Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mai fetelor, sunteti mortale! lipseste omu' o zi si apoi are de recuperat vreo 2 ore de citit!! caci atata mi-a luat sa citesc cap trecut, juma' din el, + 10 pag din cap asta si s-au trezit hunii!!!!

ah, si am pierdut si un mesaj pe care vroiam sa il scriu intre timp!

asa ca, pentru moment, doar atat:
LA MULTI ANI, BABYTZA!!!!!!!!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, vesela si frumoasa asa cum te stim!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anamona inseamna ca noi suntem trendy -
Noi completam cu Humana, inca suntem pe SL pana la 6 luni cand o sa trecem pe Humana2. Daca o sa mai fie nevoie de completare, eu cu diversificarea sper sa scap de completare.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Babyboy Cd a spus ca o sa ii puna cereale in suc pentru ca doar asa il bea. Fiecare il pacaleste pe pui cum poate
Eu l-am pacalit pe soricel acum 2 zile ca sa bea apa , ca el nu vrea deloc punand cateva picaturi de suc de portocala in biberon . Arata ingrozitor , dar a baut piticul...
Eu ii pun cereale de porumb si orez in piureul de fructe ca sa nu fie prea moale ca ne curge din gurita. Si pun in loc de biscuiti ca nu am gasit fara gluten de la 4 luni.

am papat tot...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza m-ai dat gata cu deserturile daca ramane ceva...ma abonez!
In legtaura cu Prevenarul a dat la stiri in urma cu o saptamana ca va fi introdus un vaccin pneumococic pe lista celor obligatorii, din toamna. Doar asa l-as face.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Ca tot pomeneati de CD - oare cum o fi petrecut botezul?

CD unde esti?

Irina - toate suntem trendy...acum mi-a picat fisa ca iara a scapat porumbelul... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

Multumesc de raspunsuri:

Pompa - mai astept pareri daca mai sunt fete care folosesc pompe electrice...deocamdata merg pe Medela nu stiu daca chiar Pump in Style...nu cred ca imi conving sotzul - sper totusi ca si Swing sa fie ok iar diferenta sa fie data doar de faptul ca la Pump in Style sunt 2 pompe si nu una.

Hmm.. cred ca e destul de usor. Zi-i ca fara aia nici nu te gandesti sa lucrezi si ca preferi sa stai acasa fara nici un ban (sa nu uiti de "nici un ban").

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Toate lapturile ( ca asa se numesc medical formulele de lapte praf ) sunt la fel de bune daca e lapte adaptat ( adica imita compozitia laptelui de mama ), difera doar... curentul de moda.

De ex. Humana si Topfer mie imi plac mai putin din cauza consistentei lor: dupa dizolvare lasa flocoane pe biberon.

Fug sa alimentez balaurul flamand care tocmai a sosit de la gradi.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu de azi am inceput sa ii maresc doza de lapte Lactogen de la Nestle copilului pt ca e iar super constipat.Si a baut in ultimele 3 zile si suc de paraEl bea de la 3 luni nan combinat cu lactogen in proportie de 50%-50% acum am trecut la 75% Lactogen in final cred ca ajung la 100% Lactogen.nu vroiam ca nu e formula premium nu prea stiu exact ce inseamna asta dar daca doar asta il ajuta

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Cuscra ce bunatati faci tu acolo!

Dya eu am steamer de la Moulinex si sunt f multumita de el.

Noi am fost la pediatru si ce credeti?? N-am facut vaccinul!!! Nu a sosit inca vaccinul, si cel de la 2 luni tot doctorita l-a comandat. Se pare ca numai saptamana viitoare il facem. NU cred ca mai e cineva ca noi, la 5 luni sa nu fi facut vaccinul de 4
Cat despre Prevenar, noi nu il facem! Nu ami comentez ca s-a comentat destul.

Avem 6750 g si 68 cm Se pare ca e ok. in ultima luna a crescut mai putin, dar e bine.
Alta e problema se pare ca Maya are usoara urma de rahitism Pediatra nu ne-a dat calciu, doar sa marim doza de vigantol cu inca o picatura, deci 4 cam 10 zile.
Babymom se pare ca ai avut dreptate cu transpiratia iar apelez la tine, n-ar trebui sa iau eu macar ceva calciu in plus daca ei a zis sa nu-i dau deocamdata? Oricum eu iau vitamine prenatale de la Plafar, dar totusi.. Medicul a observat la cap in spate ca e usor tesit si parca ar fi ceva semne la burtica.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Ce satisfacut sta soricelul cu burtica plina

Anamona cate picaturi de Ca ii dai micutei? Suntem cam in aceeasi situatie si bineainteles ca eu ma agit mai ceva ca pepsi cand e vb de sanatatea puiului meu

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput