "camara"?
Multumesc,sa nu va suparati da ?,sunteti fete sufletiste eu stiu asta stiu cat m-ati ajutat pe mine..hai sa uitam prostiile pe care le spunem la suparare..va rog deschideti-va inimile.si ea da acum " pupici pe burtici"pe la alte teme..funny,nu?ne inmoaie bebeii nostri..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Scuze va rog..am trimis de 2 ori mesajul,fara intentie..
Sima 1..merci mult..numai bine iti doresc si tie
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
nusy spune:
Eumada: ma bucur ca ai gasit la Micky.
Amzulica: pai nu nasti joi, ca eu asa stiam? Miercuri?
Nusy 21+
crisis81 spune:
Mai am eu progesteron. Sa ma sune la 0726363964.
pt toate!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
muffinuta spune:
fetelor,eu va multumesc pt Madalina.am spus-o sunteti grozave si aveti inimi cat lumea de mari..
Muffinuta
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
Micky2007 spune:
criss tu ti-ai dat numarul pe net?
Micky 26+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici
elenada spune:
Bianca felicitari. Micutule David iti doresc sa fii sanatos si sa ai o viata minunata si lipsita de griji.
Amzu tinem pumnii. Nastere usoara si bebe luca sanatos.
elena +16
Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!