Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
felicic76 spune:

babytza

iar petrecere
???
ninge asa frumos, dar cand ma gandesc ca trebuie sa si plec pe vremea asta!
raportam primele intoarceri, de pe spate pe burta, iar de pe burta pe spate merg mai greu, atarna burtoiul plin cu lapte![]()
strigat pe bebe: eu :scumpete, frumusete, iubire mica, barbatel etc, tati: goaul'd, anubis, mufa
mancat si program de masa: as vrea sa se tina de un program, cat se poate, si vreau sa-i acord multa libertate in a alege ce sa manance si cum sa manance, asta pentru ca am experienta nepoatelor
Diana, 1 an si 5 luni, nu mananca acum decat vesnicul piuree de legume cu carnita, supa si ciorba dupa (toate cu rugaminti, muzica, jocuri)si cam atat. Refuza orice aliment nou, nu au lasat-o sa-si bage manutele in mancare sau sa se murdareasca si acum face crize de nervi daca pica mancare din lingurita si nu se sterge pata imediat. Plus ca daca se murdareste pe manute isi face sila si nu mai mananca. Este smechera, daca vrea ceva, icneste ca si cum ar vomita si atunci toata lumea sare sa nu pateasca ceva. A vazut cat de multa atentie primeste la masa (sora si cumnatul dau in apoplexie daca nu mananca) si de aceea acum se foloseste de ea, bandita
.
Malina 2 ani, alte metode de alimentatie, striga din strada, cand vine de la plimbare: Mami, foameeee!, de vecinii aia cred ca zic ca biata copila este tinuta nemancata. Mananca orice, este foarte pofticioasa, iti ia micul din mana![]()
Irene, 1 an si 2 luni, mananca dar nu asimileaza, la 1 an avea 8250 gr, este un copil sanatos, vesel, activ, i-au facut toate analizele, dar soramea este un pic dispe( traieste in Spania) si de cate ori ajunge cu ea la spital, la camera de garda, (este la cresa si mai impusca cate o viroza), asistentele se uita urat la ea
, ba spus ceva si de Asistenta Sociala
. Si atunci merge inarmata cu toate hartiile si neaparat cu sotul sau socrul, care sunt spanioli sadea.
Asa ca eu una am modele de crestere, culeg numai ce mi se pare in regula si sa vedem cum o sa mearga si cu aplicatul
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
preety spune:
Mihai Edwin
de Denisa.g, ne bucuram ca v-a acceptat micuta Karinutza!!!
Gruia
de Nerantula, asteptam cu drag sa vedem ce mai face micuta vedeta!
Amalia Stefania
de Sabinel, sa fie sanatoasa ca in rest este scumpa foc!
Sasha Luca
de Ratonelu, sa va dea Dzeu sanatate si putere sa treceti peste tot ce vi se intampla! Ne
ptr voi! 
Vesna
de Octavia75, nu v-am mai vazut de multisor, nu?!!!!
Babytza
, sa fi sanatoasa mamico, sa te bucuri de minunile primite de la Dzeu si sa fi mereu optimista si vesela cum esti acum! Te
cu mult drag! 

Andreutac vazut poze f frumoase de bebe mic! 
Fetelor m-ati "omorat" cu temele astea cu alaptatul... mie imi vine sa plang de fiecare data cand va citesc, stiind ca io n-am reusit sa alaptez corespunzator, chestie pe care am luat-o ca pe un esec personal, desi ma bucur nespus de fiecare moment cand pun gogosharul la san si vad cat de mult ii place si cat de bine se linisteste daca e agitata!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 strigat pe bebe: eu :scumpete, frumusete, iubire mica, barbatel etc, tati: goaul'd, anubis, mufa ![]() |
Sa va zic si eu ca tati isi striga odorul (mic) shinigami?!!??!!
De la desenele animate japoneze si inseamna inger al mortii (cred ca tot un fel de Anubis, da-s mai multi si japonezi
M-am chinuit o gramada sa ii repet ce inseamna si ca mi se face rau si frica cand il aud... I-a trecut pana la urma. Brrrrr!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
andy_galro spune:
Salutare fetelor!!!
babytza
LA MULTI ANI plini de bucurii, fericire alaturi de cei dragi si sa ai parte de tot ce iti doresti !!!
La multi ani si tuturor boboceilor nascuti in data de 16!!!
Mihai- Edwin, Gruia, Amalia, Sasha, Vesna 
Andreea
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andreutac spune:
Neata, neata!
Babytza 

Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia extraordinara pe care o ai!
Tuturor boboceilor care aniverseaza lunite astazi
Eva, am vazut filmuletul cu bebelusul rapid, m-am stricat de ras!!!
Dya, vizionat poze cu flacaul Tudor Andrei sau Ionutu, cum il alintati voi. Doamne ce cresc...parca ieri punem poze cu ei in maternitate![]()
Ochisem si eu jumperul de care vorbiti, am vazut ca la prezentare scrie ca este 0+. Totusi parca nu-mi vine sa cred...voi ce ziceti? poate fi folosit la 5 luni?
Si nu in ultimul rand, multumim pt. complimentele adresate Evei, ne-ati facut sa ![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
tzitziri spune:
Babytza,La multi ani si multa sanatate si bucurii de la toata familia ta!
Laura, stiu ca ai glumit cu bautul
, dar eu nu am glumit cu Cola...o astept ca pe vacanta de Craciun cand mergeam la munca![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andreutac spune:
Ce mai stiti de Simona(Kid)? N-a mai aparut de mult timp, nu s-a intors de la ski? Nu de alta, dar astept niste poze, sa ma oftic ca n-am vazut zapada k lumea anul asta.![]()
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
musettepink spune:
buna dimineata!
Babytza
multa multa sanatate si bucurii!!!!!!!!!!!!!
Anamona intrebai de pompa de san electrica.Eu am medela si este super ca si tehnica de scos laptele.A mea a inceput sa faca un zgomot ciudat de unde eu mereu cred ca e pe duca
deci f rezistenta nu mi se pare avand in vedere ca e destul de scumpa dar ca si tehnica de muls e f f buna.
Despre strigat pe bebe noi ii spunem Luca, printisorul,viezuru' dar cel mai des ii spunem Shobi,asa i-am spus inca de cand era in burta si nu stiam ca sunt gravi.Mancam tot felul de chestii ciudate gen branza cu muraturi si alte asemenea asocieri si cum tocmai intrasem in anul sobolanului la zodiacul chinezesc,sotul cand a vazut ce mananc a zis ca sigur sunt gravida cu un sobolanel ca numai el ar manca asa ceva
si atunci Shobi a ramas.
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
babytza spune:
Neata mamici
Va pupa o babutza de 30 ani
Am schimbat prefixul
Nu mai pot sa spun ca sunt pustoaica ![]()
Dau si eu o
Asa de dimineata ....si mai tarziu vine si mancarea 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit