Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 8
babymom75 spune:
babytza multam! ma uit acush.
Octavia hello ! Felicitari pt. cele 4 lunite!
... dar, sa nu te superi... mar cu biscuite???? la 4 luni????
LE: anamona a fost chiar dulce faza cu ... "Bubuila"
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Edwin de Denisa , Gruia de nerantula , Amalia de Sabinel , Sasha de Ratonelu , Vesna de Octavia La multe lunite puiuti !!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
CosmyB. spune:
LA MULTI ANI CUSCRA!!!
Iti dorim tot binele din lume mamico!!!
O tii tot in petreceri ati inceput cu ziua lui tati daca bine-mi aduc aminte si a soacrei parca, doua zile ale Tinei, botezul acum ziua ta si ziua soricelului in fiecare luna ne mutam la voi sa stii
Pozici
Mami super happy de Maya
gaia.nevia spune:
Babymom, am si eu asa pentru Teo, in camera lui. Se numeste www.coolbaby.ro/relaxare/33076-Jumper-ABC-Design-Twister-aqua.html" target="_blank">jumper si noi l-am cumparat de la BabyExpo in 2007.
Se atarna de tocul usii cu un fel de cleste, dar tati l-a fixat in tavan.
Pe celalat l-am pus la noi in camera, si cand nu-l folosesc il "arunc" peste patul de sus, unde inca nu doarme nimeni.
Babytza, LA MULTI ANI, cu sanatate, fericire si tot ce iti doresti!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
CosmyB. spune:
Babymom si multumesc mult pentru raspuns.
Multumesc si celorlalte fete care mi-ati raspuns.
Am fugit la
Noapte linistita tuturor!
Pozici
Mami super happy de Maya
babymom75 spune:
Oooo Ada, al vostru e... foarte elaborat in comparatie cu ce-am avut noi!! Cred ca era de generatie mai veche
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CosmyB. O tii tot in petreceri ati inceput cu ziua lui tati daca bine-mi aduc aminte si a soacrei parca, doua zile ale Tinei, botezul acum ziua ta si ziua soricelului in fiecare luna ne mutam la voi sa stii |
Va asteptam cu drag Asa or sa fie si bebeii astia fericiti Camere avem suficiente
babytza spune:
ClaudiaH multa sanatate lui Stefan Imi pare rau ca este bolnavior. Ma tot intrebam ce mai faceti dar v-am "gasit" la doi pitici si mi-a facut placere sa vad ca sunteti bine si ca Lucia este bine , creste frumos si este un copil cuminte
Te mai asteptam cu vesti cand ai timp si poti sa ne mai scrii despre puii tai Si vrem si noi poze cu prima noastra bobocica !!!!!!! Ca tare m-a emotionat cand a venit ea grabita pe lume
babymom75 spune:
Jumper, da? l-am vazut pe site pe cel de la Litaf, dar... nu stiu, e sigur sistemul ala de prindere la tocul usii??? Ca fiind de plastic mie nu-mi prea inspira incredere.