Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
sanziana27 spune:
Sunt la al 2 lea copil, dar deja ma infioara cuvantul diversificare!. Doamne cat e de bine cat bea lapte de la tzitzi.
La Dragos am mers dupa carte, a acceptat foarte usor lingurita, dar nu e un mancacios, de la 1,5 luni de cand a mancat bucati nu mai mananca decat peste si ficat, orice carne o refuza.
Nu stiu cum va fi David, dar daca si el ma mosteneste si mancarea e doar o chestie de obligatie
....atunci inseamna ca astea au fost genele mai puternice
si nu vor semana cu ta-su un gurmand!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
dyanira spune:
Musettepink pe asta l-am ochit si eu pe site-ul domo.Ma mananca degetele sa il comanda si eu ce sa fac sa comand sa nu comand , nu stam prea bine cu finantele deh criza asta de aia stau pe ganduri
Anca , Andrei s-a constipat tare de la cerealele burtica sanatoasa eu am presupus ca din cauza ca sunt orez cu morcov care constipa amandoua.Poate asta o fi cauza si la Carla.Si bineinteles Nan-ul eu raman la parerea mea ca il constipa dar nu stiu cat de bine e sa il schimb si nici cu ce
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Vreti papa ? 
Sa va spun ce avem azi in meniu : mami face acum o placinta cu branza si cu stafide...e la cuptor
si noi o sa facem niste racisori pane cu spaghete de orez cu legume 
Dulce vom lua tort de cioco...este preferatul meu 
Pofta buna daca sunteti fani fructe de mare 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
anca81 spune:
Babytzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ce mi-ai facut 

Eu doar niste biscuiti am apucat sa mananc azi
.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink intrebare pt cele care alaptati:cand intarcati bbelusii ce lapte formula le veti da???am si eu o problema,vad ca la moda e Nan dar fac un sondaj Minunea a venit! ![]() de printisor Luca Nicolae |
Nici n vreau sa ma gandesc la aspectul asta. As vrea s-o intarc caaaat mai tarziu; ma rog, sa arnci tzitzi singura.
Am inteles ca un lapte praf bun au Topfer, se spunea pe-aici ca ar fi cel mai aproapiat de formula laptelui de mama. Normal ca nu stiu cat e de adevarat.
Eva cam asa face si mitzulina mea cu tzitzi noaptea. ZIl si... nopti.
Baby_boy fetele ziceau ceva de piure de fructe amestecat cu n masuri de cereale. Suc n-am auzit.
A propos de suc, tocmai am citit pe un site (www.babyloveclub.com.au/solid-food" target="_blank">anume asta), postat de anamona cred, ca sucul daca se da e bine sa fie foarte diluat, ceva gen 1 la 10. Babymom cand ajungi sa citesti mesajul meu ai idee de ce? Ei spun "There isn't any need to give juice - they will thank you when they are older with lovely teeth and skin. However, if you do give juice, dilute it - 1 part juice to 10 parts water". Mai spun de introdus citrice la 8 luni - nici nu mai stiu: e prea devreme, prea tarziu? Cu cat studiez mai mult cu atat devin mai confuza. Eva incep sa-ti dau dreptate ca aduni retete, eu cred ca o sa fac cam la fel si o sa le dau in data x, asta ca sa nu ma mai razgandesc cand citesc lucruri care mi se par contradictorii
.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
anca81 spune:
300, referitor la sucuri, unul dintre motive este faptul ca sucul baut din biberon sau canita (sippy cup) cauzeaza carii mai tarziu. Dar totusi sucurile zic eu ca sunt sursa importanta de vitamina C. Acum totul trebuie dat cu moderatie. Eu sunt pentru sucuri. Si nu lungite cu apa ci chiar cu pulpa daca se poate si bebele il accepta.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
anamona spune:
Musettepink esti o dulce :) auzi, lapte la moda!
asa intrebare nu putea veni decat de la o mamica ce alapteaza!
Ei bine, uite si un raspuns pe masura ca de la laptareasa la laptareasa " mie un lapte trendy mi se pare Humana"!
studii, comparatii de calitate nu am facut, nu am fost preocupata de asa ceva..doar ce am mai vazut pe la altii...
babytza spune:
Anca eu am mancat un baton cu cereale MilkyWay de capsuni....si mie imi este foame....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
iata un CITAT DIN TATICUL SOFIEI.
Nu prididesc sa-mi sterg lacrimile nascute din rasul isteric si rad pe infundate sufocandu-ma ca sa nu trezesc copilul. Care doarme cu unul din atarnatii lui, din categoria zornaitorilor extrovertiti dar pufosi si buni de supt. Ma duc sa i-l extrag din mana, ca daca se misca zornaie si se trezeste...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
anamona spune:
300 - nu pot sa imi adjudec acel link
Preety - chiar nu ai de ce sa consideri alaptatul ca un esec personal - e doar conjuctura, noi am fot doar mai norocoase, am gasit sprijin la momentul potrivit, la BB2 vei fi mai informata, mai pregatita pt asta si cu siguranta vei reusi