Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 14
musettepink spune:
Dyanira uite pe asta l-am luat:http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Vase_de_gatit_cu_aburi/Moulinex/Vas_cu_aburi_Moulinex_AMA543
Minunea a venit!
de printisor Luca Nicolae
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink intrebare pt cele care alaptati:cand intarcati bbelusii ce lapte formula le veti da???am si eu o problema,vad ca la moda e Nan dar fac un sondaj |
dezertezi tabara noastra? sa nu te prind...
cand ai de gand sa intzarci copilul? lasa-l sa suga macar pana la 8-10 luni, asa zic si eu, daca ma tin balamalele pana la un an, dupa aia vedem cum facem si cu formula, da?
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
musettepink spune:
Denisa pupici multi tie si lui Edwin
si eu sper sa alaptez pana pe la un an,dar dupa un an ce fac,ce lapte ii dau,eu trebuie sa ma gandesc din timp,sa studiez problema![]()
Minunea a venit!
musettepink spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
dezertezi tabara noastra? sa nu te prind... cand ai de gand sa intzarci copilul? lasa-l sa suga macar pana la 8-10 luni, asa zic si eu, daca ma tin balamalele pana la un an, dupa aia vedem cum facem si cu formula, da?![]() Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008) Sunt cel mai frumos din Universul acesta ----------------------------------------------------------------------- " There is only one pretty child in the world, and every mother has it. (Chinese Proverb) |
Nuuuuuuuu,nu dezertez,vreau sa-l alaptez pe Luca pana pe la un an daca vrea si el si este lapte,pur si simplu intrebam asa ca sa-mi fac o idee ,sa studiez problema din timp

Minunea a venit!

EvaF spune:
| citat din mesajul lui babymom75 - ce cantitate de piure de fructe/legume se considera ca inlocuieste o masa de lapte? 50 g e mult sau putin? |
uite ce tabel cu cantitati am gasit eu, nu mai stiu de unde l-am salvat, o carte de retete parca, mi-am amintit
EXEMPLIFICARI PRACTICE ALE DIVERSIFICARII
5-6 LUNI ALIMENTE CANTITATE
Preparate din lapte 750 ml
Faina fara gluten 15gr
Legume mixate 50-100gr
Fructe 40 ml suc, 50gr compot
Apa Cantitatea pentru biberon
6-7LUNI
Preparate din lapte 700 ml
Carne 10 gr
Legume/Cartofi 100gr/25gr
Fructe/ Suc de fructe 75ml/50ml
Faina/ Zahar 30gr/5gr
Grasimi (Ulei) 5gr
Apa Cantitatea pentru biberon
9 LUNI
Preparate din lapte 500 ml
Iaurt, branza 1/2 cescuta
Carne 20 gr
Cereale, biscuiti, paine 20 gr ( 2 biscuiti)
Cartof 20 gr
Legume 350 gr
Fructe 200 gr
Suc de fructe 50 ml
Zahar 10 gr
Grasimi (Ulei) 5 gr
****APA SE DA LA CERERE
macar e orientativ asa
pupici, s-a trezit fi-miu
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui musettepink |
,vad ca la moda e Nan,pe cine intreb numai Nan da la copil si sunt curioasa oare e cel mai bun sau e cel mai promovat?!

Minunea a venit!

de printisor Luca Nicolae[/quote]
Cel mai promovat. Ca bune sunt toate. Si il gasesti peste tot chiar si la supermarket nu numai in farmacii, la un pret rezonabil.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
baby_boy spune:
musettepink si anca multumesc pentru raspunsuri
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
lacribel spune:
Buna, mamici si pitici. Va tot citesc si va tot citesc si uite ca m-am hotarat sa ma alatur voua, sa nu mai fiu un simplu spectator. Macar asa nu ne mai "cearta" Nikolici cand ne intalnim in parc, pe mine si pe Cosmina, ca nu intru si eu pe forum ![]()
A propos, senzational clipul
. Mare dragoste mare intre Karinuta si Edwin.
Lacrimioara,
de bibica Daria
anca81 spune:
V-am spus ca sunteti minunate? Nu stiu ce m-as face fara voi 

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
lacribel spune:
Era sa uit. Cine ne poate ajuta sa intram si noi in randul lumii si sa aparem in listuta?
Multumim anticipat!